4.

45 12 9
                                    

,,Ten je pekný," ukázala som na vysokú a hustú jedličku.

,,Zlatko, to ti neberiem, ale za prvé sa nám do domu nezmestí a za druhé, kto ho poberie domov?"

Stáli sme v strede oddelenia vianočných stromčekov a hľadali nejaký pekný. No bohužiaľ, pekné boli príliš vysoké. S Ashom sa pomedzi jedličky, smreky a borovicami motáme asi hodinu, no nenašli sme ani jeden, ktorý by pasoval k našim predstavám. Pustila som mu ruku a rozbehla som sa do niektorej uličky. Pomedzi stromčekmi som prechádzala opatrne a každý poriadne skenovala pohľadom. V tejto časti sa nachádzali malé stolové stromčeky. Spravila som otočku, aby som sa obzrela, či sú tu vážne len také krpaté. No zbadala som ho. Bola to naša jedlička, mala husté ihličie a nebola ani veľmi vysoká. Siahala mi po plecia, takže to by nemalo robiť Ashtonovi problém odniesť ho z centra mesta domov.

,,Ash!" zvolala som, aby som mu ukázala môj nález. Keď som nepočula kroky ani ohlas, skúsila som to znovu.

,,Ashton!"zakričala som do uličiek dúfajúc, že ma započuje. O chvíľu sa objavil so zaujímavým výrazom na tvári a hlasným ,áno?'. Na odpoveď som iba ukázala na stromček. Usmial sa. Podišiel ku mne a brnkol mi po nose.

,,Vedel som, že nejaký nájdeš," zašepkal a nechal tam bozk. Netrvalo dlho a už sme niesli - konkrétne Ash - jedličku, ktorú sme pomenovali Emanuela, domov.

Ak sa chce niekto spýtať, prečo práve Emanuela a vlastne prečo vôbec nejaký strom pomenovali, mňa sa nepýtajte. Jedine, že by som vám dala na nich kontakt alebo spravila s nimi interview (Charakter ASK???) lol. Žartujem, charakter ask neplánujem robiť, vlastne Ashton a ani Ariana nie sú nejako zamotané postavy, ktorých by ste sa museli niečo pýtať. A možno zástancom charakter asku nie som.... No to neznamená, že sa poprípade nemôžete na nich spýtať :D Ide len o to, že nechcem (niekdy zbytočným) otázkam venovať kapitolu. Okej, píšem jedno cez druhé... vidíme sa nabudúce :* xx

xx N

Snow in CaliforniaWhere stories live. Discover now