7.Kapitola

313 15 4
                                    

Z pohledu Patricka:

Ráno jsem se probudil jako první. Kouknul jsem se na hodiny a zjistil jsem, že je 6. Tak to se nedivím, že jsem vzhůru jako první. Podíval jsem se na Ell, která krásně spinkala. Ona je tak úžasná. Potichu jsem se zvednul a šel jsem dolů. „Ahoj." Řekl mi Matt, kterej právě seděl u stolu s kávou a zamyšleně jí zkoumal. „Čus, jak to, že nespíš?" zeptal jsem se ho a šel jsem si vzít něco k jídlu. Nakonec jsem si vytáhl jenom jogurt. „Nemůžu spát." Řekl a povzdychl si. „Ani já." Řekl jsem a sedl jsem si k němu. Dolů přišel Nash, který nám sdělil, že nemůže spát. Nad tím jsem se musel zasmát. „Hej Matte? Co ti je? Jsi nějakej... divnej." Řekl Nash a já pozoroval Matta, co řekne. „Já nevím. Měl jsem hnusnej sen." Řekl a povzdychl si. „A o čem se ti zdálo?" zeptal jsem se ho. „O tom, že Em byla ve škole, pak najednou zmizela a našel si jí váš táta a.... a on jí něco udělal. A já jí ztratil." Řekl a bylo na něm vidět, že ho to trápí. „V klidu chlape, byl to jenom sen." Řekl jsem mu a on se pokoušel se usmát. „Nazdár chlapci." Přiběhl dolů Jack G. a všechny nás pozdravil. „Ahoj." Řekli jsme mu sborově a on si sednul k nám. „Jacku? Kdy odjíždíte?" zeptal jsem se ho. „Dneska večer. Ale brzy za námi přiletíte." Řekl s úsměvem. „To ti budu až tak chybět jo?" řekl a začal se smát. „No hroozně." Smál jsem se taky. „Dobré ráno špunti." Přišla Em dolů a začala si dělat kávu. „Zdar." Zase jsme pozdravili a ona se otočila a ukázala na hrníček na znamení toho, jestli chceme někdo taky. Všichni jsme přikývli a ona se jenom zasmála. „Že se ptám." Řekla a začala vyndávat hrníčky. My si s klukama povídali o různých kravinách. Em nám všem dala kávu a šla si sednout k Mattovi. „Ahoj lásko." Řekla a dal mu pusu. „Ahoj princezno." Matt jí pusu oplatil a já se jenom smutně podíval. „Copak bratříčku?" zeptala se mě Em a já se na ní podíval se štěněčím výrazem. „Já chci taky pusinku na dobrý ráno." Řekl jsem a vtum jsem jednu dostal, ale ne od Em, ale od mojí lásky. „Tady jí máš broučku." Řekla mi a já se jenom usmál. „Od tebe je vždy nejlepší." Řekl jsem jí a úsměv jí opětoval. „Však já vím." Sedla si vedle mě a Em se zvedala, že jí udělá kávu. „Ségry seď, já to udělám." Řekl jsem a zvednul jsem se. „Co se stalo?" řekla Em a sedla si zpátky. Nad tím jsem se jenom pousmál.

Před školou o 2 hodiny později:

Z pohledu Em:

Matt mi dnes přijde nějaký nesvůj. Nevím co sním je, ale bojím se, že to je mnou. „Matty? Co se děje?" zeptala jsem se ho se strachem v očích. „Nic se neděje." Řekl a jeho ruce chytli mé boky. „Jestli semnou nechceš být tak to řekni." Řekla jsem a pozorovala jsem své špinavé boty. Měla bych si koupit nové. Matt mi zvednul hlavu, abych se mu koukala do očí a řekl „Lásko, miluju tě a chci být stebou. Není to tebou neboj se." Dlouze mě políbil a už se chtěl odtáhnout, ale já mu to zabránila a polibek mu opětovala „Ještě ne." Řekla jsem a přitáhla si ho znovu k sobě. Cítila jsem jak se usmál a náš polibek ještě více prohloubil. „Lásko? Musíme na hodinu." Řekl a já se od něj odtáhla. „Nemusíme, utečeme spolu. Nikdo si toho nevšimne." Řekla jsem a on se jenom usmál. „Ani nevíš jak moc rád bych s tebou utekl pryč, ale nemůžeme a sama to víš." Objal mě a pak se semnou rozloučil.

První hodina byla na nic, ostatně jako každá jiná. Když jsme šli konečně na oběd, potkali jsme kluky. Naše grůpa si sedla k největšímu stolu na škole a měli jsme špagety což bylo zlí. Naštěstí jsme už končili, takže jsme po obědě mohli jít domů. „Hele děcka, máme špagety." Řekl šibalsky Juss a já už se nadechovala, že něco řeknu, ale nemohla jsem, protože mi přistáli špagety přímo na tváři. Otočila jsem se a ten dotyčný se jenom smál. „Patricku já tě zastřelím!" křikla jsem na něj a nabírala si špagety. A to jsem měla docela hlad. Jedinej kdo byl čistej, byla Madison, protože šla na záchod. Když přišla tak na nás chvíli koukala, ale pak se začala tak hrozně smát, že jsem myslela, že za chvíli zkolabuje. „Bože, co jste to zase vyváděli?" řekla mezi záchvatem smíchu. „No my jsme si jenom tak hráli." Řekl Jack J. a Nath na něj hodila další dávku špaget. Ta holka má ještě špagety? Řekla jsem si sama pro sebe.

