Yazıcının Sözü

7.5K 199 89
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yazıcının Sözü

Bin ah düşüyordu Karmen'in suskun dilinden ancak tek bir tanesinin bile menzili Tekin'e uzanmıyordu. Kız, uzaktan, çok değil az öteden adamın kara çehresini seyreyliyor ancak yüreğine meyleden bu aşkın öznesine asla görünmüyordu. Karmen'e Tekin diyorlardı, kız aşk diye işitiyordu. Tekin'e Karmen diyorlardı, adamın kulakları âmâ kesiliyordu. Karmen adamın gözlerinin önünde tüm ihtişamıyla parlıyor, benzersiz bir kırmızıya boyanıyordu zira yüreğinde pek büyük bir sevgi büyütüyordu. Lâkin adamın karanlığı sevda meyinin o koyu kızılana boyanmış, diline bengisular misali Bade çalınmıştı; başka kelam, başka renk bilmiyordu. Bu sebepledir ki Karmen bir daha ışıldamamak üzere toprağa gömülüyor, eşsizleşiyor ve nefesinin öznesine hiç görünemeyecek olmanın hezeyanıyla benzersiz bir çiçeğe dönüşüyordu. Adına Katre-i Matem diyorlardı. Sanki bilir, hisseder gibi kızın kırmızısına perde olan o koyu morluğun ismine matem diye sesleniyorlar, onu hayranlık uyandıran bir çiçek olarak resmediyorlardı. Babasının papatyası soluyor, boynunu büküyor hatta nefes alırken kendi mabedine gömülüyordu.

Ve bu hikâyede herkes birini seviyor, hiçbir sevda karşılık bulmuyordu. Çünkü Karmen, Tekin'i seviyordu; Tekin ise Bade'yi... Sonra bir ölüm, dargın bir zemheri geliyor ve tüm sevdaları tarumar ediyordu. Herkese asil bir matem düşüyordu. Fakat kimse sevilmiyordu.

-----

Merhabalar :) 

Sonunda "Sonsuz Aşklar Serisi" ilk kitabı Wattpad'de yayında. Bölümlerin yayına gireceği tarih henüz belli değil. Muhtemelen Hazan Rengi finale yaklaştığında yayınlamaya başlayacağım. Arada size küçük kesitler, alıntılar paylaşırım buradan elbette. 

Bu bir Sessizlik Senfonisi devam hikayesi değildir. Bu seriyi okumak için Sessizlik Senfonisi'ni okumuş olmak zorunda değilsiniz ancak okumak niyetindeyseniz de büyük spoiler içerdiğini söylemem gerek. 

Zaten Sessizlik Senfonisi'ni okuyanlar bu hikayenin esas karakterlerinden birisini gayet iyi tanıyorlar. Bana kalan onun hikayesini size aktarmak. Umarım severek ve beğenerek takip ettiğiniz bir hikaye olur. 

Kocaman seviliyor ve öpülüyorsunuz. :*

-----

Sessizlik Senfonisi'ni edinmek isteyenler için:

D&R = http://www.dr.com.tr/Kitap/Sessizlik-Senfonisi/Sinem-Yildirim/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0000000672803

KitapYurdu = http://www.kitapyurdu.com/kitap/sessizlik-senfonisi/381408.html

İdefix = http://www.idefix.com/kitap/sessizlik-senfonisi-sinem-yildirim/tanim.asp?sid=QS1DBLFQ4S6SB41KDHKE

Okuoku = http://www.okuoku.com/kitap/sessizlik-senfonisi-havada-asili-kalmis-gibi-sinem-yildirim-289342.html

-----

Sosyal Medya Hesaplarım:

Facebook = Sinem Yıldırım

Facebook Grup = Sinem Yıldırım'ın Kaleminden (ThePrettyWoman)

Twitter = ThePrettyWomann

İnstagram = theprettywoman / sinemyildiriminkaleminden

Katre-i Matem - Sonsuz Aşklar Serisi 1Where stories live. Discover now