15. rész - Karaoke est

2K 138 11
                                    

Nyolc körül egy fekete kocsival a házunk előtt álltak meg a haverjaink. Jack, Kacey -akit majd igyekszek jobban megismerni - Luke és Steph. Mindannyian úgy vigyorogtak mint a vadalma. Csak Ash és Dani álltak a házunk előtt. Én még éppen készülődtem, de az ablakból tökéletes rálátásom volt a fiúkra. Egy zöld haspóló volt rajtam sötét barna műbőr dzsekivel, sötét zöld nadrággal és egy fekete bakancs. Szerintem tök jól néztem ki és most ezt nem azért mondom mert kicsit nagyobb az egóm mint kéne hanem mert tényleg jól néztem ki.

Megálltam a bejárati ajtó előtt. A többiek még nem láthattak mert az ajtó csukva volt, gyorsan végig néztem magamon, hogy jó leszek-e és már indultam volna mikor valaki megfogta a vállam. Nagyi volt kis köténykében, kötött pulcsiban és valami borzasztóan ronda nadrágban áll előttem.

- Érezd jól magad Domikia! -lassan kifújom a levegőt és kisétálok a verandára onnan pedig a kocsihoz. Luke vesz először észre és egy hangos füttyel díjaz. Erre persze mindenki felém kapja a fejét én pedig csak intek nekik.

- Héj szia hercegnő! Elkészültél el sem hiszem! - nevet fel Luke mire játékosan vállba vágom -Nika ez nagyon fájt!

A kocsiba való bekászálódás után a rádióból üvölteni kezd valami rock banda béna száma. Aztán Kacey addig addig tekergeti az adót míg ki nem lyukadunk az egyik kedvenc számomnál.

- El ne kapcsolj ez az egyik kedvencem! -Dani a kezébe temeti az arcát mire én és Steph a kapa hangunkkal elkezdjük üvölteni a szöveget.

- Istenem csak ezt ne!

-Tonight we'll dance
I'll be yours and you'll be mine
We won't look back,
Take my hand and we will shine
Oh, oh, oh
She needs a wild heart
I got a wild heart
Oh, oh, oh
She needs a wild heart
I got a wild heart  -
már mindenki üvölti a szöveget és a végéig le sem halkulunk. 

Mikor Adamék házához értünk. Már javában zajlott a buli. Rengeteg autó állta a nagy ház előtt és miután sikerült valahogy leparkolnunk bevergődtünk csapatostól a házba. Néhány full részeg csaj dülöngélt össze-vissza. Én Danival, Ashsal és Stephfel egyből miután szereztünk egy egy kis piros pohárkányi vizet persze csak voss és blk. jöhetett szóba ki mentünk az udvarra. Rengeteg kis asztal és szék volt kirakva a tűz köré.

- Sziasztok! -köszönt nekünk egy ismerős fiú Calum.

- Szia! Mizu?

- Semmi. Szar ez a buli. Minden jó csaj már az elején berúgott úgyhogy alig van olyan akivel beszélni lehetne.

Amíg mi ketten olyan hülyeségekről elbeszélgettünk mint Calum új telefonja addig Dani és Steph egyre közelebb kerültek egymáshoz. SZÓ SZERINT! Mi a fene van velük? De mikor oda néztem már Dani Steph nyakára adott egy puszit. A fekete víz a számból úgy szökellt ki mint a forrásból a víz. A tesóm nem szokott szerelmes lenni így viszont Calumot teljesen beborította a víz. Hoppá!

Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now