22. rész - Indulás SeaWorldbe

1.7K 113 3
                                    

Most sírok gyerekek első a kaland kategóriában a könyv! Nagyon köszi és imádlak titeket! Mindenkitől még itt az elején szeretnék bocsánatot kérni a legalább négy rész elmaradásom miatt de befogom pótolni csak a suli. (számomra inkább a poklok pokla, de ez nem számít) Szóval bocsika. Jó olvasást!

//Dani// -ÁÁÁ Dani szemszög

Reggel hangos puffanással keltem ki az ágyból. A padlón fetrengve kinéztem az ablakon. Bár a nap sütött az ablakom előtt lévő tölgyfa szinte teljesen kitakarta így nem égette szét a szemem. Gyorsan felpattantam nem törődve fájó testrészeimmel mikor rájöttem, hogy milyen nap van ma. Bezony SeaWorld hat éves korom óta a nagy bálnáival és delfinekkel meg fene tudja mit lehet még ott látni mindig is nagyon vonzott.

De a tény, hogy SeaWorldbe megyünk szerintem engem jobban feldobott mint egy ötévest attól függetlenül nagyon vártam, hogy végre ott legyünk. A legjobb barátaim Lena és Fox is ott vállaltak nyári munkát így biztosan találkozni fogok velük.

Gyorsan kicsoszogtam a konyhába elő vettem a hideg vizet amit betöltöttem egy vödörbe és a puncsos jégkrémet amiből mielőtt a vödör vízzel elindultam volna Ash és Nika szobájába még kanalaztam kettőt. Finom! Halkan lenyomtam a kilincset és beléptem a szobába. Mind a ketten mélyen aludtak én pedig egy jól irányzott mozdulattal rájuk öntöttem a vizet. Azt viszont nem kalkuláltam bele, hogy a vödröt is eldobom így Nika mikor felült fejbe találta a felmosó vödör.

- Dániel Lambert én úgy megöllek, hogy ihaj! -ordította Nika mire a konyha felé kezdtem futni.

- Nika tudom én, hogy szeretsz engem. 

- Nem.

- A bátyád vagyok.

- Fejbe dobtál a felmosó vödörrel!

- Van fagyim.

- Milyen?

- Puncsos.

- Nekem adod? -válaszul csak bólogattam nagyon ijesztő személyiség ez a csaj -Minden bűnöd meg van bocsájtva. Szeretlek! -mondta és adott egy puszit az arcomra.

- Fujj a nyáladat tartogasd a barátodnak!

- Szemét.

Miután mindenki belebolondult a fagyiba és persze egyből megettük elmentem átöltözni. Egy kék ing, fekete nadrág és fekete bakancs mellett döntöttem. Ez volt a gyűrött ruha kupac tetején. Kicsit befújtam magam azzal a vacakkal amit nagyi vett nekem majd egészen kellemesen éreztem magam. Mikor Jackkék beálltak a házunk elé egyből kiszaladtam a kapunkon. Meglepetésemre nem csak Jack, Kacey és Steph jöttek hanem Luke, Calum és Teo is. 

Teo megállt előttem a seb az orrán még mindig látszott. Sokáig fog is. Egy idejig farkas szemet néztünk majd hátra pillantottam Jackre.

- Ő mit keres itt?

- Én kértem, hogy jöjjön velünk. -közölte Steph amitől engem majd szétvetett a düh.

- Rendben. Maradj a seggeden és ne ismétlem ne szólj hozzám!    


Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now