NDLS -49- E=mc2

120 10 0
                                    

Herkese iyi okumalar..

____

Tebessüm ederek üstümü degistirdim ve Yüzümü de temizleyip yanina yattim. Ona sarilarak gözlerimi yumdugumda buz gibi olan bedenim birkac dakika icerisinde isinmisti.

Yüzümü burusturarak uyandigimda karsimda yanagimi yalayan bir adet Sansli buldum. Gözlerime baktiginda masumca havlayip kapiya dogru kosup kapiyi tirmaladi.

Odamin Kapisini acip onu serbest biraktim ve lavaboya gidip kendimi hazirladim. Her metre ayaklarim icin kötüydü. Ne kadar cok dans etmisim dün öyle ya..

Yatagima geri dönüp telefonumu elime aldim ve bakindim ama kimse yazmamisti. Cantama gittigimde not defterimi elime alip ödevlerim var mi diye baktim.

"Fizik..." dedim esneyerek ve gereken malzemeleri cantamdan cikartip masama gidip popomu sandalyeyle bulusturdum.

"Simdi Sheldon Cooper olmak vardi bu hayatta.." dedim bi elimi yumruk yapip ve yanagima koyarak. Elimde ki kursun kalemi sallatip sorularin cözümünü düsünmeye basladigimda birisi kapima nazikce tikladi.

"Gir." diyip kafami o yana döndürdüm.

Kapi hafifce acildiginda ve Ismail' in yüzünü gördügümde ona tebessüm ederek bakmistim. Iceri girip arkamdan sarildiginda Ödevimi inceledi.

"Sen en iyisi her Gere E=mc2 yaz.." dedi gülerek.

"Saka' ni sabah sabah kaldiramam. Yardim et..." diyip koluna vurdum.

"Tamam tamam vurma.. Su ilk sorular dogru.. Ücüncü' ye NaOCl ve H2O2 yaz ve -" Ona saskin saskin bakmam durup bana bakmasina yetmisti bile. "Ne oldu?"

"Sen Fizik veya Kimyaci mi olsan ne?"

Gülerek "Yok o sarmaz beni. Mimarlik iyi." dedi ve saclarimi karistirdi. "Ya Hoooff Ismail!" diyip saclarimi parmaklarimla bi sekil düzelttim.

Ödevimi eline alip Kapi' ya dogru gittiginde bir anda "Ha!" diyip bana döndü. "Bugün Bizimkilerle Saha' ya gidecegiz. Kahvaltidan sonra.. Sende geliyorsun dimi??"

"Aslinda ayaklarim..-"

"Hadi ama ya. Bak ben ödevini yapiyorum. Sende onun karsiligina benim takimimdasin. Yok ama gelmeyecegim oynamaya dersen vereyim Ödevini kendin yap?" dediginde bana dogru gelmisti ödevi bana dogru tutarak.

"Yok yok! Tamam ben turp gibiyim. Sporcular gibi daga' ya bile kosarim bak." diyip Ödevden uzak durmaya calisarak sandalyemle daha da masama yaklastim.

"Ha söyle.. Bu kadar zor muydu??" Buna karsi sadece gözlerimi devirmistim. O da bundan firsat bulup yanagimdan sikica ve uzun bir sekilde bir makas alip kapiya dogru gitti.

Yatagima gidip man yastigimi attigimda Kapi' ya dokunmustu. Seni gidi isik hizi Ismail..!

Karnim ses cikarttiginda midemin süzüldügünü hissedip elimi karnima koyarak odamdan cikmistim. Etraftan güzel kokular aldigimda gözlerimi kapatarak o kokuyu icime cektim..

Gözlerimi acarak Mutfaga gittigimde bu güzel kokulari kimin yaptigini gördüm lakin tanimiyordum.. "Merhaba?" diyip acayip acayip o Kiz' a baktim.

"Aa.. Merhaba ben Selin." dedi Kiz bana dönerek ve elini uzatti. Eline birkac saniye boyunca bakip siktigimda "Elif.. Memnun oldum." dedim.

"Sen kimsin? Pardon umm..-"

"Taner' in sevgilisiyim. Tabi bunu simdiden söylememi iyi mi kötü mü karsilayacak bilmiyorum." dedi tebessüm ederek ve eliyle kolunu tuttu.

Umursamyarak Kahvaltilik malzemeleri iceri götürüp masada dagittim. Yukariya cikip Zeynep' in odasina sessizce girdigimde herkes uyanmisti bile ve telefonlariyla ilgileniyordu.

Ne diyon Lan sen?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin