24. rész - Tiki bárban

1.6K 113 0
                                    

Miután Luke és Lena eltűntek a tömegben csak bámultunk a többiekkel magunk elé mint valami nagy mamlaszok. Egy külső szemlélőnek biztosan poénos volt a helyzetünk. Így hát inkább fél órás sétára indultunk tengeri csillag tapi és hasonló hülyeségeket csináltunk. A fiúk persze mindenen nagyon jókat röhögtek néhány esetben még röfögtek is párat. Mondjuk mikor Fox belerakta Calum kezét a cápa simogató akváriumba ahonnan Calum holt sápadtan és ijedten húzta ki a kezét, majd az egészet megkoronázva beültünk a Tiki bárba.

Mindenki elhúzott egy két asztaltól egy-két széket és kiültünk a teraszra ahol tökéletes rálátásunk volt a bálnákkal és delfinekkel teli hatalmas medencére. A fiúk egy kupacba egymás mellé ültek és a csajok is. Kivéve én meg Ash mert egymás mellett ültünk. 

Aztán megjelentek Lukeék és egy csapat legalább tizenkét fűszoknyás lány. A fiúk befejezték a beszélgetést és szinte mind a csajok felé fordult.

- Te minden nap ilyen bombázókkal vagy körül véve Fox? -súgta Teo.

- Igen. 

- Miért nem nézed? Szerintem nagyon jól néznek ki.

- Nekem nem tetszenek. -hopp na mindjárt robban az a bizonyos bomba.

- Miért? -fordultak egy emberként felé a fiúk.

- Mert... mert én... áh nem szoktam ezt ilyenkor senkivel sem közölni mert... fú, hogy mondjam?

- Bökd már ki! -sürgették a fiúk.

- A fiúkra bukom. -a fiúk szinte teljesen meg merevedtek (nehogy valaki rosszra gondoljon a kis huncut fejével) belőlem meg erre kirobbant a nevetés. Fox is ijedten nézett rám pedig én már tudtam a titkát egy nyári tábor óta mikor is összejött egy fiúval. Ash a kezét a combomra rakta amivel eddig a kezeinket kulcsolta össze.

- Ezt nem kéne baba! -suttogta a fülembe. Mire rájöttem, hogy most voltaképpen nagyon bunkó voltam a legjobb barátaim egyikével. Azonnal elhallgattam. Viszont most Fox és Dani horkantak fel.

- Ennél már csak az volt cikibb mikor Nikával közöltük! -visított fel Dani mint valami éhes tengerimalac. Erre Foxxal lepacsiztak és úgy röhögtek tovább. Mivel már úgyis ki kívánkozott belőlem mind a kettőt jól elküldtem egy melegebb éghajlatra. Erre Ashtontól csak egy kíváncsi fejet és egy félig felhúzott szemöldököt elmondtam.

- Fox volt az első plátói szerelmem. - na erre mindenki jól elröhögte magát csak én duzzogtam hátra dőlve a székemen- Kilenc éves voltam jó?

- Hát remélem már nem buksz a melegekre mert valahogy nem kívánok azzá válni! -röhögött Ash olyan nagyon, hogy kifolyt az orrán a limonádéja amit mellesleg tőlem vett el.

Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now