6-Šestý ocásek-6

252 30 25
                                    

Ahoj, našla se tu nová možnost C, která se pár lidem líbila, takže snad nebude vadit když to udělám v možnosti C :)


,,Ne, Loko já to nezvládnu," řekla jsem a už si začínala sundávat miraculum, jenže jsem udělala tu chybu že jsem se podívala na televizy a zrovna v tu chvíly kdy Tanečnice mrskla s Ladybug a Chatem o zeď.

,,Oni to bez tebe nezvládnou, proto jsi nová hrdinka." Řekla Loka svým pisklavým hlasem a já jsem zavřela oči a pořádně se nadechla a vydechla, poté jsem otevřela oči a na obličeji se mi objevil sebevědomý výraz.

,,Loko ouška!" Naposledy jsem se podívala na Loku která se usmála a byla vtažena do miracula. Přes obličej jsem si přejela rukou a objevila se mi maska, přejela jsem si hned poté po hlavě a objevily se mi dlouhé liščí uši. Zatočila jsem se našpičce a objevil se mi oblek, poté jsem se otočila a objevil se mi i dlouhý liščí ocas. Změnila se mi i barva vlasů, přidal se mi do nich bílý a oranžový mělír, oči se mi také změnily do šedé barvy, takže by mě nikdo neměl poznat.

Loka měla pravdu, když se přeměním připadám si silnější, lehčí a odvážnější

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Loka měla pravdu, když se přeměním připadám si silnější, lehčí a odvážnější.

Otevřela jsem okno a seskočila z okna (pokoj mám v druhém patře) a rozletěla jsem se k aifellovce. Skočila jsem před Ladybug a Chata zrovna ve chvíly kdy po nich chtěla vystřelit paprskem a odrazila jsem ho. Tanečnice se na mě šokovaně podívala a poté se podívala na ostatní lidi kteří se na mě se zaujetím dívali.

,,Kdo si? Další zakumatizovaná nebo co?" Zeptala se mě tanečnice a zasmála se.

,,Bohužel pro tebe ne, jsem nová Pařížská hrdinka Volpina." Řekla jsem a rozeběhla jsem se proti ní, vystřelila proti mě paprsek a já vzlétla což nečekala a přistála jsem za ní a sebrala jí její hůl a zlomila jí. Z hole nic nevylétlo a Tanečnice se pouze zasmála. Koukla jsem se na Ladybug která už s Chatem stáli a taky si Tanečnici prohlíželi. Také nevěděli kde by mohla mít akumu. Tanečnice si vytvořila další hůl a já od ní udělala jedno salto vzad.

,,Nezjistíte kde mám akumu, mám ho pečlivě skrytého." Řekla a zazubila se. Koukla jsem se na Ladybug.,,Tak a teď je čas na tanec, co třeba zumba?" Zeptala se a vyslala paprsek proti občanům a oni zabali tančit všeljaké tance. Ti kteří nebyli zasaženi utekli.

Tanečnice se roztočila a svou holí pálila paprsky do všech stran, měli jsem co dělat abychom se uhli, sice nevím ani jak to udělala ale když se točila tak šla nahoru a dolů a furt dokola. Když se točila tak jsem si všimla jak má v jedné z kapes něco lesklého. Koukla jsem se na Chata který si toho taky všiml, je přeci kocour a ti mají dokonalý zrak, koukla jsem se na Ladybug která si toho zřejmě ani nevšimla. Koukla jsem se tedy na Chata který jen kývl na znamení že to taky vydí.

Chat prodloužil svou hůl a podkopl Tanečnici nohy. Tanečnice to nečekala a spadla na zem. Rychle jsem na ni skočila a vytáhla jí z kapsy tu lesklou věc a koukla se na ni.

Lila [ML&CN]Where stories live. Discover now