10

56 5 0
                                    

Maddie

Het kampvuur duurde niet zo lang vanavond. We hebben er een uurtje gezeten en zijn dan naar de hoeve vertrokken. Binnen in de hoeve was het druk. Alle meisjes zochten hun kamers en de jongens mochten plaats maken voor een extra bed. En natuurlijk waten de bedden na een tijdje op, dus moesten we op onze kamer een bed delen met de jongens. Wanneer ik eindelijk door alle drukte heen was duwde ik het kleine houten deurtje open. In de kamer stonden 3 bedden, 1 tweepersoons bed en 2 tweepersoons bedden, een kast een stoel en een koffertje. Op het grote bed zaten Newt en Thomas en op een van de andere bedden zat Minho. " Hey" zei ik." Hey" zeiden ze terug. " Ik ben er !" Hoorde ik een hoge stem achter mij. Ik rolde met mijn ogen. Het was Sofie. Ze liep rechtstreeks naar Thomas toe ging naastgelegen zitten. De jongen schoof subtiel een paar centimeter van haar weg. Ik grinnikte. " Oké! Wie gaat waar slapen?" Vroeg ik , terwijl ik in mijn ander wreef. " Anders kan Maddie wel naast mij komen liggen hoor." Zei Minho." Ja en dan lig ik wel naast Thomas. " gierde Sofie. Thomas protesteerde." Waarom mag jij naast Maddie liggen ? Wie weet wil ik ook wel naast haar liggen hé?!" Minho knikte." Oké , kop of munt?" " Munt!" " Dan neem ik kop." Minho nam een centje uit zijn broekzak en gooide het omhoog. Het kwam neer en Minho riep ;" Het is kop!" Thomas zuchte tegelijk met mij. Met veel tegenzin ging ik naast Minho in het kleine bed liggen. Thomas en Sofie namen het grote bed. " Slaapwel!" Riep ik. " Slaapwel" antwoordde een paar stemmen. Toen was het stil .

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maddie
Toen ik half lag te slapen voelde ik iets op mijn rug onder mijn shirt. Het gevoel gaf me een warme rilling. Maar toen ik merkte dat het Minho was draaide ik me abrupt om. " Minho ?! Wat die je ?!" Fluisterde ik. " Wat denk je zelf?" Hij probeerde zijn lippen op e mijne te duwen, maar ik schoof opzei met mijn hoofd en hij viel met zijn gezicht in het kussen . Ik stond vlug op en keek om me heen. Newt lag al lang te slapen , maar het andere bed was nog klaarwakker . Ik zag hoe Sofie op Thomas zijn gespierde borstkas ging zitten en hem voluit op zijn lippen kuste . De jongen lag half te slapen en kreeg bijna een hartstilstand wanneer ze hem kuste. Dit was hard om te zien, maar dat was nog niet het ergste. Terwijl ze hem kuste bond ze zijn handen vast aan het bed en stond op. Ze liep rechtstreeks naar mij en sloeg mij languit in mijn gezicht. Daarna bond ze mij vast aan de enige stoel in de kamer en dwong mij te kijken. Van Minho of Newt kon ik ook geen hulp gebruiken want Newt lag te slapen als een baksteen en Sofie had Minho knock-out geslagen. Dus ja, daar zat ik dan. Sofie liep terug naar Thomas en scheurde zijn shirt kapot , zodat je zijn sixpack goed kon zien. Dan ging ze weer op zijn borstkas zitten en begon hem te kussen. Ik kon het niet aanzien.
Na een tijdje werd Newt wakker en maakte me los . Ik bedankte hem vlug en liep naar Thomas. De arme jongen zag rood van de lippenstift. Hij probeerde zich los te maken , maar de touwen waren veel te sterk. Overal over zijn borst had hij schrammen. Sofie had met haar nagels bijna zijn buik opengereten. Het meisje zelf was in het slaap gevallen. Voor de zekerheid gaf ik nog eens een klap op haar hoofd om zeker te weten dat ze niet ging wakker worden. Dan liep ik terug naar Thomas. Newt had al een natte vod genomen om het bloed van de diepe schrammen af te deppen. Ik ken Newt al lang maar zo bezorgd had ik hem nog niet vaak gezien. " Is hij oke?" Vroeg ik zacht." Het komt wel goed , hij is een hard koekje(😂) . Die komt er wel doorheen." Opgelucht haalde ik adem. Maar dat ging al snel weg want Thomas ademde zeer moeizaam. " Wat is er aan de hand ?" " Ik weet het niet , maar we moeten snel de medjacks gaan halen." Daarna liep Newt de kamer uit. Ik richte me weer op Thomas." Alles in orde Tom? " Hij probeerde te knikken maar kromp ineen van de pijn . Gelukkig had Newt zijn gezicht al afgeveegd, want anders had ik me doodgelachen met die lippenstift. " Mag ik naast je komen liggen?" Hij knikte. Voorzichtig schoof hij op en nam ik plaats op de vrijgemaakte plaats. Hij sloeg een arm om me heen. Ik draaide mijn gezicht naar hem en hij kwam dichterbij. " Wat doe je ?" Vroeg ik. " Niets ." Mompelde hij en ging weer op zijn rug liggen. " Nee! Niet niks." Zei ik. Hij keek me verbaast aan. Ik glimlachte liefelijk terug en legde me op mijn rug . Hij ging boven mij hangen ." Au, Tom . Kijk een beetje uit voor mijn been. " " Sorry." Dan ging hij weer vlak boven mijn gezicht hangen . Onze neuzen raakten elkaar net niet. Ik voelde zijn hete adem op mijn gezicht.

Thomas

Ik voelde haar hete adem op mijn gezicht. Mijn hart zei dat ik haar moest kussen maar mijn hoofd zei dat ik dat niet mocht doen. Dan zou ik haar verlangens vervullen en haar behoefte aan mij laten varen. Toch drukte ik mijn lippen op de hare . Onze lippen bewogen synchroon met elkaar. Het waren als puzzelstukjes die perfect in elkaar vielen. Zonder enige imperfectie . Na een paar seconden vroeg ik toestemming en ze gaf toe. Maar kort daarna haalde ik mijn lippen van de hare . Ze keek me geschrokken aan. " Newt kan elk moment terug komen. Dus ,..." Ik werd al onderbroken door Newt en Jeff die de kamer binnenliepen . " Wel, we zijn precies op de verkeerde moment binnengekomen." Grinnikte Jeff, mar hij trok de deur toch niet dicht. Jeff en Newt bleven in de deuropening kijken. Totdat Maddie eens met haar hand teken deed dat ze moeten weg gaan. Ik hoefde niet te kijken want ik hoorde de deur dichtklappen . " Dus, waar waren we?" Vroeg Maddie. Ik rolde lachend met mijn ogen en drukte mijn lippen op de hare. En zo ging de nacht nog even door.

Never escapedOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz