four

491 89 3
                                    

MICHAEL

Era ciudat. Fata asta credea ca e drăguț. Bine, nu știa ca e el, însă credea ca e drăguț. Si se simtea bine intr-un fel foarte ciudat.

O plăcuse pe fata asta de atat de mult timp, iar ea nu-l observase. Si a fost de ajuns sa-si ia bătaie de la fratele ei, sa se aleagă cu nasul spart si ochiul cântat, ca ea sa-l observe. Si sa-l placa.

Dar daca avea sa pună întrebări? Daca voia sa afle Cine e? Atunci? Daca venea la el si il întreba cum il cheamă? Putea sa o minta, dar ar fi aflat pana la urma, si atunci? S-ar fi dus totul de râpa.

Isi dădeau mesaje NON stop, iar lui ii facea plăcere sa fie acolo pentru ea. Ii plăcea sa se cațere in copacul de lângă casa ei si sa stea ascuns printre ramuri, privind-o cum sta la biroul ei si isi verifica constant telefonul, așteptând un mesaj de la el. Ii facea plăcere sa o privesca cum șovăie cu degetele nesigure deasupra ecranului doar ca sa pună telefonul la loc de unde il luase. Si murea atunci cand ii vedea zâmbetul cand primea un simplu buna de la el.

Era îndrăgostit in ultimul hal. Cum ar spune prietenii lui e cu un picior in groapa. Dar si ea vine dupa el. Usor, usor, datorită fratelui ei geamăn.

Probabil ca ar trebui sa-i mulțumească la un moment dat, însă nu era sigur pentru ce anume? Sau daca el si-ar da seama.

Telefonul vibrează din nou. La doar câteva minute dupa ce ii trimisese mesajul din copacul din fata ferestrei camerei ei.

Afara bătea vântul, iar el a fost nevoit sa se strecoare mai bune printre crengi atunci cand Pandora s-a ridicat sa deschidă geamul. Putea sa fie descoperit in orice clipa, dar nu-i pasa.

Nu acum.

Group chat » Michael Clifford [ discontinued ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum