8

6.8K 438 77
                                    

Animal shop'a gitmiş fakat bir hayvan almamıştı. Çünkü küçük ve sevimli hayvanlardan hoşlanırdı, böyle bir hayvan bulamamıştı.

Mi'nin anahtarı yanında olmadığı için de eve erken dönmüştü.

Bir süre boş boş oturdu. Televizyonda oynayan saçma sapan insanlar ise sadece görüş alanındaydı. İzlemeye değmezlerdi.

Az sonra kendini Mi'ye mesaj atarken buldu. Nedense son günlerde onunla mesajlaşmak hoşuna gidiyordu.

-Ne zaman geliyorsun ?

Mesajını yazmış telefonunu sanki gelecek olan cevabı önemsemiyor gibi bir kenara savurmuştu ama sadece kendini kandırıyordu. Heyecanla Mi'den mesaj gelmesini bekliyordu. 'Yok canım sende, neden ondan mesaj bekleyecekmişim'

+Şimdi geliyorum, gelirken ne almamı istersin?

-Avakado, balık ve kahvaltılık gevrek

+Peki onları alacağım ::)))

Teşekkür mü etmeli; yeni bir mesaj mı atmalıydı. En zor kısmı da buydu. Sonuç olarak cevap vermemişti ve yaklaşık yarım saattir Mi'yi bekliyordu. Normalde televizyon koltuğuna gömülür ve nadiren kalkardı. Bunların aksine şuan evin içinde dört dönüyordu. Merak ediyordu ama mesaj da atamıyordu. Eli koltuğun üstünde duran telefonuna gitti, kapı çalmıştı. Derin bir nefes aldı" sadece alacağı şeyleri merak ettim ve bu yüzden mesaj atmak istedim" diyerek tesellisini tamamlayıp kapıya yöneldi. Mi sanki marketi satın almıştı.Mi'nin elindeki poşetleri görünce refleks olarak aldı onları. Mi gülümsüyordu. Namjoon bunu farketmemişti. Ona hayranlıkla bakıyordu. Kocasının iyi bir kişiliği olduğunu biliyordu ama bunun ortaya çıkması için onu özgür bırakmalıydı.

"İndirim vardı"

"Ah öyle mi!" Namjoon mesajların aksine Mi ile konuşurken hala onunla konuşmak istemediğini, hatta onu istemediğini, sesine bile tahammülü olmadığını hissettiriyordu. Mi buna aldırış etmiyordu.Onu normal olarak seviyor ve iyi olmasını diliyordu. Bu davranışı yüzünden onu sıkmak istemiyordu.

Namjoon elindeki poşetleri bıraktıktan sonra salona yöneldi. Bir an duraksadı. Salona girecekti fakat durmak istedi. Mi televizyon koltuğunda oturuyordu. Saçları ne kadar da uzun, ayrıca orta kiloda ve elleri kemikli. İlk defa onu inceliyordu. Çok güzel değildi ama çekici olduğu tartışılmaz bir gerçekti.

Ne farkeder ki? Ondan nefret ediyordu, anlık kalbini yumuşatıyor olması bir şey ifade etmezdi.














freedom ; kim namjoon ✓Where stories live. Discover now