2014-2015

124 12 12
                                    

Merhaba kalplerinizi sevdiklerim! 💕

NDLS? Yarın bir yaşına girecek ve o gün maalesef bir Bölüm gelmeyecek..

Bir senedir yanımdasınız ve size ne kadar çok teşekkür etsem yinede benim için az olacak. Siz eğer yanımda olmasaydınız bu zor olurdu ve Wattpad 'de gerçekten çok burnu yukarıda olan yazarlar var ve bence sizi haketmiyorlar..

Ben değişmeyeceğimi biliyorum ve benimle yazışan çoğu kişiler diğer yazarlardan farklı olduğumu dil' e getiriyorlar ve bu beni gerçekten Mutlu ediyor 🙂

Bana en çok sorulan soru şimdiye kadar bunlardır: 'Yeni Bölüm ne Zaman gelir?'
'eniiiM ve sen arkadaş mısınız?'

Bu soruya ikimizde Evet ile onaylıyoruz. Biz ne olursa olsun kendimiz kalacağımızı size söz veriyoruz.

Bazı yazarlar sadece oy ve yorum için devam yazıyor veya takipçileri fazla olunca ve bu bence yazar olmak demek değil. Bence yazar olmak okuyucuların yanında olmak, kaç yorum ve kaç oy aldım 'a takmamak ve ne olursa olsun pes etmemektir..

Ben sıfırdan başlamak nasıl ve ne demek olduğunu biliyorum ve bana gönderilen her hikayeyi okumaya çalışıyorum. İlk başlar hiç kolay değildir ve böylece destek oluyorum.

Ben okuyucularım Mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum ve başarılı mıyım bilmiyorum 😉

Yukarıda eğer niye 2014-2015 'i içinizden soruyorsanız. Bu hikaye bitti demek değildir 😊 Sadece bir yaşında oldu diye yazıldı.

Sizi çoooook seviyorum ❤️

Burada bugün kar bile yağdı. Burada hava durumu belli olmuyor işte 🌨

Siz bu dünyayı anlıyor musunuz? Genel olarak?

Alman Haberleri zaten birkaç hafta boyunca hala Paris 'i konuşacaklar. Birkaç video bile gösteriyorlar mesela bir dakika saygı duruşu vs ve siyah giyinmeleri..

Aslında her gün insanlar ölüyor. O zaman her gün siyah giyinmek lazım değil miyiz? Insan ınsandır. Ha müslüman ha hristiyan..

Savaş olan ülkelerde çocuklar ve bebekler bile ölüyor. Sadece Paris 'de yani Avrupa'da birşey oldu diye hemen siyah giyiniyorlar.. Madem insanlar ölüyor her gün siyah giyinelim??

Suriye, Gazze vs bunların hepsini sadece birkaç gün sonra her haber bırakıyor ama savaş olan ülkelerde kolay kolay bitmiyor o olaylar..

Fakir insanlar ölünce birşey etmiyor hiçkimse ama ünlülere veya zenginlere birşey olunca hemen oraya koşuyorlar..

İNSAN İNSANDIR! HA FAKİR HA ZENGİN. HA ZENCİ HA BEYAZ!

Savaş olan ülkelerde yarısından fazla insan kaçıyor. Pılını Pırtını alıp gitmiyorlar. Hayır hemen gidiyorlar. Ya gideceksin yada öleceksin. Bir ülkede sığınmak için saatlerce yürüyorlar. Aç, susuz ve yırtık kıyafetlerle..

Bana yakın olan biri kıyafetlerini bağış etti ve yardım severlerle birlikte kaşarlı ekmekler dağıttı. O an bir Anne ile çocuğunu gördü. Annesinin ayakları soğuktan mavi olmuşlardı. Çocuğuna baktığında Annesi ellerine giydirdi onları üşümesin diye.. Bu Anne sevgisidir..

Bir başka günde tartışma olmuştu. Sığınma evlerinin önündeydi. Orada bana yakın olan başka biri bir çocuk daha gördü ve tartışanlara bakarak şunu söyledi: 'Şu çocuğa bakın! Hiç bir erkek pembe kalpli çorap giyinmez! Siz onun yerinde olsaydınız sizde gereken malzemeleri giyinirdiniz! Tartışmayı bırakın da yardım edelim onlara!'

O an tabi düşünerek sustular ve günlerine devam ettiler.

Yazık değil mi o insanlara?
Hep kötülük mü kazanmalı?
Bu Dünyayı anlamayan tek kişi ben miyim?

Bu yazılarda sadece size karşı içimi dökmek istedim.. Umarım beni anlayan olmuştur..

Size Keyifli Pazar Akşamları diliyorum. Sağlıcakla kalın..

Elif

Ne diyon Lan sen?Where stories live. Discover now