9-devátý ocásek-9

205 28 14
                                    

7:2 (A:B)

Zavřela jsem oči a nadechla se. Nenaápadně jsem se po očku podívala na svou kwami a ona kroutila hlavou že to nemám dělat.

,,Po-počkej," řekla jsem a vyskočila z křesla a šla za dveře. Když jsem zavřela tak Loka vyletěla a dívala se na mě naštvaně.

,,A't tě to ani nenapadne!" Kvikla naštvaně šeptem. ,,Nikdo to nesmí vědět!"

,,Ale ona mi to taky řekla a jelikož byla taky hrdinka tak by mi mohla s něčím pomoct." Řekla jsem a Loka se zamyslela.

,,Víš co? Klidně si jí to řekni, ale až se něco stane, až ji Lišaj zakumatizuje tak tě prozradí!" Kvikla zase Loka a založila si ruce na prsou a udělala uražený výraz. V něčem měla pravdu, ale mou matku je téměř nemožné vytočit.

Vrátila jsem se zpět na křeslo a matka se na mě dívala, stále seděla na gauči.

,,Víš mamá," řekla jsem a matka se usmála a pobídla mě. ,,Já nemůžu mít dvě mirácula.." Řekla jsem a matce zamrzl úsměv na rtech. ,,Jsem totiž... Volpina." Řekla jsem sklopila zrak. Matka se na mě nevěřícně dívala a tak jsem odhrnula kousek vesty a vylétla Loka a probodávala mě pohledem.

,,To je úžasné!" Křikla matka a já i Loka jsme se na sebe překvapeně podívaly. Matka mě objala a dala mi pusu na čelo, tohle udělala naposledy když mi bylo pět a já se málem utopila v moři. Zavřela jsem oči a objetí jí opětovala, byl to úžasný pocit. Pochvilce jsem se odtáhla a matka měla v očích slzy.

,,To jsou slzy štěstí.." Zašeptala máma a usmála se. ,,Chtěla jsem ti miraculum dát až Paříž bude v největším nebezpečí, ale přišla jsi na to sama a jsi taky hrdinka.." Řekla a koukla se na mou kwami.

S matkou jsem si povýdala hodně dlouho a dokonce se i Loka zapojila. Otec měl jet zítra ráno do zahraničí na čtrnáct dní takže tu měla být pouze Marii a náš šofér podobný nějaký gorile Jacob. Byl děsivej.

Všichni z naší domácnosti od teď měli přísný zákaz do mého pokoje bez povolení pokud budu doma, pokud nebudu tak mi sem může klidně přijít Marii uklidit, jinak sem nesmí.

------O tři týdny později------

Čas plynul a vše bylo stejné, až na matku ta už byla na mě milejší, ale padouši byli otravnější a otravnější, je teprve sobotní odpoledne a už tu byli dva padouši, nějaká Třpytka a Klávesa, ty jména jsou strašný..!

Seděla jsme s Marinett zrovna v parku a já se dívala na zprávy s Marinett na mobilu. Najednou tam vyskočila zpráva o dalším padouchovy, ale ten padouch jsem byla já!!!

,,Tohle je tak nádherná socha chata a Ladybug..." Řekla fake Volpina a zachychotala se a zahrála na flétnu a bouchla jjí do sochy a Ladybug s Chatem ztratili hlavu.

,,Tady někdo nemá rád Ladybug.." Zašeptala jsem Marinett, ale najednou jsem si všimla že tu není a Ladybug se zrovny objevila před Volpinou která se zachichotala a odletěla pryč. Zaběhla jsem za roh a změnila se na Volpinu, šla jsem za Ladybug, u ní už stál Chat a když jsem k nim skočila, tak přesně v tu chvíly se tam objevila Faky Volpina.

,,Už jsem tu," Řekly jsme obě naráz a Ladybug Chatem se na mě  podívali a potom na ni, já jsem se dívala na Fake Volpinu a ona na mě. ,,Ona je ta Fake!" Křikla jsem a ukázala na druhou Volpinu. Ladybug s Chatem se na mě podezřívavě podívali a zamračili se na mě a přichystali si zbraně, Fake Volpina se také připravila a já jsem si dala ruce před sebe a začala s nimi máchat a couvat.

