24. BÖLÜM

3.7K 143 67
                                    

100K OLDUK! HERKESE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERIM...

☆KITABI DÜZENLEMEYE KARAR VERDİM. SON BÖLÜMLER OLMASA DA İLK BÖLÜMLER KESİNLİKLE DÜZENLENECEK HABERİNİZ OLSUN.

Multimedia; Minel

Eve döndüğümde resmen çökmüş bir haldeydim. Ağlamaktan akmış makyajımı bile silmemiştim. Evde Burak ve Asra yoktu. Nerede olduklarını merak edemeyecek kadar halsizdim. Bir şey hissedemeyecek kadar yorgundum. Eski kocam bana tecavüz etmişti. Deniz nasıl olurda bu kadar kötü birisine dönüşebilirdi? Bunu nasıl yapabilirdi? Koşarak banyoya gittim. Üzerimdekileri hızlıca çıkardım ve küvete girdim. Soğuk suyu açtım. Kendime gelmem gerekiyordu. Soğuk su tenime temas ettiğinde titremeye başladım. Keşke hafızamı silebilme şansım olsaydı. Keşke bugün o eve gitmeseydim. Allah'ım ne yapacağım şimdi ben? Bu kadar olay üzerime geldikçe yıkılacak gibi hissediyordum. Nasıl kendimi toparlayacaktım? Umarım korktuğum şey başıma gelmez..

Duştan sonra üzerimi giyindim ve salona indim. Burak ve Asra yeni gelmişlerdi. Asrayı kucağıma aldım ve sarıldım.

"Kızımla gezmeye çıkmıştık biraz." Diyerek açıklama yaptı Burak. Bir şey söylemedim.

Asra'nın kokusunu içime çekmek bana o kadar huzur veriyordu ki, kendimi daha iyi hissediyordum.

"Yarın sabah bir iş gezisine gidiyorum ve siz de benimle geliyorsunuz. 1 ay burada olmayacağız. Hazırlansan iyi edersin çünkü sabah erkenden Bodrum'a gideceğiz." Dediğinde kafamı salladım.

"Bir şey mi oldu Minel?" Diye tekrar konuştu.

"Bir şey yok." Dedim ve Asra'nın karnını doyurmak için yukarı doğru ilerledim.

Asra'nın karnını doyurduktan sonra onu uyuttum ve hazırlanmaya başladım. Önce Asra'nın kıyafetlerini hazırladım. 1 ay biraz uzun bir süreydi. Bu nedenle bolca kıyafet koydum.

Kendi odama geldiğimde elime gelen her kıyafeti bavula koydum. Halim yoktu zaten, uğraşamayacaktım.

İşlerimi bitirdiğimde yatağıma uzandım. Gözlerimi kapattığımda zihnimde bugün olanlar canlanıyordu. Hızla gözlerimi açtım. Yalnız kalmaya tahammül edemiyordum. Sanki yalnızken Deniz bir yerden çıkacak ve aynı şeyler yaşanacak gibi hissediyordum. Koşarak odamdan çıktım ve merdivenlere yöneldim. Merdivenleri koşar adım iniyordum ki, ayağım kaydı ve sırtımın üzerine düşerek yuvarlanmaya başladım. En sonunda durmuştum. Canım yanıyordu. Bağırmak istiyordum ama bağırmaya bile halim yoktu. Burak'ın uzaktan gelen sesini duymuştum en son. Koşarak yanıma geldi ve beni kucağına aldı. Gözlerimi kapattım. Uyumak ve uzun bir süre uyanmamak istiyordum.

Gözlerimi açtığımda yanımda uyuyan Burak'ı gördüm. Uyurken çok masum oluyordu. Elimi yeni tıraş ettiği suratında gezdirdim. Erkeksi parfümü burnuma dolduğunda gözlerimi kapattım. Dün yaşananlar aklıma geldiğinde gözlerimi açtım. Bir türlü aklımdan gitmiyordu. Zaten yaşadığım şey çok ağır bir şeydi. Kimse bunu kaldıramazdı. Elimden gelebilecek en güzel şey unutmaya çalışmaktı...

Bugün benim doğum günümdü. 21 olmuştum. Asra ile geçireceğim ilk doğum günüm. Kendime söz veriyorum; Asra yanımda olduğu sürece güçlü olacağım. Umarım en güzel seneler bizim olur. Nice Asra ile geçireceğim doğum günülere.. İyiki doğdum...

Sabah 6'da Burak'ı uyandırdım. Benim iyi olduğuma ikna olmadan gitmek istemedi ama zor da olsa ikna ettim. Hazırlandık ve arabaya bavullarımızı yerleştirdik. Burak araba ile gitmeyi tercih etmişti. Her şey hazır olduğunda yola koyulduk. Tatil yapmak iyi gelecekti, kendime söz veriyorum; döndüğümde her şeyi unutacak ve yeni bir başlangıç yapacaktım..

KARMAŞIK AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin