Chapter 2 (922 words)

1.9K 147 8
                                    

Гл. Т. Шуга

Вкарах ключа в ключалката и го превъртях, отваряйки вратата.

- Здравей, хьонг! Как си прекара на срещата? Беше ли ти забавно?

КАКВО ПО....?! Защо Джимин е облечен в униформа за прислужници? Внезапно ококорих очи, защото Джимин бе приведен към фурната и дупето му бе открито. Усетих как очите ми изсъхват и започнах да премигам на парцали. Членът ми беше болезнено твърд и материята, която го опираше ме подлудяваше допълнително.
Охх, Джимин...
Разтърсих глава и с бърза крачка тръгнах към стаята си.

- Хьонг, хьонг? Защо не ми обръщаш внимание? ХЬОНГ!!

Той се провикна след мен, но това нямаше значение. Сега единствено трябваше да задоволя нуждите си.
Влязох в стаята си, откопчавайки копчето на панталона си, сваляйки го. Всичко вървеше по план, когато вратата се отвори.

- ХЬОНГ, ЗАЩ..

Рязко се обърнах към него, проследявайки му погледа. Огледа ме отгоре до долу и се спря върху издутината в боксерките ми. Видях как за части от секундата се изчерви, пристъпвайки назад.

- Аз.. Изв..

- Оо, няма нищо, сладък. Сега ти ще ми помогнеш за неговото спадане.

- К-какво гово..

Не го оставих да се доизкаже и грубо го блъснах в стената, захапвайки му меката устна. В очите му се четеше страх, но в момента не ми пукаше. Исках да го изчукам на всяка цена.

- Джи-мин... Толкова си секси... Подлудяваш ме..

Жадно впих устни в неговите и нахално мушнах езиче в устата му. Претърсвах всяко кътче, заигравах езиците ни в сладостен танц. С две резки движения вече го бях оставил гол. Хванах го за китката и го обърнах с гръб към мен. Имаше секси стегнато дупе, беличко като брашно. Притиснах масивния си член в мекото му дупе. Беше болезнено твърд и палавникът си търсеше път навън. Започнах бавно, но същевременно грубо да се движа, а през това време Джимин накъсано стенеше. Това ме възбуждаше още повече. Преплетох пръсти в меката му катранено черна коса и рязко дръпнах главата му назад. Той задавено простена, а аз жадно впих устни в непокътнатото му вратле. Захапвах на места, засмуквайки.

- А-ах.. Ш-шу..

Видях как прехапа долната си устна, пускайки силна струйка кръв, разтичайки се по брадичката му. В следващия момент го оставих и нетърпеливо свалих всичките си дрехи. Обърнах го към себе си и го накарах да падне на колене. Тогава набутах мащабния си член в малката му уста. Вече усещах как главичката на члена ми удря тясното му гърло, а това само засили ерекцията. От брадичката му течеше кръв, примесена с лиги. Джимин се давеше с всеки тласък. След малко изкарах члена си от устата му и го бутнах да легне по гръб на пода. Протегнах се и бръкнах в нощното шкафче, изваждайки оттам пръстен за пенис, лубрикант, ножче и сол. Взех ножчето в ръка и с върха му докоснах горещата кожа на Джимин.

- К-какво ш-ш-ще правиш?

Видях в очите му страхът, примесен с любопитство. От края на окото му се стече сълза, търкалвайки се по бузата му.

- Пусни ме, извратеняк такъв!

Той започна да се бунтува, но аз го хванах за гърлото, приведох се до ухото му и прошепна:

- Посмей още един път да кажеш нещо.. Ще се постарая да не съм толкова добричък, кучко.

С дрезгав глас изсъсках в ухото му, захапвайки меката част до такава степен, че шурна малко кръв. Облизах я, усмихвайки се попедоносно.

- Ммм, ако знаеше колко си вкусен..

Пуснах врата му и се изправих. Отново поставих върха на ножчето върху снежно бялата му кожа и направих средно дълбок разрес малко над дясната му гърда. Той изскимтя от болка, скръцвайки със зъби. На лицето ми се изписа мръснишка усмивка. Взех солта и посипах малко количество върху току-що направената рана. Джимин изви тялото си като лък, изкрещявайки. Видях как още няколко сълзи се изтъркаляха по бузите му. Беше целия облян в пот. Върнах солта на мястото й и взех лубриканта. Изсипах голямо количество от него в дланта си и го размазах по входа му. Той дишаше накъсано и нямаше сили да се надигне. Най-сетне приятелчето ми си намери подслон. Вдигнах краката му върху раменете си и рязко навлязох в него, започвайки да се движа. Тлсъците ми загрубяваха. Беше толкова тесен. Стените му безмилостно притискаха члена ми, а той упорито търсеше път надълбоко в него. Исках да го изпълня целия, исках да ме усети.. Хванах твърдия до болка му член и задвижих ръката си в ритъм с тласъците.

- А-ахх.. Ш-шуга.. Ще-щее свърша!

Веднага взех пръстена и го затегнах около тялото на члена му. Задълбочих тласъците си, удряйки всеки път простатата му. Вече бях потен, а той ни най-малко не оставаше назад.

-М-моля те.. Искам да свърша!

След малко с последния тласък свърших надълбоко в него, огласявайки стаята със сподавените си стонове. Изкарах го от него, махайки пръстена, наведох се и жадно налапах цялата му дължина. Започнах да движа главата си и да стискам топките му. Засмуквах и извършвах въртеливи движения около пръстена на главичката му. След малко усетих напрежението в члена му и той обилно се изпразни в устата ми, крещейки името ми, а аз погълнах цялата течност. Изправих се и го погледнах, облизвайки капката сперма, която бе останала на долната ми устна. Той беше толкова красив. Зачервен, задъхан и потен. В този момент разбрах колко много го обичам. Как ще го пазя от всяко зло и как ще бъда неговия ангел пазител. Приведох се и слях устни с неговите, но тази целувка нямаше нищо общо с предишната. Тази беше изпълнена с любов и страст. Мигновено бузките на Джимин почервеняха. Беше много красив.

- Обичам те, Джимин.

- А-аз.. И аз те.. обичам, хьонг.

I'll be here for youWhere stories live. Discover now