Dojeli jsme domů a já měla vybitej telefon. Dala jsem ho na nabíječku a šla jsem se vysprchovat. Když jsem vylezla začala jsem si rozčesávat vlasy jenom ve spodním prádle, když mě někdo zezadu objal. „Proč jsi tak krásná?" zeptal se. „Protože nejsem." Odpověděla jsem, otočila se a dala Mattovi sladkou a velkou pusu. On mi vzal můj hřeben a rozčesal mi vlasy. „Co myslíš..?" zeptal se, ale nedořekl to. „Že umíš dobře rozčesávat vlasy." Zasmála jsem se a on taky. „To jsem nemyslel.. Spíš co myslíš, kdybych si obarvil vlasy na modro?" pokračoval a já se na něj zaraženě podívala pohledem Děláš si ze mě srandu?! „Zapomeň!" řekla jsem hned. „A co na zeleno?" zkoušel to znovu. „Ne!" řekla jsme zase a chystala se odejít. „A? co kdybych udělal tohle?" řekl a začal mě líbat na krku. „Co myslíš?" řekla jsem provokativně. Skousnul mi kůži na krku a já sebou cukla. „To lechtá" řekla jsem a on se odtáhl. „No krásný. Jsme si kvit." Řekl a já se nechápavě otočila k zrcadlu. „Matthew Lee Espinoso! Já tě zabiju!" křikla jsem, když jsem viděla toho cucáka na mém krku. On se pouze smál. A já se po chvíli musela smát taky. „Nezabiješ, protože bych byl rychlejší, ale já to neudělám, protože jsem moc línej a ani to neplánuju, protože tě moc miluju, protože.." „Jo jasný chápu! Taky tě miluju." Skočila jsem mu do řeči, protože by se nezastavil. „Taky tě miluju." Řekla jsem mu a šla si vzít jeho tričko. „Heeej nech mi tam něco. Mám chodit nahatej?" řekl na oko uraženě. „A komu by to vadilo? Mě teda ne!" řekla jsem a mrkla na něj. Když jsem odcházela s míma světle modrýma kraťasama dolů, dávala jsem si záležet na tom, abych pořádně kroutila zadkem, protože jsem věděla, že na mě kouká. „Neprovokuj!" stihl ještě říct než jsem byla venku z pokoje. „Já věděla, že se koukneš." Řekla jsem a začala jsem se smát. Vzala jsem si ještě telefon a když jsem se podívala na nepřečtené zprávy, udělalo se mi blbě. Byly to zprávy tipu:

Tak co Em? Chybím ti? Já vím, že ano dceruško, pozdravuj bratra.

Neboj se nic se ti nestane pokud budeš hodná.

Ty malá děvko. Hezky to na něj hraješ, to, že ho miluješ jsem ti chvíli taky věřil.

A podobné. Bylo mi jasné kdo to je. Zastavila jsem se na schodech a chtělo se mi brečet. Slzy jsem s těžkostí zahnala a chtěla smazat zprávy, ale Patrick byl rychlejší a vzal mi telefon. Všechno si přečetl a kouknul se na mě. „Jak dlouho?" zeptal se naštvaně. „Já nic nehraju. Věř mi. Miluju ho." Řekla jsem a už se slzy neudrželi a jedna za druhou se kutáleli po mých tvářích. „To jsem nemyslel. Jak dlouho ti ten debil píše." Řekl naštvaně ještě víc než byl před chvílí. „Dneska po druhý." Řekla jsem a sklopila jsem zrak. „Ví to někdo?" zeptal se už trochu klidněji, když mě objímal. „Ne" řekla jsem a pořádně jsem ho stiskla. „Bojím se. Co když někomu něco udělá?" zeptala jsem se a vzlykla mu do trička. „Neudělá o to se postarám."

V 19:30 na letišti:

„Tak se mějte lidi. A užijte si to." Řekla jsem, když jsem naposled objímala ty naše paka. Jackové,Hayes, Madison a Nath jeli do LA, kvůli té smlouvě. Nath chtěla jet s nimi, tak jsme jí nechali. „Neboj se." Řekl Jack J. a chytl Nath za ruku. „Nezapomeň volat špunte. A né, že si tam najdeš holku a neřekneš mi to." Řekla jsem Hayesovi a on se začervenal a koukl se na své boty. „Hayesi? Nevím něco?" zeptala jsem se ho a on se na mě podíval. Podal mi jeho telefon a na tapetě měl fotku jak se líbá s nějakou moc pěknou holkou. „Bože Hayesi." Řekla jsem a objala ho. „Daniele." Řekl „Ale pššt." Zašeptal mi do ucha a pustil mě. „Tak čus lidi. Dávejte na sebe bacha." Řekla Jess a propletla si s Jussem prsty. „Vy taky." Křikla ještě Nath a pak zmizeli v hloučku lidí. My jsme se otočili a já spatřila u kavárny člověka, kterého jsme nikdy v životě už nechtěla vidět. Drkla jsem do Patricka a ten ho viděl taky pochopil a řekl „Tak jdeme lidi." Všichni jsme se sebrali a šli jsme k východu. Já si přála, aby to byl jenom sen, ale bohužel nebyl. V autě mi zase přišla esemeska.

Já si tě najdu. Nemusíš se schovávat. Dej mi to co chci a nikomu se nic nestane.

Nejhorší na tom bylo to, že já přesně věděla, co chce. On chce mámu.

Dneska trochu kratší. Omlouvám se, že jsem déle nepřidala, ale nebyl moc čas. Komentář nebo vote potěší, abych věděla, jestli má vůbec cenu pokračovat. Za chyby se omlouvám.



Friendship or Love?[Matthew Epsinosa,Nash Grier,Jack&Jack,JB]Where stories live. Discover now