2/5 - A zöld szemű, hülye gyerek

1.2K 82 2
                                    

//2 hét múlva// 

Ashtonnal két hete nem beszélünk már nem mintha hozzám szólt volna valamikor, de mindegy. Mindenki minden hülyeséget pletykál, hogy vajon miért nem jár suliba csak focizni. Már felmerült, hogy kirúgták csak megengedték neki, hogy maradjon a focisták között. Ezt mondjuk erősen kétlem. Az is felmerült, hogy elkapott valami fertőző betegséget, de ezt sem tartom túl valóságosnak. Aztán ott van a kedvencem miszerint nemi betegség miatt nem jár be iskolába és az is felmerült, hogy titokban bűnöző. Hihetetlen, hogy az emberek mennyi hülyeséget tudnak beszélni. Főleg, ha az iskolájuk foci csapatának a kapitányáról van szó. 

 Steph és Dani között dúl a szerelem. Én egyre jobban tudok beszélgetni Lukékkal kiderült, hogy van egy csomó közös témánk és még matekból is javítottam. Ez tuti egy meghatározó dolog lesz egész életemben. 

Ma viszont arra gondoltam, hogy megnézem játék közben a kapitányt és amíg ő focizik kipróbálom az új fényképezőmet amit apu küldött, hogy fényképezzek sokat. Meglesz apu meglesz! 

Mikor a pályára érek a fiúk már játszanak. Én pedig leülök a második sorban az egyik kis piros székre a sok közül. A táskámból előveszem a fényképezőmet de véletlenül leejtem és így a fémcsat nagyot koppan a kemény vason. A hangja Bethanyhoz és kis barátnőihez is elér de nem zavartatom magam felkapom a táskát a földről és vissza rakom a mellettem lévő székre.

A fiúk egyre jobban bele melegednek a játékba és akkor Ash lekapja a pólóját és kidobja a pálya szélére. Tiszta mocsok lesz! Ugyan olyan béna még mindig mint régen volt. De nem fogja kimosni. Tudom róla, hogy addig amíg meg nem áll a sarokba a pólója ő biztosan nem fogja kimosni. Két évvel ez előtt is mindig én mostam rá. Mert nagyi kijelentette, hogy mindenkinek magának kell mosnia. Emlékszem mennyit szerencsétlenkedett Dani is.

Gyorsan felkapom a pálya szélére dobott pólót és össze hajtogatva a pályához legközelebbi piros székre dobom. Erre persze a szőke csapat egyből felém kapja a tökéletesre belőtt frizurájukat.

- Te meg mi a szart csinálsz? -visít rám Bethany.

- Semmit.-felelem és megrántom a vállam.

- Semmit? Akkor mit keresett nálad Ashton pólója?

- Összehajtogattam és ide raktam, hogy ne legyen tiszta por miközben rúgják a labdát a fiúk.

- Hogy merészelsz te egyáltalán hozzá nyúlni a cuccaihoz?

- Hagyjál már! -mordulok rá és vissza ülök a helyemre. 

Nem sokára fiúk is lejönnek a pályáról. Mindegyiken csak egy nadrág van és borzasztóan helyesek, viszont Ashtonhoz nem  fogható egyik sem. Ash pedig lekocog a pályáról majd megcsókolja Bethanyt. Már éppen mennének be mikor megállítom őket.

- Hali! Ash beszélhetnénk? -kérdezem erre felém fordulnak. Ash szó szerint lefagy Beth pedig csak a szemét forgatja.

- Mondtam neki Ashy, hogy húzzon el de sajnos még mindig itt van... 

- Nem rád vagyok kíváncsi egy percig sem Bethany! -csattanok fel idegesen- Csak Ashtonnal szeretnék beszélni.

- Hagyjál engem Nika! -mondja Ash de nem néz a szemembe.

- Ashy honnan tudod ennek a ribinek a nevét?

- Kettőnk közül azért van pár tervem ki a ribi de ezt nem fogom kimondani! -sziszegem- Ash beszélni szeretnék veled!

- Igen? Mit akarsz?! -kérdezi olyan idegesen, hogy a foci csapat többi tagja hirtelen felénk fordul.

- Itt kérdezzem? Mindenki előtt?

- Igen. Nyugodtan.

- Miért kerülsz? -kérdezem ugyan ilyen hangsúllyal. Mire a foci csapat pasija-i összesúgnak. Olyanokat, hogy "szűz kurva", "egy éjszakás" és hasonlók amitől még jobban felmegy bennem a pumpa. -Na?

- Csak.

- Fantasztikus. Azt reméltem ennyi év után legalább egy szia baszd meg-et kapok de gondolom meghaladná a képességeidet. -Beth élesen beszívja a levegőt. Mire én felnevetek.

- Kurvára nem akarok neked köszönni. Megtehetem, hogy hozzád sem szólok...

- Mi a szarért vagy ilyen bunkó?

- Szerinted? Tudok én bunkóbb is lenni Ms. Elfelejtek-szólni-hogy-nyár-végén-elmegyek-és-itt-hagylak-csak-hogy-tökszarul-érezd-magad!

- Szerinted én Torontóba akartam költözni több millió kiló méterrel arrébb?

- Nem tudom. De az tuti, hogy itt hagytál tök egyedül!

- Én szerettelek mi a szarért akartalak volna itt hagyni hm? -erre még maga is Ash is meghökken nem csak a mellette és mögötte állók- De tudod mit? Elmész te a francba!

Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now