Bölüm 34 / İki Kelime

72K 2.1K 177
                                    

-Cinsel içerikli bölüm (yalan, bildiğin sevişiyorlar)

“Derin nefesler alıyoruz.”

Odadaki bütün oksijeni sömürdüm.

“Şimdi bırakıyoruz.”

Karbondioksitlerimi saldım.

“Tekrar bir nefes.”

Hıaaah.

“Bırakıyoruz.”

Hiyuuuuh.

“Bom!”

Ne oluyor bomba mı patladı kim öldü kim kaldı yaşıyor muyum televizyona bir şey oldu mu derken yerimden sıçradım ve bombanın patladığı yeri aradım. Ancak bulabildiğim tek şey güçlü bir kahkahaydı. Kaşlarımı çatarak arkamı döndüğümde Tyler’ı gördüm. Şerefsiz ödümü patlattı birde gülüyor.

“Ödümü patlattın,” diye homurdandım ve yastığı karnına sertçe geçirdim. “Geri zekâlı.”

“Ne yapayım? Öyle bir transa geçmişsin ki.”

Somurtarak yerdeki battaniyeyi ve büyük basketbol topunu aldım. Kırk yılın başı plates yapasım gelmişti, onda da Tyler her şeyi mahvetmişti.

Bakışlarını elimdeki topa çevirdiğinde kaşları hızla çatıldı ve hışımla topu elimden aldı.

“Birincisi, o top imzalı! İkincisi, basketbol topuyla plates mi yapıyorsun?” Gözleri yavaşça omzumun üzerinden televizyona kaydı. “Hem de hamile platesi?”

“Göbeğim çıktı,” dedim dudaklarımı büzerek. “Hamilelerinde göbeği var.”

“O göbek değil. Bebek.”

“Ha benim göbeğimin olduğunu kabul ediyorsun yani? Tamam, anladım ben.”

Küskün bir tavırla arkamı döndüm ve geçip üçlü koltuğun en ucuna oturdum. Hadi ama. Rol yapıyorum!

Yani göbek konusunda değil tabii. Yok gerçekten çıkmış yaa. Sabah bir kalktım, sanki göbeğime örs bağlamışlar. Ama nasıl var ya anlatamam. Sonra hemen kolları sıvadım, evde bulduğum basket topuyla battaniyeyi salona götürdüm. Uyduruk bir kanaldan hamile platesini izlemeye başladım. Mantıklı. Değil mi? Öyle yaa. Öyle yani.

“Ya göbeğin falan yok senin,” dedi topu bana fırlatarak. Tek elimle yakaladım ve ona geri fırlattım.

“Var işte. Daha sabah gördüm.”

“Hani gel bakayım var mı yok mu diye.”

Omuz silkerek küçük kızlar gibi trip atmaya başladım. Uyuz şey. Ekrandaki aptal sarışınsa o yapmacık gülümsemeyle bir eğiliyor bir kalkıyordu. Porno mu plates mi belli değil arkadaş.

Tyler izlemesin diye hışımla kumandayı elime aldım ve kırmızıya basarak televizyonu kapattım. Tamam canım çok yardımcı oldun ama gözümün önünde oranı buranı sevgilimin görmesine izin veremem. Kusura bakma.

“Çıkar tişörtünü göbeğine bakacağım.”

“Hıh.”

Burun kıvırarak başımı pencereye çevirdim. Ona kaçamak bir bakış attığımda sinsice sırıtarak yanıma geliyordu. Topu yere attıktan sonra koala gibi koltuğa tırmandı ve yanıma kadar emekledi.

“Kızdın mı?” dedi omzumu öperek. Yaa Tyler yaa. Biraz mantık, sevgilim. Mantık. Ben sana kızabilir miyim? Şu surata, şekle şemaile bak bi’. Yerim seni oğlooooom.

Sarı BelaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin