2/7 - Emlékek

1.2K 86 2
                                    

Csupasz lábbal szaladtam végig a hideg betonon egészen a legközelebbi zebráig. Ott gyorsan felkaptam a cipőm ami kész megkönnyebbülés volt szét fagyott lábamnak. Gyorsan átrohantam az úttesten a következő járdaszegélyig és onnan haza felé vettem az irányt. A tuják magasra nőttek a szomszédháznál, így már nem lehetett belátni. Az egész testemet csípte a hideg szél hiába szaladtam haza, hogy minél kevesebbet legyek az utcán még így is jégcsapként lépkedtem be a lakásba.

Mihelyst becsuktam az ajtót ledobtam magamról a hideg ruhát és gyorsan megengedtem a forró vizet a kádba amibe még egy kis habfürdőt is tettem. Mihelyst elég lett a víz beleültem. Valósággal égette a bőröm de nem érdekelt. Ahogy mostam le magamról a sminkem hozzáértem az ajkaimhoz melynek hatására eszembe jutott Ashton. 

Mivel a meleg víz elhűlt és a bubik a tetején eltűntek én is kiszálltam. Egy törölközőt raktam körbe a testemen és mihelyst kiléptem felcsavartam a fűtést. A nappaliba császkáltam mert emlékeim szerint ott hagytam a fekete hajgumim amivel fel akartam fogni a hajam. De hajgumi helyett egészen mást találtam a szobába.

A régi kanapén ült. A haja ugyanolyan kócos volt mint mindig. Fekete nadrágot és a kék pólóját viselte ami már iszonyat régen meg volt neki. Mihelyst meglátott ravaszul elmosolyodott aztán pedig belenézett a szemembe. Ahogy azok a zöldes barna szemek az enyémre találtak én is elvigyorodtam.

- Mit keresel itt? - kérdeztem.

- Ömmm... téged? Azt hiszem téged. - vigyorodott el.

- Te meghülyültél. Nem jöhetsz csak úgy ide.

- Már miért ne jöhetnék? 

- Mert nem. Ez nem így működik. Szerinted én beállítok az ex pasim házába? - Ash erre felkapta a fejét és egyre közelebb jött hozzám olyan pszihopata tekintettel, hogy majd beszartam. Minden egyes lépésével én is egyre hátrébb léptem, amíg fel nem kenődtem a falra. Ott Ash a két kezét a fejem mellé csapta a falhoz. Mivel szinte egy magasak vagyunk kb. tíz centi lehet közöttünk ezzel a tettével elzárta a kiutat innen bárhova.

- Miért ki volt az exed? - kérdezte.

- Én... 

- Bökd már ki!

- Tomi. - hazudtam egyből.

- Tényleg? Mi volt a vezeték neve? - kérdezte majd megpuszilta az állam vonalát és aztán a nyakamat kezdte puszikkal behinteni.

- Irwin! - szóltam rá mérgesen.

- Minő furcsa engem is Irwinnek hívnak. Biztos távoli ági rokon.

- Menj el innen a francba!

- Dehogy megyek! Én tök jól szórakozom és szerintem te is. - aztán a törölközőmért nyúlt, de én erre még erősebben szorítottam.

- Mondom hagyj! Simán beperellek zaklatásért.

- Oszt? Jóban vagyok Hollyval kienged. - ezt a pillanatot választottam ki arra, hogy Asht jól tökön rúgjam. Hát most komolyan mit képzel ez magáról? - Most lehet miattad nem lesz gyerekünk.  

- Majd valahogy megoldja neked a te kis Bethanyd! Hidd el! Csak lehet nem tőled lesz a gyerek.

- Mi a szart érdekelt engem valaha is Bethany? -üvöltött most már ő is.

- Akkor miért vagy vele együtt?

- Mert ő az egyetlen ember aki annyira ribancos, hogy nem emlékeztet rád! -ettől pedig nekem elakadt a szavam.


Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now