*10*

5.2K 250 29
                                    

Vrtela som bokmi už štvrtú pesničku. Louis je dobrý tanečník. Okolo nás tancovalo mnoho ľudí v našom veku. Niektorí netancovali, len sa snažili, lebo polovica baru bola už v podnapitom stave. S Louisom sme si nestihli dať ani jeden drink, lebo hneď som ho stiahla tancovať. Nevšímala som si žiadne pohľady. Žila som len tancom. Tento večer sa začal vynikajúco. Louis sa dvakrát otočil tanečným krokom, až zastal predomnou. Pritiahol si ma za boky k sebe, tak aby sa naše telá tesne dotýkali. Naše horúce čela sa od seba trošku buchli, ale zostali nalepené na sebe. Usmiali sme sa a tancovali ďalej. Panvou som pomaly krútila do rytmu pesničky a Louis sa o mňa obtieral svojím rozkrokom. Nieje to môj štýl, ale je to len tanec. Moje telo zacítilo pálivý pohľad. Odpojila som naše čelá a očkom sa obzrela. Môj pohľad vyhľadal tie slizké oči. Horeli, ale čím, to neviem. Jeho oči ma donútili prestať sa hýbať. Ako na zavolanie zaznel posledný tón skladby.

„Ideme sa napiť?"spýtala som sa hlasnejším tónom, aby ma počul cez ten hluk. Bolo to počuť skôr, ako zamrmlanie, ale Louis si asi domyslel, čo som sa mu snažila povedať a prikývol. Predreli sme sa cez hŕbu tancujúcich alebo tackajúcich ľudí, až sme sa dostali k nášmu miestu. Všetci sedeli. Vyčerpane som si sadla a na stole plnom hociakých nápojov som hľadala niečo nealkoholické, ale asi som na zlej adrese.

„Nejak si sa nám roztancovala šipka"prihovoril sa Liam. Nevyzeral, že by bol chytený alkokolom, ale bolo z neho cítiť horkú chuť alkoholu. Zamračila som sa a otvorila ústa, že niečo poviem, ale môj tanečný partner ma prerušil.

„Nechaj ju. To je len začiatok večera. Počkaj si nakoniec"jedným očkom na mňa žmurkol a z vedlajšieho voľného miesta si vzal stoličku a prisadol si tesne ku mne. Zo svojej tváre som vymámila nepodarený úsmev. Celý čas na mňa Harry čumel zvláštnym pohľadom. Takým pálivým a zároveň neutrálnym.

„Kde je Daisy?"opýtala som sa a na všetkých hodila spýtavý pohľad.

„Tvoja kamoška si našla za mňa náhradu"posmešne povedal a hlavou kývol k baru. Pozrela som sa tým smerom. Sedela na barovom pulte a rozprávala sa s barmanom.

„Niekto nám tu žarli"podpychol ho nepodareným vtipom Harry. Každý vie, že Liamovi je jedno s kým sa jeho úlet čiže Daisy stretáva alebo rozpráva. Hlavné je, že keď si kedykoľvek luskne prstom a letí k jeho rozkroku.

„Ja si lusknem a mám všetky štetky, čo tu vidíš. A ty sa nesmej. Patríš medzi ne"prstom namieril na mňa a jedným kútikom pier  sa usmial. Sekundový pohľad som venovala Harrymu, ktorý len čakal, čo mu na to poviem. Určite si mysleli, že mu vynadám, ale ja sa chcem dnes trošku pohrať. Nadvihla som jedno obočie a usmiala sa.

„Vážne? Tak si luskni a dokáž mi to"provokatívne som na ňho mrkla a oblízla si spodnú peru. Jeho očné zreničky sa rozšírili a celé jeho telo nachvíľku zatúžilo po novej koristi. Jednoducho som sa postavila a odišla za Daisy.

„Aaa tu je"privítala ma pleteným jazykom. Pri nej stál vysoký blondiak s hrozivo nadržaným výrazom.

„Bavíš sa?"sadla som si na barovú stoličku.

„Nikdy som sa nebavila lepšie"skríkla a rukami niečo naznačila. Zasmiala som sa a zatiaľ som rozmýšľala, čo si dám.

„Jerry poprosím ťa dvojitého Jacka"povedala blondiakovi, ktorý ju poslúchol. Nalial to do  dvoch sklenených pohárikov a podal jej ich. Jeden mi predložila pred nos. Tá vôňa mi udrela až do čuchových buniek. Kyslo som sa zatvárila a zavrtela hlavou.

„Ja nepijem"snažila som sa prekričať kričajúcich po sebe ľudí. Zjavne sa mi to podarilo, keď som zbadala jej výraz vraha.

„Pi!"znova mi tým zázračným nápojom zamávala pred nosom. Priznávam, že ma vôňa alkoholu lákala. „Chceš aby som umrela?"chytila sa za srdce a prosila pohľadom. Nemohla som sa pozerať na jej pohľad. Z ruky som jej vytrhla pohárik a na jeden šup ho do seba hodila. Rýchlo som polkla. Nebolo to zlé. Chutilo to naprd, ale chcem viac, ale až keď pôjdem na WC. Zišla som zo stoličky.

Holiday With Stepbrother [H.S]Where stories live. Discover now