*13*

5.3K 255 9
                                    

Na letisku

Matka, ja a Max sme sedeli v hale husto zaľudnenej ľudmi, ktorý nevyzerali dôverihodne. Nervózne som sa hrala s prstmi a modlila sa aby neprišiel. Lietadlo odlieta za 15 minút a Harry tu ešte nieje. Zatiaľ mi to vychádza a keď nepríde pôjdem tam sama. Max vytáčal jeho číslo už po stý krát, ale ako vždy bezvýznamne. Matka sa nervózne hrala s letenkami. Cez celú halu letiska zadunel hlasný smiech. Poznala som ho, ale nevedela som odkiaľ. Hlavu som otočila smerom na vchod a radosť z dovolenky ma prešla, keď som videla všetkých piatich. Vykračovali si ako najväčší páni a dokonca sa tak aj tvárili. Snažili sa byť dôležitý a aj by sa im to podarilo keby Liam nepotkol Nialla a Niall by nespadol rovno na nos. Zasmiala som sa a nekontrolovane matku udrela po stehne. Zasyčala a pošúchala si ho. Niall sa našťastie bez vážnych zranení postavil a kráčal si ďalej ako pán. Ostatný nachvíľku zamrzli a dobehli Nialla. Ja som sa zatiaľ ukludnila a pripravovala sa na najhorší týždeň môjho života.

„Kde si bol?"naštvane sa ho opýtal Max. Postavili sme sa a matka mi do ruky strčila letenky. Ona sa ma chce snáď zbaviť.

„Bol som.."váhal a nervózne sa poškriabal na zátylku.

„Zaynova sestra rodila a Harry nám ju pomohol dostať do nemocnice"zahovoril Louis. Čo by si bez neho Harry počal? Louis je záchranca všetkých situácií.

„Naozaj?"otočil sa na Zayna, ktorý prikývol. Moje oči zablúdili na veľký osvetlený pásik s číslami, ktoré ukazovali čas. Presne za 5 minút nám odlieta lietadlo.

Pozor, pozor! Všetci cestujúci lietadlom do Miami pripravte sa. O päť minút odlietame, ešte raz pripravte sa o päť minút odlietame"ozval sa hlas cez celú halu. V momente nastal väčší rozruch, než tu bol doteraz. Našťastie sme za sebou mali všetky kontroly a tak stačilo len nastúpiť do lietadla. Prisunula som si kufor bližšie k sebe a otočila sa na matku. Skočila mi do náruče a silno ma objala.

„Dávajte si pozor a nezabi ho"posledné slová zašepkala aby som ich počula iba ja. Usmiala som sa a odtiahli sme sa od seba. Čakala ma ďalšia náruč, ale nebola som si stopercentne istá či som na objatie s Maxom pripravená. Premohla som svoje emócie a objala ho. Krátke, ale emocionálne objatie. Také mi Maxo dal. Ani som sa nenazdala a niekto ma vtiahol do svojho objatia. Bolo silné a hrejivé. Odpojili sme sa a zistila som, že to bol Niall.

„Rád sa obímam. Môžem ťa objať ešte raz?"nahodil psí výraz. Prikývla som a on si ma prilepil na hruď. Potom som objala Zayna a dokonca aj Liama a na moje prekvapenie nemal žiadne blbé poznámky len mi poprial šťastnú cestu. Posledné a najdlhšie objatie patrilo Louisovi.

„Prosím všetkých cestujúcich ktorý letia do Miami aby sa dostavili do lietadla načas"
Pomaly sme sa od seba odtiahli a usmiali sa na seba.

„Dopadne to dobre uvidíš"usmial sa a brnkol mi po nose. „Šťastnú cestu"posledný z jeho dokonalých nevinných úsmevov a môžem ísť. Kráčala som k východu a naposledy sa otočila. Všetkým som zakývala a znova sa pustila do cesty. Nevšímala som si Harryho prítomnosť, proste som za sebou ťahala kufor a kráčala akoby som na tú dovolenku išla sama. Pri východe som letenku dala nejakému mužovi, ktorý prikývol a otvoril mi dvere.

„Pekný kufor"ozval sa zozadu Harry.

„Ďakujem"hlavne odmerane som sa zo slušnosti poďakovala a kráčala k hustému davu pri lietadle.

„Myslel som pekný zadoček"Panebože prosím ťa pomôž mi tento týžden prežiť bez zabíjania. Nad tým som len prevrátila očami a nevšímala si ho. Do lietadla sme sa dostali prekvapivo rýchlo. Ani sme sa netlačili. Išlo to ako po masle.

Holiday With Stepbrother [H.S]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora