*26*

5K 221 25
                                    

Harry ma niesol na chrbte po celom dome. V jednej ruke som držala kelímok s pivom a v druhej čokoládu, z ktorej si vždy odhrýzol Harry a ja som ho vždycky buchla nohou do stehna, čiže sme sa neraz skoro prevrátili na zem. Nemala som v sebe veľa alkoholu, len mi pekne šibalo a aspoň som sa trošku odviazala. Vyplazila som jazyk na neznámeho chlapca, ktorý na mňa divne pozeral. V celom dome bol hluk, ale hore na poschodie sme s Harrym nikoho nepustili. Celá párty sa odohrávala dole. Hudba hrala, ale nie dosť hlasno. Polovičku ľudí som tu nepoznala, akurát tak Daisy, Liama, Nialla, Louisa, Zayna a pár deciek zo školy inak som nemala ani páru. Harry si ma nadvihol a pokračoval v ceste. Zbadala som Louisa. Naklonila som sa k Harryho uchu.

„Tam nie"zašepkala som. Vôňa jeho vlasov mi vzlomku sekundy opantala zmysli. Zvrtol sa na päte a zmenil smer. Louis by ma už asi po desiaty krát za tento večer stihol pokarhať a urobiť mi prednášku. Vraj by som nemala piť, lebo blah, blah, blah. Cítila som, ako mi čokoláda v ruke mäkne, tak som si odkusla, čo najväčší kúsok, ktorý som zapila pivom.

„Nie dobrá kombinácia"poznamenal a odkusol si z mojej čokolády. Buchla som ho do stehna a tentoraz naše skoro padanie nadobudlo svoju pravdu. Spadli sme, no našťastie na gauč, na ktorom sedel Zayn, no po našom páde utiekol. Pivo mi pri páde vykĺzlo z ruky a rovno na Harryho biele tričko. Nohy som mala vyložené na jeho stehnách a zároveň sedela na opierke gauča. Pridusene som sa zasmiala nad jeho tričkom.

„Môžem ťa zabiť?"opýtal sa prezerajúc si hnedý fľak na svojom bielom tričku. Pokrútila som hlavou a napokon sa zasmial aj on. Okolo nás sa premávali tancujúci ľudia. Dievčatá tancovali a krútili bokmi až sa im chrbtice podlamovali. Zasmiala som sa nad nimi a radšej sklonila hlavu.

„Ukáž im, ako sa to robí"hlasno povedal. Usmiala som sa na ňho a pokrútila hlavou.

„Neviem tancovať"snažila som sa prekričať hudbu.

„Vieš, síce som s tebou netancoval, lebo tancovanie neznášam, ale videl som ťa a si v tom dobrá."hodil po jednej z nich pobavený výraz. Hltala ho pohľadom a rukou si prechádzala po vystrčenom zadku, s ktorým vrtela, nie, do rytmu hudby nie. Taktiež som sa nad ňou zasmiala, lebo je naivná. Harry by si s ňou nezačal. Určite jej vagína mala v sebe viac návštevníkov, ako Tesco. Jednou vecou som si bola istá aj ja, i keď neviem prečo, ale vytváralo mi to nočné mory. Istá som si bola tým, že s Harrym už nikdy nezažijem, to čo som zažila. Niekomu by sa to zdalo choré. Zdanie by neklamalo. Rozhodla som sa ukázať tým naivkám, ako sa tancuje. Postavila som sa a tanečným krokom prešla k rádiu. Prepla som pesničku, na ktorú sa dá poriadne tancovať a znova tanečným krokom do rytmu hudby som dorazila na "parket". Nadvihla som si jeansy a začala tancovať. Vrtieť, krútiť bokmi a všetko možné. Počas môjho intenzívneho tancovania som zablúdila k Harrymu, ktorý ma pozoroval s veľkým úsmevom na tvári. Nebol to nadržaný úsmev, aký mali chlapi, ktorý ma pozorovali, ale taký milý. Dievčatá odrazu prestali tancovať a chvíľku ma pozorovali. Jedna z nich mi ukázala uznanlivý palec hore a ostatné na mňa nenávistne čumeli. Zbadala som Daisy, tak som ju ukazovákom privolala. Usmiala sa a pribehla ku mne a robila mi môjho tanečného partnera. Daisy pozná môj štýl tancovania a preto vedela, čo má robiť. Zrazu som počula krik. Prestala som tancovať a ihneď vyštartovala za tým krikom do kuchyne. Zbadala som Louisa, ktorý dostal od niekoho ranu a spadol na zem. Pribehla som k neu a kľakla si pred neho.

„Si v poriadku?"opýtala som sa a pomohla mu posadiť sa. Z obočia sa mu spustila krv. Neodpovedal, len sa bez slova postavil a strkol do chlapca, ktorý mu jednu uštedril. Zamračila som sa a Louisa som schytila za tričko, ale on sa mi vyšmykol. Liam a Harry ich začali odťahovať a ja tiež, ale moja pomoc sa dala prirovnať k tomu, keď mravec pomáhal psovi ťahať repku. Podarilo sa im odtiahnuť ich od seba. Louis penil a bol nahnevaný. Takého som ho ešte nevidela. Po tvári sa mu plavila krv. Snažil sa vymámiť z Harryho zovretia. Postavila som sa pred neho.

Holiday With Stepbrother [H.S]Where stories live. Discover now