Chapter 4 (908 words)

1.2K 114 6
                                    

Гл.Т. Джимин

- Какво направи, по дяволите? Защо ме остави сам? Обичах те, Джимин...

- Н-не.. Ш-шуга! Не съм те оставил, обичам те!

Не последва отговор от негова страна. Той просто си замина, оставяйки ме сам в студа и тъмнината. Неприятна болка изпълваше гърдите ми, но тогава отново го видях.

- ШУГА!

Беше с гръб към мен, но след моя вик той се обърна. Видях го с нож в ръка, а върхът му бе насочен срещу сърцето.

- О, мили господи, Шуга не прави глупости!

- Обичах те...

Опитах се да скъся дистанцията между нас, но нещо ме дърпаше назад. Тогава той с едно рязко движение заби ножа в сърцето си и...

- НЕЕЕЕЕЕЕ...

****************

-....ЕЕЕЕ. ШУ...

О, боже било е само кошмар. Шуга е жив, да той е жив. Бях облян в пот и дишах учестено. Започнах да се оглеждам във всички посоки. Чак сега забелязах, че се намирам в едно голямо помещение, осветявано от една нищожна лампа. По-голямата част от помещението се луташе в тъмнина. Само зоната около мен бе по-надеждно осветена. Бях седнал върху стар дървен стол, а ръцете ми бяха завързани за него. Местоположението ми бе в средата на това помещение, гол. Погледнах надолу към члена си. Сърцето ми заби бързо, виждайки пръстена за пениси. Нямах много време да асимилирам случващото се, защото вратата на стаята бавно се отвори. Оттам навлезе лека светлина, виждайки се на пода беглата сянка на човека, който влизаше.

- Май някой се е събудил.

Ким влезе в стаята, затваряйки вратата след себе си. Той бе се усмихнал победоносно и само ме изпиваше с поглед. Приближи се до мен и прокара длан по гърдите ми, а аз несъзнателно потреперих от допира му. С палец и показалец обхвана дясното ми зърно и започна да го усуква. Застана плътно зад мен, опирайки твърдия си член в гърба ми. Приведе се и бавно облиза мястото зад ухото. Стиснах клепачите си, изскимтявайки глухо. След малко захапа меката част на ухото ми. Извих главата си назад, преглъщайки слюнката, която се беше насъбрала в устата ми.

- П-пусни ме...

Едва промълвих думите, които ми се сториха толкова сложни за произнасяне.

I'll be here for youKde žijí příběhy. Začni objevovat