Sayfa 50

15.6K 553 8
                                    


Sonunda siparişler geldi ve herkes bir iştahla yemeye koyuldu. Kebaplar gerçekten çok lezzetliydi. Vural eniştenin dediği kadar vardı. Restoranda canlı müzik vardı. 20 yaşlarında ve her hallerinden üniversite öğrencisi oldukları belli olan bir grup pop slow tarzında hafif müzikler söylüyorlardı.

Sonra solistlik yapan genç mikrofona şöyle bir anons yaptı. "Sıradaki parçayı yeni evlenmiş çiftlerimiz için söylüyoruz" ve hemen arkasından güzel ve anlamlı bir şarkı başladı.

Aynı anda karşı masadaki damat bir anda ayağa fırladı ve gelinin elinden tutup o daha ne olduğunu anlamaya çalışırken çekiştirerek piste getirmişti bile. Sonra sarmaş dolaş olup romantik bir şekilde dans etmeye başladılar.

Bu romantizmi doruklarda yaşayan çift restoranda bulunan herkesin dikkatini çekmişlerdi. Birden onlar için büyük bir alkış koptu. Etrafın bu hareketi ile çift birbirlerine daha da sıkı sarılıp dans etmeye devam ettiler.

Bizim masadaki herkes de onlara bakıyorlardı. Beyza bir ara Mehmet'e dönüp yalvarma tonuyla; "Ayy abi lütfen sizde dans edin" dedi.

Mehmet; "Bilmem ki" diye kekeledi. Vural enişte, "Bunda bilmeyecek ne var canım" diyerek Mehmet'i kalkması için teşvik etti.

Benim dans edeceğimden o kadar eminlerdi ki Mehmet'in gönlünü yapmaya çalışıyorlardı. Nihayet Mehmet "Tamam" diyerek ayağa kalktı ve elini dansa kaldırmak için bana uzattı.

Ben hiç yapmayacağımı düşündüğüm ve benden hiç beklenmeyen bir hareketle; "Teşekkür ederim ama dans etmek istemiyorum" deyiverdim.

Görücü Usulü Aşkحيث تعيش القصص. اكتشف الآن