5

80 6 0
                                    

Maddie

Doelloos liep ik rond op de laar. Ook al moest ik naar de keuken gaan . Ik bleef gewoon rondlopen, proberen om mijn hoofd leeg te maken. Het was al laat op de dag, dus het viel niet echt op.
Tijdens mijn piekeren zag ik dat de renners waren teruggekeerd. Ik zag Ben naar de kaartenkamer lopen en Minho liep , recht op mij af? " Kom je even ?" Vroeg hij. Ik knikte en volgde hem. Wanneer we diep het bos in waren gelopen, stopte hij en draaide zich om naar mij. Hij nam mij vast bij mijn heupen en trok me tegen zich aan. Dan drukte hij zijn lippen op de mijne en kuste me . Hij was wanhopig en verdrietig.
Wanneer hij zijn lippen van de mijne haalde draaide hij zich om en liep het bos uit. En liet mij daar , doodleuk achter. Nog versteend aan de grond probeerde ik na te denken. Maar mijn gedachten bleven maar afdwalen. Deze keek hadden ze geen gemeenschappelijk punt. De vorige keek dacht ik altijd aan Thomas. Maar nu dacht ik aan Tom zijn lippen op de mijne, die van Minho, of Minho op mij verliefd was en of Tom hier kwaad om zou zijn.
" Nee!" Dacht ik, en zette al mijn gedachten van me af. Ik zal zelf wel zien hoe het afloopt.
Nadat ik tevreden over mijn besluit had geknikt , liep ik met grote passen het bos uit.

Newt

Het was al laat wanneer de renners terug kwamen. Ik zag Ben naar de kaartenkamer lopen, en Minho naar Maddie. Dit komt niet goed . Dacht ik. Ik had hem gezegd om naar mijn raad te luisteren en gewoon met haar te praten. Maar Minho is te Sassy om een gewoon gesprek te voeren, en zal dus ' hardere' middelen gebruiken. Ik hoop echt dat hij zijn sass een beetje kan inhouden en geen domme dingen doet. Maar bij nader inzien is het zijn probleem. Ik moet echt een stoppen om mij altijd zo een zorgen te maken over problemen dat niet mijn problemen zijn.
Een kwartiertje later zag ik Minho het bos uit lopen, zonder Maddie. Hij kwam naar me toe." Wat heb je gedaan?" Vroeg ik . Hij was knalrood, en dat gebeurde echt niet rap." Ik ...... Ik heb haar ......." Mompelde hij. Wat heb je gedaan?" " Ik heb haar gekust." De zin kon niet rap genoeg zijn mond verlaten. Mijn mond viel open." Wat?! Domme shakel die je bent. Waarom heb je dat gedaan!" Hij trok zijn schouders op. Ik rolde met mijn ogen en hield mijn hand er voor. De jongen zakt bijna van schaamte in de grond. " Ik had gewoon gezegd om met haar te praten , niet om ...." Ik maakte mijn zin niet af, achter Minho zag ik Maddie het bos uit lopen. Ze leek niet geshockeerd of zo. Ze liep gewoon lachend het bos uit en huppelde naar Wok. " veel succes daarmee!" Zei ik tegen Minho , die zich nu ook hef omgedraaid. Hij zuchte haalde diep adem en liep met grote passen naar de kaartenkamer.
Dit alles zou ik maar beter niet aan Thomas zeggen. Het zou zijn hart breken om Maddie te zien kussen met een van zijn beste vrienden.

Maddie

Bij Wok kon ik alles eventjes op een rijtje zetten. Minho, Thomas, Wicked en het feit dat we hier nooit weg geraken. Vooral dat laatste joeg me de stuipen op het lijf. Gelukkig schudde wok me wakker." Hey meid, ga je nog helpen of wat?" Ik knikte en nam een mes wat wortelen en begon ze te snijden. Ik mompelde een deuntje en bewoog er lichtjes bij. Dit is echt leuk. In de keuken werken, bij Wok zijn. Het was echt een toffe gast. Ik denk dat ik ga kiezen om als job in de keuken te werken. Zo bleef ik een tijdje groenten door snijden. Totdat mijn gedachten ( weeral ) bruusk werden verstoord door Alby. Hij deed teken dat ik even moest meekomen. Ik vertrouwde het niet zo niet meer om met een van de jongens alleen te zijn. Vooral niet na wat er daarnet was gebeurt. Maar tot mijn grote opluchting gingen we niet het bos in. " Je weet dat je het enige meisje van de hele glade bent, toch?" Ik knikte lachend." Ja, behalve als er enkele meisjes verkleed zijn als jongens." Hij grinnikte. " Wel aangezien er nog meisjes gaan komen , en jij het eerste meisje bent. Wil ik graag dat jij de keeper van de meisjes wordt. " Mijn mond viel open van verbazing." Meen je dat echt?" Hij knikte." Het meisje dat volgende maand komt , wordt second in command." Ik knikte blij. " Wel , dat was het." Ik knikte nog eens blij en huppelde extreem vrolijk naar Wok. " Amai! Zo blij heb ik nog niet gezien in de paar dagen dat je hier bent." " Wel raad eens?!" Vroeg ik hem. Hij keek me fronsend aan, maar begon toch te raden." Je krijgt je eigen hutje?" " Nee! Allez ja, eigenlijk wel. Maar dat is het niet!" Giechelde ik." Heeft het iets met een job te maken?" Ik knikte hevig. " Ik wordt keeper van de meisjes!" Riep ik enthousiast. Hij keek me niets begrijpend aan." Je wordt keeper van.... jezelf?" " Neeeeee,.." Zuchte ik." Elke maand gaan er nu in plaats van jongens, meisjes komen. En omdat ik het eerste meisje ben..." " Wordt jij de keeper van de meisjes!" Vulde hij me aan. " Ik ben blij voor je!" Zei hij , en trok me in een knuffel. Ik kon maar niet stoppen met giechelen. Hij liet me los en ik deed een klein vreugdes dansje. Dan ademde ik eens goed in en uit en begon weer groenten te snijden alsof er niets gebeurd was. Terwijl Wok me schuin aankeek alsof ik vreselijk dronken was geweest en juist een verschrikkelijk moeilijke wiskunde oefening had gemaakt. Het kon me allemaal even niets meer schelen. Ik was gewoon mega happy . 😝😝

Never escapedDonde viven las historias. Descúbrelo ahora