6.

50 11 7
                                    

,,Presne tento stromček, ktorý bol pred hodinou tentoraz pomenovaný ako Emanuela, zdobili osobne ja Ash a naša žienka domáca, Ari," uškrnul sa Ashton. Bola som v kuchyni a varila vianočnú večeru. Pri šporákoch mi bolo strašne teplo a z vôní jedla, ktoré sa miešali, mi bolo trochu nevoľno.

,,Ari, zakývaj do kamery!"vyzval ma radostne Ash, keď namieril kameru na mňa. Ashton miluje svojich fanúšikov a veľmi rád ich zasypáva krátkymi videami z jeho súkromia. Dnes je jeho téma Vianoce, stromček a hlavne láska, takže preto každé video zakončuje s prianím veselých Vianoc a veľkým, hlasným a šťastným 'ľúbim vás!'.

,,Nie," odvrkla som. Na oko som bola ešte stále mrzutá za tú fotku, ale robila som si z nej srandu. Rada sa s ním doťahujem a hlavne ak to všetko vysiela naživo na sociálnu sieť Facebook. Niežeby som sa chvastala, ale he to sranda, hlavne keď na to reagujú komentármi fanúšikovia.

,,Zaželaj veselé Vianoce mojim fanúšikom," prikázal mi znova. Otočila som sa, zakývala do kamery a pozdravila ich. Na koniec môjho každoročného trapného vinšovania som poslala mobilu vzdušnú pusu a zasmiala sa, aby to nevyzeralo tak seriózne. Ash sa posledný krát rozlúčil s fanúšikmi a s videami a mobil odložil na stôl. Pobozkal ma na líce so slovami: ,,Ďakujem."

,,A za čo?" neodpustila som si smiech. Vážne som nemala ani len tušenia, prečo mi Ashton ďakoval.

,,Za to, že si úžasná priateľka, ktorá zvládla nátlak fanúšikov i keď si to nezaslúžiš. Za to, že ma podporuješ a chápeš, prečo som sa rozhodol tak, ako som sa rozhodol, aj keď iný nie. A za to že to so mnou nevzdávaš. A za to, že mám domov," usmial sa pred tým, než ma vtiahol do dlhého objatia.

,,Ľúbim ťa," zašepkala som mu do ucha a vychutnávala si jedno z najvzácnejších objatí tohto roku v strede obývačky a kuchyne.

Nikto nemiluje Sama Claflina tak, ako ja.
Je mi to ľúto.

Inak, keby bol osud Ashriany vo vašich rukách, čo by ste s ním spravili? (Príklady, ktoré nemusíte použiť: Zabili, zosobášili, rozišli, otrávili, atď)

xx N

Snow in CaliforniaWhere stories live. Discover now