-10-

248K 6.6K 1.2K
                                    

Ece'nin ağzından

Eve geldiğimizde teyzemler bizdeydi ama onlara selam verecek kadar gülücükler saçan bir yüzüm yoktu. Hala kızarık olan yanağıma Seda'dan ödünç aldığım fondötenle kapatıp salona geçtim.

"Hoşgeldin bitanem"

Teyzem huzur veren sesiyle sarılınca aklıma tekrar Özgür geldi... ve ağlamaya başladım teyzem ağladığımı farkedince beni kendinden ayırdı. Ve eleriyle yüzümü kavradı.

"Ne oldu bitanem neden ağlıyorsun yoksa, biz geldik diyemi"

Kafamı hayır anlamında saladım ve elimin tersiyle göz yaşlarımı silip enişteme sarıldım.

"Hoşgeldin enişte"

"Hoşbuluduk güzelim "

Annemle babamada sarıldıktan sonra tam odama çıkacakken annemin sözüyle koşarak odama çıktım.

"Ece İbrahim'de geldi şuan senin odanda, bu arada sevgilisiyle" Koşa koşa odama çıkıp Seda'yla bodoslama daldık.

"Kuz-" daha lafımı tamamlamadan susmak zorunda kaldım çünkü İbo ve sevgilisi utanmasalar benim odamda yatacaklar, şerefsizler biz Seda'yla odaya girince İbo'da hemen kızın üstünden kalktı.

"Aa kuzi hoşgeldin" dedi İbo ve bana sarıldı kıza baktığımda kıpkırmızı olmuştu... utancından bende İbo'ya sarıldım ve geri çekildim.

"Ee İbo bizi tanıştırmayacak mısın?" Dedim imalı bir sesle İbo kızın elinden tutup ayağa kaldırdı.

"Tanıştırayım Ece bu benim sevgilim Derya, Derya buda kuzenim Ece"

İkimizde el sıkışıp birbirimize gülümsedik Seda'yla da tanıştılar ve ben Seda yatağa İbo ve Derya odamda ki ikili koltuğa oturdular. İbo her dakika Derya'yı öpüyor ve kokluyordu demek çok seviyor , seviyor diyince aklıma tekar Özgür geldi.

Tam ağzımı açacakken evin kapısı kırılacak gibi çalmaya başladı ve sonra benim adımı kükreyen ses... Özgür Seda'yla birbirimize bakıp hemen aşağı koştuk, İbo'da arkamızdan geliyordu. Aşağı indiğimizde babamlar hepsi ne oluyor diye kapıya bakıyorlardı, kapı birkez daha çalınca hizmetli Nadya teyze kapıyı açar açmaz Özgür içeri fırladı.

Arkasından Mert ve Kerem'de içeri girdiler. Babamlara baktığımda bana ve Özgür'e bakıyorlardı. Allah belanı vermesin Özgür bittim ben... Özgür tam karşımda durmuş, bana ve İbo'ya kırmızı görmüş öküz gibi bakıyordu ne olmuştu buna şimdi ve hangi yüzle karşıma çıkıyordu.

"Bu itin senin odanda ne işi var" Özgür resmen kükremişti ben korkudan bir adım geriledim.Özgür'de bir adım yaklaştı ben tam konuşacakken babam Özgür'ün kolunu tuttu.

"Sende kimsin, benim evime gelmiş kızıma bağırıyorsun"

Özgür gözlerini benden ayırıp babama baktı yüzü biraz olsun bile gevşememişti. Özgür tam konuşacakken teyzem lafa atladı.

"Yoksa sen Ece'nin sevgilisi misin? Ece pekte yakışıklıymış"

Teyzem böyle diyince babamın gözleri bana kaydı. Allah'ım ben ne diyeceğim şimdi Özgür'e baktığımda elinde ki damarlar bile gözüküyor sinirini yatıştırmak için iki elini yumruk yapıp bana bakıyordu.

"Ece kızım bu delikanlı sevgilin mi?"

Ah baba keşke sevgilim olsaydı ama değil bana tokat attı... baba döv onu ağzını kır ve dişlerini eline ver demek isterdim ama diyemedim babama dönüp;

"Hayır baba o benim hiçbirşeyim değil eski ve gereksiz biri gönder gitsin" dedim ve arkamı dönüp odama çıkarken, gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. Kalbim acıyor Özgür neden vurdun ki bana? Sana pislik dediğim için mi? Ne için? Odama çıktığımda kendimi yatağa attıp ağlamaya başladım.

Mafya'nın Karısı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin