10-Desátý ocásek-10

214 28 13
                                    

4:9:2 (A:B:C)

,,Ahoj Volpino, tady je Fake, přijď sama pod Aifellovku, pokud nepříjdeš sama tak ona zemře.." řekla Fake Ladybug a zasmála se, nasměrovala obraz na Alyu a začala se smát, dřív než jsem chtěla něco říct tak to tipla. Zazmatkovala jsem.

Nejlepší by bylo požádat tedy matku o pomoc, Ladybug ani Chatovy nebudu zkoušet volat, protože by se mohlo stát že by to mohl vzít ten Fake, má přeci stejný schopnosti tak co víte. Změnila jsme se na Lilu, málem mi podklouzla noha, ale udržela jsem se, Loka se začala rozhlížet po jahodách, ale stejně nikde žádný nevyděla.

Vytáhla jsem z kapsy mobila vytočila mamce. ,,Mamá? Mohla by jsi se změnit na Snow fox a přijít na střechu tety Lousei?" Zeptala jsme se a matka mi jen odpověděla mumláním a pak to tipla, bylo přeci jen pozdě a matka se musí na zítřek pořádně prospat.

Matka tu byla během chvilky takže jsem moc dlouho nečekala, ale čekala jsem tak dlouho na to abych si promyslela plán. Vysvětlila jsme matce proč ji volám a taky plán který jsem vymyslela, překvapivě s ním souhlasila.

(Na obrázku je Lilina matka jako snow fox, kreslila jsem to sama, nic moc, ale pro představu stačí)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Na obrázku je Lilina matka jako snow fox, kreslila jsem to sama, nic moc, ale pro představu stačí)

Soletěla jsme před Aifellovku kde jsem pomocí salta doskočila na zem. po Fakeovy ani stopy, všimla jsem si Alyi která byla přivázaná řetězem k Aiffellovce a v ruce držela mobil a vše natáčela a mumlala si u toho. Byla přivázaná řetězem kolem pasu k jedné z nohou aifellovky, ale i nohy měla svázané a ruky měla svázané k sobě aby mohla držet mobil. Bylo to divný. Šla jsem pomalu k ní, ale najednou jsem uslyšela něco letět a tak jsem se sehnula a všimla si Fakea. Fake se usmívala a najednou se ta věc vrátila, já si jí bohužel nevšimla a ona mě bouchla do hlavy, moc to nebolelo. Fake vypadal jako nějaká lovkyně a ten bumerang to ještě dokazoval.

,,Jen zkouším jestli nejsi iluse." Řekla a jedním skokem se ocitla před Alyou. ,,Miraculum nebo..." udělala krok zpět a odněkud vytáhla dýku a přiložila ji Alyi ke krku, Alya pouze začala ještě více breptat do kamery, bože ju nic nevyděsí...

Dala jsem si ruku na miraculum a koukla se na něj. ,,Tak si pro něj pojď," řekla jsem a ona se rozhlédla ale z místa se nehnula.

,,Jak mám vědět že to není past?" Zeptala se a já jsem si pouze odfrkla.

,,A kdo by tu asi tak mohl být? Ladybug i Chat určitě spí jinak by se tu objevili jako vždy." Řekla jsem a Fake to trochu uklidnilo a opatrnými kroky se vydal ke mě, asi sedm kroků předěmnou se zastavil.

,,Odhoď hůl," řekla a já tak učinila. Všimla jsem si matky jak skočila vedle Alyi a přidržela jí pusu aby něco neříkala, naznačila jí ať je zticha a pomalu se vydala ze zadu na Fakea. fake už se natahoval po mém přívěšku ale matka použila jeden ze svých shurikenů a zmrazila jej.

,,Tupec, řekla jsem a vzala mu bumerang a zlomila jej, nic. Vzala jsem její ozdobu do vlasů, ale zase nic. Najednou se Fake proměnil ve mě a led roztál, rychle jsem odskočila a Fake se na mě zaškaredil a odlétl pryč, chtěla jsem za ním, ale matka mě přerušila s tím že mám odvést Alyu a něco zjistit. Přikývla jsem a vzala Alyu na záda a letěla k ní domů. Alye se to docela líbilo a dál žvatlala do videa.

