34. rész - Párnacsata!

1.3K 82 9
                                    

Mikor haza értünk már nagyi aludt így könnyen be tudtunk lopózni a szobáinkba. Megállva a nagy, fehér ajtó előtt nagyon halkan nyomtam le a kilincset nehogy nagyi meghallja, hogy valaki motoszkál a lakásba. Egy ilyen esti akció miatt Danit már nagyi egyszer lefújta paprika spay-jel. Én meg Ash nagyokat nevettünk bár Daninak kevésbé volt vicces a story.

Mikor beértem a szobába nyomomban Ashtonnal egyből ledőltem az ágyra. Ash meg amilyen köcsög rám feküdt. 

- Anyád!

- Tudom szereted, de nem kell emlegetni. -mosolygott bele a fülembe majd belepuszilt. 

- Tartozol nekem egy dobhártyával és amúgy rohadt nehéz vagy mint egy bálna esküszöm!

- Tudom. De te ilyen bálnának szeretsz. -ölelt meg. Majd elkezdett csikizni. Mire én pedig nevetni kezdtem és gyorsan elkaptam a párnámat majd fejbe vágtam vele. Egy csomó toll szállt ki belőle és egy megakadt Ash orrán. - Ezt viccesnek tartod? -piszkálta le a a tollat az orráról majd tüsszentett egy hatalmasat.

Mikor ledőlt mellém az ágyra a régi matrac rúgói hirtelen életre keltek ezer éves szunyókálásukból ami ahhoz vezetett, hogy az ágy mellé estem a földre. Meglátva az ezernyi porcicát az ágy alatt meg persze a pókot egyből felpattantam. Irtózok a pókoktól a világ legijesztőbb állatai. Egyszer a vadasparkban mikor még kicsi voltam láttam egy gyereket aki simogatta ezeket a dögöket nekem akkor is megmarad a félelmem.

- Milyen gyors is tudsz lenni, ha akarsz! -nevetett Ash miközben én félelmemben bebújtam a pólója alá. Lehet kicsit túl játszottam na de na! Szóval szerintem megbocsájtható tényező ez nekem nem? Végül is egy : Ashtonnak nagyon jó illata van. Másrészt pedig annyira jó a hasán feküdni. Kész kimondtam ássatok el a hátsó udvarban de az én pasim a világ legjobb párnája.

- Jó illatod van. -morogtam.

- Tudom. Na gyere ide Bogár!

- Ezt nekem mondtad? A bogár egy állat ugye tudsz róla?

- Báránykám?

- Már akkor miért nem tehén? Csakhogy kérődző állat legyen?

- Most komolyan megsértődtél azon, hogy le Bogárkám-oztalak?

- Pff... dehogy is. -nevettem és felültem a hasára.

- Hú te ha még egyszer így hozzám dörgölőzöl én esküszöm...

- Mire? -nevettem mire ő fejbe vágott egy párnával és szorosan megölelve lehúzott magához.

- Tudod most rájöttem, hogyha te nem lennél velem lehet sosem leszek ilyen.

- Ilyen?

- Boldog. Szeretlek.

- Én is.

- Ne mond azt, hogy én is olyan mintha egyetértenél velem. -morogta a fülembe.

- Ezt az Afterből szedted igaz? -erre hevesen bólogatni kezdett - Szeretlek te hülye, zenemániás, stréber! -nevettem fel mire ő is elkezdett ott örülni alattam a fejének. Egy percben sem telt fordított a helyzetünkön és most én voltam alul. A kezeimet megfogta és mellettem amíg ő kínzó lassúsággal az ajkait az enyémekhez nyomta. Lassan elengedte a kezeimet és végig simított az oldalamon mire én olyan gyorsan kaptam a hajához ahogy csak tudtam mármint kaptam volna ha nincs útban a feje így pedig belekaptam Ash szemébe.

- Basszus! -morogta a számra- Ez kibaszottul fáj -de a csókunkat nem szakította meg.

Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now