,,Já věděla že mě poznáte," pípla Fake Volpina a zlověstně se na mě usmála, proti mě se rozeběhl Chat a já jenom uhýbala, ublížit nějak Chatovy to bylo poslední co bych chtěla.

,,Ale já jsem ta pravá - Chate ty mě nepoznáš?" Zeptala jsem se a uskočila před tyčí. Chat přestal bojovat a koukl se na mě. ,,Dej nám otázku," řekla jsem a usmála se na Fakea.

,,Tak dobře," řekl Chat a zapřemýšlel se. ,,Jak se jmenule Volpinina kwami?" Zeptal se Chat a koukl se na Fakea a ta jen vykulila oči a koukla se na mě.

,,Liza?" Zeptala se na Ladybug ji omotala lanem, ale když to udělala ona se jen zasmála a rozplinula se.

,,Loka," řekla jsem a s Chatem jsem si plácla ,,já už jsem se lekla že mě nepoznáš." Řekla jsem a Chat se na mě omluvně podíval. ,,Měli bychom toho Fake najít, než něco provede." Řekla sjem a Chat s Ladybug přikývli.

,,Ale jak tě poznáme?" Zeptala se Ladybug já se zamysleal.

,,Prostě jak mě uvydíte tak zvednu pravou ruku." Řekla jsem a oba přikývli a každý jsme skočili jinou ztranou. Podle videí se Fake objebvoval jako já a všechny proti mě poštvával.

Hledala jsem už hodinu a tak jsem se chtěla přeměnit a jít se najíst, když předemě skočil Chat. ,,já jsem se tě tak lekla!" Kvikla jsem a Chat se na mě jen usmál. ,,Co jsi zjistil?" Zeptala jsem se ho.

,,No nikde jsem ji nenašel ale," řekla a poklonil se a napřáhl ke mě ruku s růží. ,,Rád bych tě někam vzal" řekl když jsem si od něj vzala růži a narovnal se. Vzal mě kolem pasu a pomocí své hole se vyšvihl na Aifellovku. Byli jsme skoro v nějvyšším patře a tam jsme se posadili. Byl to nádherný výhled. Chat mi něco mluvil o tom jak jsem úžasná a potom řekl ať zavřu oči že pro mě něco má. Zavřela jsem oči a usmála se.

Uslyšela jsme vedle sebe ránu a když jsem otevřela oči byli tam dva Chatové a Ladybug. koukla jsem se na ni nechápavě a potom se koukla na Chata který se vrhl na druhého Chata. Postavila jsem se a koukla se na Ladybug.

,,Co ti řekl?" Zeptala se mě a koukla se na mě pohledem: já to věděla.

,,N- nic jen řekl že chce abych šla s ním na Aifellovku a pak chtěl ať zavřu oči." Řekla jsem a radši jsem vynechala to že jsme se nachala oklamat a raději jsme pomohli Chatovy, poznala jsem pravého, měl na tváři zelená kolečka která mu tam namalovala Ladybug, ona měla červená. Fake zase někam zmizel, tentokrát skočil z Aifellovky.

--O tři dny později---

Ten Fake mi nedal spát, neustále nám mizí a hraje si s námi, od tý doby co je ten Fake se neukázal ani jeden padouch a tak se s ostatními proměňujeme jen zřídka. Byla skoro půlnoc a já nemohla spát. Změnila jsme se na Volpinu a začala skákat po střechách, když mi najednou zapípala píšťala a když jsem se podívala kdo mi volá tak se tam objevila Ladybug.

,,Ahoj Volpino, tady je Fake, přijď sama pod Aifellovku, pokud nepříjdeš sama tak ona zemře.." řekla Fake Ladybug a zasmála se, nasměrovala obraz na Alyu a začala se smát, dřív než jsem chtěla něco říct tak to tipla. Zazmatkovala jsem.

A) Zkusit zavolat Chatovy a Ladybug
B) Požádat matku o pomoc
C) Jít tam sama

Tak je tu další díl, snad se vám líbil a něbylo to moc nudný :), jsem ráda že se vám líbí tato kniha a doufám že vás to baví :)

12.5.2016

Lila [ML&CN]Kde žijí příběhy. Začni objevovat