twenty three

320 43 18
                                    

MICHAEL

"Parul tău e atat de moale." Rade Pandora trecându-si mainile prin parul verde al lui Michael. Acesta zâmbește si era fericit ca fata avea ochii închiși ca sa nu-i vada roșeața ce-i urca in obraji.

Statea de ceva timp la ea in salon si discutau diverse lucruri neimportante. Ea inca nu-si deschisese ochii dar Michael ii putea simți gesturile mult mai stângace decat la început. Probabil ca îndoiala începea sa o cuprindă.

"Tot nu pot sa-mi deschid ochii?" Intreaba ea in șoapta si isi lasa mainile sa-i daca din parul lui in poala. Michael voia sa-i spună da insa toate nesiguranțele il mâncau pe dinăuntru.

Daca se va supăra pe el? Daca nu crede ca arata bine? Daca o sa i se para ca e gras? Daca, daca, daca

"Nu inca, prințesa." Ii răspunde el tot in șoapta si se apleaca si o săruta usor pe obraz. Pandora tresare si oftează scurt si atunci cand Michael vrea sa se retragă ea il prinde de tricou.

"Spune-o iar." Il îndeamnă cu mainile inca strandându-i tricoul in pumn. Il ținea aproape de ea iar lui Michael ii bătea inima atat de tare incat ii era frica sa nu-l audă.

"Prințesa." Zice iar, un zâmbet stângaci jucându-i pe buze.

"Mikey nu mai rade se mine." Il cearta ea si ii da drumul tricoului. Isi pune mainile in sâni si se întoarce putin cu spatele la el.

"Oh! Haide." Exclama el cand Pandora nu face niciun gest sa se întoarcă iar cu fata aia frumoasa spre el. Intinde mainile si ii cuprinde talia, întorcând-o încet cu fata spre el.

Liniștea din camera era apăsătoare si Michael se gândea ca ar trebui poate sa plece. Vrea sa se ridice de pe pat, insa mana ei il prinde cumva si-l trage inapoi.

"Stii... Nu-i frumos sa razi de persoanele care încep sa se îndrăgostească de tine." Șoptește Pandora printre buzele ei roz si isi sprijină capul pe umărul lui Michael.

El îngheață langa ea.

N/A: i told ya i'll be back so here i am

*claps*

*drops mic*

*jumps outta window*

*runs away in the darkness*

Group chat » Michael Clifford [ discontinued ]Where stories live. Discover now