7-sedmý ocásek-7

234 29 19
                                    

6:8

Bala jsem celkem vděčná že Chloe zapoměla všem vyzvonit že nemám pozvánku, dokonce i Marinett ji měla a to ji Chloe nesnáší!

Hrozně jsem se těšila na čínský večer který má být za tři dny! Po škole jsem měla jít s Alyou do restaurace, ale omluvila jsme se že nemůžu. Alya to pochopila ani se mě nevyptávala, protože věděla jaký to mám doma takže jsem jí ani moc lhát nemusela.

Když jsem přišla dom vabrakovala jsem celou svou skříň, matčinu a dokonce i půdu, ale nikde nebyly ty šaty po babičce nebo alespoň žádné šaty podobné čínskému stylu. Byla jsem zrovna v matčině pracovně, vím žádný šaty by tu být nemohly. Čekala jsem na křesle až matka přijede, měla by přijet za patnáct minut, sice dlouhá doba, ale to neva. Povýdala jsem si mězitím s Lokou která mě nabádala k tomu abych jí zatančila. Vstala jsme a zkusila pár kroků když najednou podemnou zavrzala podlaha.

,,To znělo divně.." Řekla Loka a já přikývla, odkryla jsem kobereček a všimla jsme si padacích dveří. Zkusila jsme je otevřít, ale nešlo to. ,,Počkej, udělám to." Řekla Loka a proletěla dveřmi a otevřela mi je. Vešla jsem dovnitř po dřevěných schůdkách a zatáhla za provázek pomocí něhož se rozsvítilo. Já i Loka jsme se rozhlédli po menší místnosti s otevřenou pusou.

Všude byly obrázky Ladybug a Chata, ale ti nevypadali moc jako ti naši. Na dalších fotkách byla i matka a usmívala se do kamery a vedle ní stála nějaká superhrdinka v obleku páva, obě se usmívaly a když jsem se podívala na další fotku, tam ale stála hrdinka až výrazně podobající se mě, ale bylo v tom pár rozdílů. Místo oranžového obleku měla šedý skoro až bílý a vlasy měla blond a dole je měla sněhově bílé. Místo flétny měla shurikeny.

,,Lilo!" Uslyšela jsem Loku. Najednou jsem si všimla přívěšku který jsem měla taky, ale já měla přívěšek v oranžové barvě. ,,Lilo! Už jsou doma!" Ozvala se zase Loka. Rychle jsem popadla přívěšek, dala jsem si ho do kapsy a rychle vylezla z místnosti, zavřela jsem poklop a zadělala jej kobercem. Loka se schovala do mojí kapsy a já se rychle posadila na gauč a dělala že si prohlížím něco na mobilu. Matka vešla do své pracovny a podívala se na mě.

,,Co potřebuješ Lilo?" Zeptala se mě, ani mi neřekla ahoj nic.

,,Mamá nemáš nějaké šaty podobné čínským?" Zeptala jsem se a matka pro šaty poslala Marii.

,,Ty šaty potom můžeš vyhodit." Řekla a poslala mě pryč. Přišla jsme do pokoje a vytáhla šaty. Byly výborné, nechápu proč by je chtěla vyhazovat, jen by to chtělo pár úprav a šlo by to.

Najednou jsem si vzpoměla na ten přívěšek. vytáhla jsme ho a dala jej do vzduchu.

,,Kde jsi to vzala?!" Vyštěkla na mě Loka až jsem se lekla. ,,Ty jsi snad byla na pólu nebo co?!" Kvikla, tohle miraculum zřejmě nebylo od nás.

,,Ne, máma to měla v tý svojí skrýši." Řekla jsem a prohlédla jsem si miraculum z obou stran. ,,Co by se stalo kdybych měla dvě miracula?"Zeptala jsem se Loky a ona mi ihned miraculum vytrhla z ruky a odhodila jej na postel.

,,Tohle musíš odnést mistrovy." Řekla rozhodným hlasem.

,,Ale co když na to příjde matka?" Zeptala jsem se, ale najednou mi zazvonil mobil. Zvedla jsem to a z mobilu se ozvala Alya.

,,Čau holka, už máš šaty na Čínskej večírek?" Zeptala se mě Alya a já jí odpověděla že ano a mezitím  jsem si zastrčila nenápadně do kapsy miraculum.

--------Čtyři hodiny před večírkem------

Už jsem měla vše nachystané. Příjdu tam jako Lila a šaty na Volpinu si schovám. potom se přeměním na Volpinu a převleču se. Najednou mi zazvonil mobil. Otevřela jsem zprávy a myslela jsem si že lepší to už ani být nemůže.

Lila [ML&CN]Where stories live. Discover now