two

594 91 10
                                    

PANDORA

Era ciudat. Baiatul asta Michael o intelegea. Aflase multe despre el, dar nimic despre cum arata. Asta o face sa se simta putin iritata. Nu avea niciun Michael la ore, la nicio ora, asa ca asta ii ingreuna si mai mult misiunea. Chiar voia sa afle cine e Michael. Parea un tip singuratic si ranit, dar sub carapace sa se ascunda o pisicuta.

"Pandora!" si-a ridicat privirea din foaia pe care facea niste desene doar pentru a vedea o fata cu parul negru si lung, ochelari patrati si nas mic. "Luke se ia din nou de tocilari. Vino si fa ceva!" Ofteaza si se ridica de pe banca pe care statea.

Sa fii geamana lui Luke Hemmings iti putea ridica anumite probleme sau avantaje. Dar in general erau probleme. Trebuia mereu sa te trezesti in toiul noptii si sa-l iei din fata unor cluburi si sa te rog pana acasa ca nu vomita in masina ta, trebuia sa ai de-a face cu genul asta de conflicte, cand Luke se lua de tocilari si trebuia sa-l potolesti inainte sa ajunga la director si apoi directorul sa-i spuna mamei. Trebuia sa suporti tot timpul atentia exagerata si linguseala tuturor dor pentru ca le era frica de Luke si voiau sa se puna bine cu el. Trebuia sainduri mereu cuvintele profesorilor Ce bine ca nu esti ca fratele tau. si lista poate continua.

"Luke! Lasa-l in pace!" a strigat fata atunci cand blondul l-a izbit pe baiatul cu parul verde de dulap, pentru ca apoi sa-l lase sa cada jos. Luke s-a intors si s-a uitat cu un ranjet diabolic pe fata la sora lui geamana si i-a dat un picior in burta baiatului care statea ghemuit intr-o minge pe jos inainte sa plece.

Alti doi baieti au sarit in ajutorul prietenului lor. Pandora s-a lasat sa cada in genunchi langa el jos. Ii parea rau pentru el si trebuia dus la infirmerie pentru ca avea nasul spart si un ochi care urma sa devina vanat.

"Esti bine?" a intrebat ea concentrata si ingrijorata.

"Da, e bine, poti sa pleci?" raspunde rece unul dintre prietenii lui.

Pandora s-a ridicat in piciore si s-a indepartat de baiatul care acum incerca sa-si regleze respiratia. Nu intelegea de ce baietii i-au raspuns in modul in care au facut-o. Care era problema lor?

N/A: DA? CARE E PROBLEMA VOASTRA!?

capitolele o sa fie scurte si o sa alterneze intre , mesaje si paragrafe narative. Nu o sa treaca de 500 de cuvinte. va zic asta ca sa stiti.

Am facut cartea asta pentru ca am momente cand vreau sa scriu si nu am inspiratie si e o carte usor de scris si de parcurs.

Sper sa va placa.

~andreea

Group chat » Michael Clifford [ discontinued ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum