8-osmý ocásek-8

195 29 10
                                    

9:5


Rozhodla jsem se zeptat matky jestli o tom ,náhodou' něco neví

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rozhodla jsem se zeptat matky jestli o tom ,náhodou' něco neví. Přišla jsem k její pracovně a zaťukala na dveře.

,,Dále" Ozval se nepříjemný matčin hlas. tevřela jsem dveře a vešla dovnitř, matka ke mě stála zády a přehrabovala se ve složkách.

,,Matko potře-" nedořekla jsem to protože mě přerušila tím svým ostrým hlasem. ,,Nejsem matka, ale mamá!" Zavrčela a já polkla, přeci jen bych si to mohla ještě rozmyslet... Koukla jsem se na Loku která seděla v mojí vnitřní kapse v mikině a pobízela mě.

,,Tak tedy mamá, potřebuju se tě zeptat jestli nevíš něco o Snow Fox." Řekla jsem a matka se přestala prohrabovat složkami, ale neotočila se.

,,Odkud o ní víš?" Zeptala se mě a konečně se na mě otočila. Měla svůj kamenný výraz, ale v očích se jí zračil strach. ,,Co o ní víš?" Položila mi další otázku a já jen vytáhla miraculum Snow Fox a matka zbělala, byla doslova bílá jak smrt.

,,To jsem našla když jsem na tebe čekala, neprohledávala jsem ti to tu, jen když jsem si stoupla tak to pode mnou zavrzalo a tak jsem se tam koukla." Řekla jsem a matka se vydala ke gauči. Odhrula koberec a zkusila otevřít poklop, byl zamčený.

,,Jak jsi se tam dostala? Ani já už nemám klič." Řekla matka, bylo to fakt divné slyšet u matky jiný hlas než ten ostrý sebevědomý hlas, měla takový jemný, vystrašený hlas.

,,Použila jsem sponku." Zalhala jsem a Loka ukázala palec nahoru. ,,Vyděla jsem tam i Ladybug a Chata, ale jsou nějací divní." Řekla jsem a Matka se postavila.

,,To protože Ladybug byla Nickol De Cheng a Chat Noir byl Joshephe Julek." Řekla matka a posadila se na sněhobílý gauč a pobídla mě abych si taky sedla. Posadila jsme se na křeslo které bylo naproti matce a podepřela si bradu. ,,Já jsem k mirculu Snow Fox přišla když jsem asi nějak ve tvém věku jela na pol, tam jsem zachránila před medvědem jednu stařenku která si vyrazila na procházku. Nemohli jsem odtamtud s rodiči odjet protože se tam objebvili padouši a zničili letadla a všechno čím se odtamtud lidé mohli dostat. Objevovali se tam i superhrdinové jako Frost Penguin a Snow Leopard které jsme říkali Sněhová Leo. Moc to nezvládali a já po asi hodině po záchraně stařenky našla miraculum Sněžky, tak se jmenuje kwami uvnitř miracula. Společně jsme bojovali proti padouchům, já jsem se docela zakoukala do Frost Penguina kterému všichni říkali zkráceně Frost, jenže jak to bývá on byl zakoukaný do Leo a mě bral jen jako parťačku.." Řekla matka a zesmutněla.

" Řekla matka a zesmutněla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,To znám..." Zašetptala jsem a matka se na mě podívala a zeptala se co jsem říkala, já jen řekla že nic. ,,A jaké tedy měli schopnosti?" Zeptala jsem se a matka se zamyslela.

,,Vím že Leo se mohla proměnit na pár minut v leoparda, Frost zase mohl změnit sněhové koule v něco užitečného, bylo to něco jako má Ladybug štěstíčko a já jsem mohla udělat sněhovou vánici. Když jsme porazili toho kdo vytvářel ty padouchy, už si to ani nepamatuji tak jsem letěla domů. Vím že Leo byla Classandra, moje bývalá nejlepší kamarádka a Frost byl Jack, kluk který se mi dvořil když jsem nebyla Snow Fox. Ti dva se vzali, já jsem chtěla vrátit miraculum, ale po stařence nebyly ani stopy a tak jsem si vzala Miraculum s sebou. Byli jsme v paříži, tady byla Ladybug s Chatem, já jim pomáhala do doby než jsme se vrátili zpět do Itálie a tam jsem potkala tvého otce, od doby co jsem se vrátila do Itálie jsem se rozhodla že miraculum už NIKDY nepoužiju.." Řekla matka a já jí podala miraculum. Matka mi ho vrátila zpět do ruky a koukla se na mě.

,,Jen, matko, proč máš černé a né blond vlasy?" Zeptala jsem se a matka si chytla jeden svůj černý pramínek.

,,Když jsem se vrátila tak jsem chtěla na vše okolo miracul zapomenout a tak jsem si vlasy ostříhala a obarvila." Řekla a zase se na mě podívala. ,,Chci aby sis to miraculum vzala, chci aby byla zase Snow fox..." Řekla matka a podívala se na mě prosebným výrazem. Najednou jsem měla v krku tak velký knedlík že to snad ani nešlo..

A) Říct matce o tom že ona je Volpina
B) Vzít si miraculum a jít za mistrem
C) Vymyslete si :D

Ahoj, vím že je tato kapka o ničem, ale snad to nevadí, dozvěděli jsme se aspoň něco o Lilině matce a snad se líbila :)

11.5.2016

Lila [ML&CN]Where stories live. Discover now