3.

57 12 6
                                    

Držali sme sa za ruky, príjemný californský vánok nám strapatil vlasy. Prechádzali sme sa po pláži, v rukách sme mali tenisky a rozprávali sa. Teplý piesok sa nám zabáral medzi prsty a príjemne nám masíroval nohy.
Na šťastie veľa ľudí na pláži nebolo, no aj tak sme stretli zopár paparazzov.

,,Je tu strašne teplo," zakňučala som. Ash sa na mňa pozrel a zasmial sa.

,,Láska, už tu bývame tri roky. Ešte si si nezvykla na teplé počasie počas Vianoc?"

Nechajte ma to vysvetliť. Ash a ja pochádzame z úplne iných krajín. Žila som v Kanade, zatiaľ čo on sa narodil v San Francisco. Kanada je chladné miesto a preto vačšinou na Vianoce sa trasieme od zimy a brodíme sa snehom.  Ashton narozdiel odomňa sneh veľmi nevidel a ani nie je veľký fanúšik zimných športov. No a zhodou okolností, stretli sme sa na futbalovom zápase. Sedel hneď za mnou. Keď jeho tím skóroval, od štastia sa postavil a jeho občerstvenie - kola a popcorn skončili na mne.

,,Nie," odpovedala som. ,,Stále mi chýba zima. Brodenie snehom, stavanie snehuliakov, hrať hokej na zamrznutých cestách ulice."

,,Ja viem, že ti to chýba. Ver mi, že chcem aby si bola šťastná a mala zasnežené Vianoce v Kanade. Bohužiaľ, práca ma nepustí. L.A. je veľmi prístupové miesto. Plus, usporiadava sa tu veľmi veľa akcii, takže letieť osem hodín na nejaké dvojhodinové stretnutie by nás vážne nebavilo. No sľubujem, že jedny Vianoce strávime v Kanade," povedal a venoval ni bozk. V Los Angeles sa mi páčilo rovnako ako Ashovi alebo hocijakému turistovi, no predsa domov je domov. L.A. zostane pre mňa vždy tropické miesto.

,,Ash?" spýtala som sa po chvíli. Odpovedal na to iba tichým 'hm'.

,,Predstav si, že by večer snežilo." Pozrel sa na mňa s prekvapeným výrazom a zasmial sa.

,,V Californii nikdy nesnežilo a pravdepodobne ani nebude."

Predstavte si sneh v Californii... Nemožné, presne tak ako na Slovensku. :D

Snow in CaliforniaWhere stories live. Discover now