6. rész - Teo az utca gengszter

3.1K 186 5
                                    

Egy hét telt el azóta, hogy kihoztak minket a börtönből. Nem mehettünk sehova, nem csinálhattunk semmit mert nagyi elvette a kocsikulcsot és a telefonjainkat is nehogy még a végén kapcsolatot tudjunk létesíteni a körülöttünk lévő kicseszett világgal. Szóval maradt a csend és hulla szag, amit csak ritkán tört meg nagyanyánk apjától származó magyar nótacsokrából egy-egy dallam foszlány.

Ritkán a szomszéd kutyája borzasztó vonyításba kezdett. Így a hét végére mindenkivel tele volt a hócipőm. Eldöntöttem, hogy kimegyek az udvarra megetetem Karcsit -igen mivel a gazdája nem jelentkezett megtarthattuk. Voltaképpen annak a dögnek jobb élete volt mint nekem. Egész nap egy meggyfa alatt kuksolhatott a hűvösben, a szembe szomszéd girhes kandúrjával, amit minő meglepő a gazdái Görcsnek hívtak. Görcs egy kibírhatatlan görcs volt ezért lett Görcs. 

Aztán mikor már azt hittem, hogy teljesen egyedül vagyok a kertben egy meggy koppant a fejemhez, aztán még egy. Mi a fene? De mihelyst felnéztem a kb. 3 méter magas meggyfára azonnal megkaptam a választ a kérdésre. 

A fa kusza ágai között ült Teo aki éppen nagy évezettel tömte magába a savanyú meggyet. Egy fehér póló -amit csodával határos módon nem volt összekenve a piros gyümölcs levével - egy barna kapát, szakad fekete farmer és egy fekete cipő volt rajta.

- Szia. -köszönt majd megint kupán dobott egy meggyel.

- Hogy kerülsz ide? -fontam keresztbe magam előtt a karom.

- Csak nem gondoltad, hogy két ekkora parti arcot mint te meg a bátyád nem lehet megtalálni egy ilyen kis városban? Gyere ide! -intett magához én pedig egy kis segítséggel felmásztam az ágakra -Amúgy nagyon cuki az unikornisos pizsid.

Nevetve szedtem le a fáról egy marék gyümölcsöt majd tömtem magamba. Nagyi biztosan nem fog haragudni miatta. A következő adaggal pedig jól megdobálom Teot, aki nagyokat nevetve tiltakozik mivel fehér pólója lassan átmegy rózsaszínbe. 

- Te kis gennyes trutymó! -sikítok fel mikor a fa tetején Teo elkezd csikizni -Dani!

Drága bátyám persze azonnal kiszalad a kertbe és mikor meglát hangos nevetésbe kezd mihelyst hangos puffanással a földre esek. Ja tényleg rohadt poénos. Görcs oda jön hozzám és nyalogatni kezdi a lábam.

- Segítség le fog rohadni a lábam ennek a macskának a nyálától. -erre a fiúk még jobban kezdenek nevetni -Teo! Dani!

- Várj Nika! -sikít Steph aki időközben ide vetődött. Hogy-hogy azt nem tudom. Egyik pillanatban még nem volt itt utána már itt volt mellettem -Fiúk olyan köcsögök vagytok, hogy az fáj.

Miután felálltam és rendbe szedtem magam felöltöztem így végre úgy néztem ki mint egy normális ember (smink nélkül és csöves hajjal). És akkor mikor kiléptem az ajtón eldőlt a sorsom. A ház előtt Dani és Teo állt négy fiúval, valamin nagyon összekaptak mert az egész beszélgetés kezdett átmenni kurvaanyádozásba.

- Mi a fasz folyik itt? -mentem közéjük.

- Az, hogy ezek a barmok szerint nem tudok rendesen motorozni. -sziszegte Teo.

- Na fogadjunk, hogyha nyerek eljön velem a kis csaj egy randira. -mondta Jack - Ha te nyersz te lehetsz az utca gengszter.

- Csapassuk! -nevettek fel mire Teo hatalmas lendülettel felpattant a mocira és elhajtott. 

Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now