7.rész - Na ki ne találd!

2.5K 174 6
                                    

Nem ebben nem vagyok benne. Teo nem versenyezhet Jackkel. Egyrészt mert tudom, hogy valójában nem azon vesztek össze mint amit elmeséltek, másrészt éppen elég volt látni azokat a barmokat Jack mellett, hogy elmenjen minden életkedvem. 

- Ezek a barmok lefogják söpörni a pályáról. Ami pedig még rosszabb biztosan nyernek hiszen ők a legjobb motorosok a városban és csalni fognak ott ahol tudnak. Nika segíts Teonak! -fordult felém Dani.

- Miért én?

- Mert te vagy a legjobb egész Los Angelesben. Itt sem lehetsz olyan rossz. - Danira néztem majd Steph könyörgő pillantásától inkább feladtam és elindultam a garázs felé.  

- Nagyi elmegyek viszem a papi motorját! -ordítottam teli torokból mire nagyi kijött a konyhából és legnagyobb meglepetésemre egy fekete bukósisakot és a motor kulcsait nyomta a kezembe.

- Segíts annak a fiúnak. Na menjetek már!

Ahogy felpattantam az amúgy szinte tökéletes állapotú yamahára azonnal ráadtam a gyújtást és Steph-fel a hátam mögött megindultam a park felé. Ismeretlen volt számomra az út és a park is, de bíztam Stephben és kb. öt perc alatt ott is voltunk. A fiúk fekete motorjaikon ültek és már megkezdődött a vissza számlálás.

- Szóval fiúk két kört kell megtennetek a Mary Queen körül, aki nem esik és hamarabb ide ér a másiknál az nyer. A csapatok: Ash, Luke, Jack és Connor együtt és a másik csapat Teo egyedül. 

- Nem! Na ki ne találjátok, hogy nélkülem kezditek el! -erre mindenki felkapja a fejét és felém fordul -Én is Teoval vagyok. 

- Oké Nika is beszáll! 3... 2... 1... Gyerünk! -erre elstartolok a fiúk mellett és már tíz méter választ el minket egymástól. Mivel nagyon kedves vagyok a következő kör előtt felmutatom nekik a középső ujjamat. És megkezdődik a második kör. Teo kb.2 méterre mögöttem lehet aminek egyrészről nagyon örülök más részről pedig félek, hogy vajon hol lehetnek Jackék. Aztán érzem, hogy a hátsókerekemhez erőteljesen hozzányomódik valami. Hátrafordulok és egy fekete bőrdzsekis srácot pillantok meg. Barna haja van és sötét szinte fekete szeme.

- A kurta anyád! -még jobban meghúzom a gázt és így egy picivel megelőzöm az a barmot aki mögém jött.

Aztán elsőként áthajtok a vonalkán amit a fiúk festettek fel és akkor megáll bennem az ütő. Egy hatalmas puffanást hallok és a motorgumi súrlódását a forró betonon. Lassan hátrafordulok és a látvány lesokkol. A fiú aki mögöttem volt -sőt belém is jött- most a motorjától egy méterre fekszik miközben a fekete szörnyeteg csak pörög és pörög mellette. A fiúk alig tudnak megállni az egész olyan lassú lesz. Mintha abban a percben csöveket raknának a szemem elé és csak a fiút látom magam előtt.

Abban a szent minutumban lepattanok a motorról ami akkora puffanással ér földet, hogy beleremegek, de nem érdekel csak futok a fiúhoz. A feje nagyon csúnyán megsérült és folyamatosan szivárog belőle a vér.

- Adam hívd a mentőket! -pattan mellém Jack -Hé Ash nem merj kipurcanni világos? -Ash alig láthatóan elmosolyodik és ettől az apró gesztustól akkora gombóc nő a hasamba mint mikor benyelek valami gennyedző ragályt. /Ez csak mellékes, de szerintem akkor én mindig eljátszom a hattyú halálát/ 

- Steph! Zsepit most! -ordítom el magam mire Steph remegő kezekkel átadja nekem a kis vackot amit azonnal Ashton fejéhez szorítok. - Nem akarom, hogy fájjon, de ez így nagyon csúnya Ash hagy törölgessem le kérlek! -kérlelem majd lassan letörölgetem a vért az arcáról. - Mikor jön már meg az a ki....... mentő?

- Itt van! -üvölt Jack - Te itt maradsz!

- Na ki ne találd! -szólok és beszállok Ash-hoz a mentőbe. Nem is ismerem ezt a gyereket, de máris úgy a szívemhez nőtt, hogy nem bírnám elengedni egyedül.

- Köszönöm Nika... - suttogja alig hallhatóan Ash majd a mentő elindul a kórház felé.

Nyári szünet a négyzeten | ✔Where stories live. Discover now