11

55 5 0
                                    

Alice

Ik had deze nacht bij Winston geslapen. Ieder in zijn eigen bed. Maar veel slaap had ik niet gekregen want ik hoorde gestommel op de gang en Newt en Minho kwamen bij ons op de kamer slapen. Daar ging de rust. Ik had gevraagd wat er aan de hand was maar niemand gaf antwoord. Dus ik had een vermoeden dat het met Thomas en zo te maken had. Dus s'ochtends liep ik direct naar Maddie haar kamer en klopte luid op de deur. Er kwam geen antwoord dus gooide ik het gammele ding open. Ik zag Maddie tegen Thomas zijn blote borstkas liggen en kon een giechel maar net onderdrukken. Naast hen zag ik Sofie liggen. Ze zag er niet uit. Haar haren zaten in een warboel door elkaar . Haar make-up was helemaal uitgelopen en op haar kleren zaten vlekken van een of ander iets. Ik schudde mijn hoofd bij de gedachte aan medeleide met haar en liep naar Maddie toe. " Hey! Wakker worden!" Fluisterde ik. Kreunend werd ze wakker." Wat?!" Vroeg ze." Het was precies gezellig?" Giechelde ik. " Jaja" mokte ze." Het was best gezellig. Maar dan nog! Wat doe jij hier?" " Je wakker maken en zien wat er nu eigenlijk gebeurd is." Ze fronste haar wenkbrauwen. " Newt en Minho zijn op mijn kamer komen slapen. Daarom ." Ze knikte begrijpelijk en stond op . Daardoor zakte het deken van Thomas af, gelukkig had hij een jogging aan. Maar zijn sixpack ! Omg!!!! Zo hot! Ik zag Maddie teken naar mij doen van ' omg , zo hot!' Ik lachte en lachte mee. Daardoor werd de bruinharige jongen wakker. " Welke dag is het vandaag?" Vroeg hij met een sexy ochtendstem . " Zondag " antwoordde Maddie ." Dan kan ik nog wat blijven liggen." Mompelde hij en draaide zich weer om . " Tuttut , jij komt mee meneertje." Lachte Maddie." Ik heb nog dingen met je te bespreken voordat de greenies komen." Nu werd zijn interesse toch gewekt." Wat voor soort ' dingen ' dan wel?" Ze rolde met haar ogen ." Dat zul je wel zien. En als je binnen 5 minuten buiten staat krijg je nog iets van mij. " Grinnikte ze. Terwijl ze haar lange bruine haren achterover gooide." Ik laat jullie best alleen." Zei ik en liep de deur uit. Oké , dit was echt akword.

Thomas

Het moment dat Alice de kamer uit liep viel er een grote last van mijn schouders . Er hing al een grote spanning in de kamer die nog eens werd verhoogd door Maddie die mij iets beloofde. De vragen schoten door mijn hoofd. Wat als ze nu razend was en me nooit meer wou zien.( wat dus praktisch onmogelijk was, aangezien we opgesloten zaten en er geen uitweg was) . Dat ze zou beginnen schreeuwen. Of nog ergere dingen. Ik schudde die gedachten van me af. Maar ik kon toch maar niet zeker genoeg zijn. Want achter al dit zat Wicked nog steeds.
Nog geen 5 minuten later deed ik de kamerdeur open en liep naar Maddie toe die aan het einde van de gang stond. " Eindelijk. Nou , kom je mee?" Het was eigenlijk niet echt een vraag want ze trok me al aan mijn arm mee. Pas wanneer we diep het bos waten ingelopen stopte ze en liet mijn arm los." Je wou praten?" Vroeg ik. Ze knikte sarcastisch met haar hoofd. " Ja, want ik weet het even niet meer hoor. We hebben voor 6 maanden lang niets tegen elkaar gezegd behalve ' Hey ' . Dus ik wil weten wat jij van deze situatie vind." Ik slikte hoorbaar en haalde diep adem. " Ik ben je nooit vergeten. Op geen enkel moment van de dag. Het enige waaraan ik dacht was jij. Want ik ben ......." Het laatste mompelde ik , want ik was er echt beschaamd voor." Wat zei je?" Vroeg ze." Ik ben verliefdopje" " Nog een keertje. Alleen wat trager. " " Ik . Ben . Verliefd. Op . Je." Haar mond viel van verstomming open. Maar ze herpakte zich al snel en deed iets wat ik niet direct had zien aankomen. Ze liep recht op me af en drukte haar lippen op de mijne . De vonken vlogen er af. Nu viel alle spanning die er voor dit moment geweest was van mijn schouders af. Ik legde mijn handen op haar heupen en zij ging met haar handen door mijn haar. Alles voelde zo perfect aan. " Ik hoopte dat we misschien, je weet wel ,..." Zei ze wanneer ze achteruit leunde." Ik wou je juist het zelfde vragen. " " Zijn we dan ,..?" " Als jij dat wilt natuurlijk." " Is dat zelfs nog een vraag?!" Giechelde ze , en ze gooide haar armen rond mijn nek." Dan mag ik zeker dit wel doen hé?" En ik drukte mijn lippen op de hare. " Ik voelde haar glimlachen tegen mijn lippen. Dan ging ik van haar lippen naar haar hals. Op zoek naar haar sweetspot. Wanneer ik vlak boven haar sleutelbeen was liet ze een kleine kreun horen. Ik glimlachte tegen haar huid. Dan ging ik terug naar haar lippen,...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maddie

Aan het ondbijt was het een beetje een gênante stilte. Niemand zei een woord, behalve om de confituur of zo eens door te geven. Maar daar bleef het bij. Ik staarde naar mijn bord. Totdat ik luidruchtig uit mijn gedachten werd gerukt door Jane die huilend de zaal binnen kwam. Het meisje was slank en had stijl bruin haar tot aan haar tot aan haar schouders met een bles. Ze had lichte sproetjes en blauwe ogen. Ik schatte ze iets rond de 16-17 jaar en ze was 1,74 cm hoog.( korte beschrijving;)] Ze kwam naast me zitten. " Wat scheelt er?" Vroeg ik. " Newt heeft het uitgemaakt!" Snotterde ze." Hij wou wel vrienden blijven maar geen relatie meer. Hij dacht dat het onze vriendschap zou verpesten." Ik bood haar een propere zakdoek aan die ik ergens op tafel had gevonden. " Adem eens diep in en uit en snuit je neus. Het komt wel goed." Ze knikte zacht en deed wat ik haar had gezegd. Nadat ze haar neus had gesnoten was ze al wat kalmer." Beter?" Vroeg ik." Beter" knikte ze. " Sorry als ik zo een overstuurde trut leek. Normaal ben ik nooit zo .( #Allison@teenwolf😝)
"Dat is oké, iedereen heeft soms zo een dagen. Vooral vlak voor het maandelijks probleem. Maar dat laat ik nu even achterwegen" fluisterde ik tegen haar. Ze giechelde. " Ik denk dat wij nog goede vriendinnen gaan worden. Jij, Alice en ik!" Maar dan schoot het me weer te binnen ' Alice is ook op Newt!' Wat moet ik nu doen,...

Never escapedWo Geschichten leben. Entdecke jetzt