,,A kdo byla ta druhá?" Zeptala se mě Alya a já jí řekla že Snow fox a ona se začala zase ptát na další a další otázky. Už nikdy nepovezu Alyu na zádech domů, furt se vyptává! Byla jsem u ní zachvilku nebylo to moc daleko a tak jsem ji vysadila na její postel a začala jsem se jí vyptávat jestli někoho nenaštvala, nebo něco neví. Řekla mi že to může být Nicholas, prý chybý v jedný škole už ode dne co to začalo.  Rozloučila jsem se s Alyou a jelikož matka měla miraculum z jiné země tak jsem ji na mapě nemohla najít a musela jsem jí zavolat. Sešly jsme se blízko domu Chloe. Matka pomocí shurikenů udělala něco jako klec a já jsem do ní spolu s matkou skočila. Fake se na nás otočil a hned se změnil na Chata.

Matka po něm začala házet shurikeny, ale on je v klidu pomocí hole odrážel. Já jsem skočila za Fakem a dala jsem se s ním na boj přes hole, byl fakt dobrý, nejenže se proměnil na poloviční Ladybug a Chata, ale stíhal bojovat jak se mnou tak i s matkou zároveň aniž by mu to dělalo problém. Najendou se tu konečně objevili Chat s Ladybug a hned se omluvili za pozdní příchod a pomohli nám.

Nakonec jsme jej porazili a matka se hned vypařila. Chat se mě s Ladybug zeptali kdo to byl a tak dále, já jim jen odpovídala že nic o ní nevím, jen že jsem ji potkala a ona mi nabídla pomoc, Chat mi věřil, ale Ladybug moc ne.

Jak týdny běželi a hlavně souboje s padouchy se to mezi mnou a Ladybug znatelně zhoršilo, začaly jsme se docela hádat. Chat z toho měl občas srandu a měl i pár poznámek za které si vysloužil naše nakvašené pohledy a tak raději zmlkl.

Akumatizovaní se objevovali dokonce i čtyřikrát deně, až já zjistím kdo Lišaj je, tak mu hned po zbavení jeho miracula utrhnu hlavu!

Dnes jsme zase bojovali proti jednomu padouchovi, dnes to byl třetí, byl to nějakej hmyzí a každýho koho zasáhl proměnil na hmyz.

Mezi tím k nám do třídy přišla i nová holka, z Ruska Nika, byla docela fajn, jen docela dost tichá, jinak vše bylo při starém.

Hmyzák byl docela otravný a Chat s tím že Ladybug už je hmyz a takový byl taky docela otravnej. Všichni jsme byli vyčerpaní, kéž by se to dalo říct i o Lišajovy a Chatově puse. Zrovna jsem udělala salto do zadu abych se dostala za hmyzákem, ale jelikož jsem byla vyčerpaná tak se mi trochu nepovedlo, už jsme myslela že mě zasáhne, ale předemnou se objevila postava v zeleném, ny zádech měla krunýř jak nějaká želva a na hlavě kapuci. Točila holí a když se na mě otočila tak jsme si všimla černých dlouhých vlasů s tmavě zeleným melírem a oříškově hnědýma očima. Dívka se na mě usmála a odskočila a já jsem se postavila, stáli jsme rozprostřeni do čtverce a připravovali se na útok.

Skočili jsme na Hmyzáka který nestihl uhnout a Ladybug mu zebrala jeho akumu a chytila jej do svého joja, hmyzák nebyl nikdo jiný než vášnivý zběratel hmyzu pan Leonard Hyšek.

Všichni jsme se podívali na tu holku připomínající želvu která se culila jak měsíček na hnoji.

,,Kdo jsi?" Zeptala jsem se a pozorně jsem si ji prohlédla a tak jsem si všimla že ten krunýř je i štít.

,,J- já jsem LadyTortoise," řekla a zazubila se na nás a mě neušla menší škvýrka mezi zuby na pravé straně. Dívka prý před chvílí získala miraculum a tak nám šla pomoct, poděkovali jsme jí, ale jelikož naši kwami neměli chuť si povýdat a chtěli jít už ven tak jsme se rozloučili a odešli. Když jsem skákala po střechách tak jsem si všimla motýlka kterého právě před chvílí Ladybug měla v joju a napadlo mě že bych se za ním mohla vydat, ale problém byla moje kwami která neměla moc síly.

A) jít za motýlkem
B) spěchat domů

Tak je tu další kapča, fakt se omlouvám že nevyšla včera, ale já jsem neměla moc čas, ve čtvrtek taky nevýjde možná protože jedu na nějakou soutěž (myslím že reprezentujeme naši školu) já tam jdu na běh 60m, štafetu a skok do písku a v pátek zase nebudu mít čas protože budu do asi 19:00 trčet ve škole kvůli jedné akci díky které se nebudu celý den učit, takže budu dva dny po sobě bez učení :D. Jinak doufám že je NaffiCrazy ráda že jsem teda přidala konečně tu postavu.

17.5

Lila [ML&CN]Where stories live. Discover now