-21-

248K 5.3K 737
                                    


Ece'nin ağzından

"Tebrikler Ece hanım HAMİLESİNİZ"

Ben doğrumu duyuyorum yoksa lanet olası bir rüyanın içinde miyim? lütfen gerçek olsun rüya olma ihtimaline karşı ağlamaya başladım.

Doktor odadan çıktıktan sonra mutluluk çığlıkları geldi dışardan, ama ben kalkıp bakamıyordum çünkü korkudan aptal gibi ağlıyordum.

Kapı büyük bir sesle açılınca kafamı o yöne çevirdim Özgür Seda Mert Kerem herkes burdaydı. Özgür'e baktığımda büyük bir hızla yanıma geldi ve yüzümden akan yaşları sildi.

"Neden ağlıyorsun meleğim"

Özgür'un sorusunu es geçerek boynundan tutup dudaklarımı dudaklarına kapatım. Özgür'ün boynunu tutarken elim omuzuna indi.

Bu adam buraya tişörtsüzmü geldi. Özgür'le ayrıldığımızda bana gülümseyerek bakıyordu.

"Hayırlı olsun yenge hamilesin"dedi. Kerem

O tarafa döndüğümde herkes gülüyordu demek ki rüyada değilim. Bende gülümsedim ve nazikçe teşekkür ettim. Sonra aklıma gelen soruyla yatağın kenarında oturan Özgür'e döndüm

"Siz niye tişörtsüzsünüz" diye sordum sitemli sesle. Özgür olanları anlatınca yanımda duran yapay çiçeği Kerem'e fırlatım ama hemen havada yakaladı.

"Vallah yenge böyle bir şey olacağını bilseydim fotoğraf için ısrar edermiydim hiç" dedi. Dalga geçer sesle Kerem'e cevap vermeden kapıda yan yana duran Mert ve Seda'ya baktım.

Resmen birbirlerini kesiyorlardı ama ikiside hemen yüzlerini başka tarafa çeviriyorlardı. Seda Mert'e baktığında Kerem onu sinir etmek için ortaya laf atmıştı

"Birileri çok bakmaktan kör olacak heralde"

Seda üstüne alınmış olacak ki hemen kendini düzeltip yanıma geldi ve serumuma baktı.

Mert'i sevmesine rağmen neden böyleydi anlamıyorum Seda'nın çok sevgilisi olmuştu ve hiçbiri Mert gibi değildi.

Seda Mert'e tutulmuştu herkesi parmağında oynatan kız, Mert'e işte ilk defa bunu Seda için söylüyorum. "AŞIK" olmuştu ama acı çekiyordu ve neden olduğunu bulacağım.

"Şey serum bitmiş ben doktoru çağırıyım" dedi. Seda ve odadan çıktı.

Geçen 5 dakikanın ardından Seda ve doktor içeri girdi. Yüzünde en içten gülümsemeyle yanıma gelen doktora bende gülümseyince ayağımda hissetiğim basınçla kafamı ayağıma doğru indirdim.

Özgür'ün cenesi gerilmiş doktora bakıyordu. Ne yani doktoru bilemi kıskandı.

Zaten kıskanılmıyacak gibi biri değildi.
Mavi ışıl ışıl bakan gözler sarı karışmış saçları iri ve kaslı gövdesi bakılmayacak gibi değildi. Ama benim Aşkım daha yakışıklı hıh.

Doktor serumumu çıkarıp kağıtta yazan ilaçları almamızı söyledi ve odadan çıktı. Özgür elindeki ilaç kağıdını Kerem'e fırlatı.

"Biz otele geçiyoruz sen hemen bunları al gel"

"Yiğenim için canım feda" dedi. Kerem ve odadan çıktı. Doğmamış yiğenini bu kadar sahiplenmesi benim için artı puandı çünkü karnımdaki bebiş çok sevileceğe benziyor.

Özgür üzerimdeki çarşafı çekince ayaklarımı sarkıtıp betona bastım ve hemen ayakkabılarımı giyindim. Özgür ve Mert önümüzde yürüyüp işlemleri haletmek için hızla aşağı indiler.

Bende aklımda ki soruları tek tek Seda'ya sormaya başladım belki biraz üzerine gitsem her şeyi öterdi.

"Ee yeni sevgililer falan varmı" dedim ilk giriş olarak onu kandırmalıyım. Seda kafasını bana çevirip anlamaz gözlerle baktı.

Mafya'nın Karısı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin