Kapittel 5

637 17 0
                                    

"Niall..." Hvisket jeg lavt mens jeg dyttet bort hånden hans. 

"I need you..." Hvisket han i øret mitt. Pusten hans skilte mot øreflippen min og en varm hånd smøg seg rundt midjen min. 

"No..." Mumlet jeg. Han gjorde det så vanskelig for meg. Jeg hadde allerede bestemt at jeg ikke skulle falle for Niall. Bare være manageren hans. Men han minte meg alltid på når vi var sammen. 

Leppene hans berørte så vidt skulderen min og etterlot meg med frysninger. 

"Katy-cat... Forgive me." Stemmen hans var myk og følsom, med et snev av tristhet i seg. Hodet mitt snudde seg, slik at jeg ikke lenger så på Niall.

"You can't come over to me, thinking you can just do your girl magic on me, and I will momuntarely forgive you." Mumlet jeg og snudde hodet mitt mot Niall. "And i thought you had a girlfriend." 

"We broke up..." Hvisket han og børstet vekk litt hår som hadde endt opp i ansiktet mitt.

"I don't want you back Niall, and I definetly don't want to be you second choise." Sa jeg, ganske høyt. Jeg reiste meg opp fra stolen og samlet sammen alle papirene mine. 

"You were my first choise!" Nesten ropte Niall.

"I got to go" mumlet jeg kjapt, tok mobilen, vesken og arkene mine, før jeg mumlet et kjapt "Bye" og gikk ut døren. 

Luften rundt meg var tykk, og mange personer presset inn i meg. Lukten av alkohol hang i lufta, som i de fleste barer. Jeg sto klemt i et hjørnet med omtrent ti svette gutter klemt inn i meg. Jeg sukket høyt, himlet med øynene når den ene gutten mumlet et nesten uforståelig "let'ch danche".

En langfinger etter, satt jeg med bardisken og så kjapt over menyen.

"Vodka" sa jeg kjapt til bartenderen og snudde meg mot døren. For mye stress med Niall. Nå skulle jeg bare drikke det av meg og forhåpentligvis ikke ende opp med en fremmed. Bartenderen ga meg drikken og jeg drakk kjapt opp. 

"Hey there, Katy." Mumlet Zayn bakfra. 

"Hey" sa jeg og snudde meg mot Zayn.

Han var garantert full. Øynene hans var røde, og han hadde et glass i hånden. 

"Why are you here?" Spurte Zayn og sjanglet ned ved siden av meg. 

"Drinking away the pain..." Sa jeg og lo litt. "You?" 

"Same as you... Broke up with my girlfriend." Han sukket og bestilte en til vodka. Det samme gjorde jeg. Vi drakk på likt og lo. 

Etter en stund begynte det å bli morsomt. Vi sto og danset i midten av en bar. Alle blikkene var på oss mens vi danset oss gjennom "we are young" og "hall of fame" og mange flere. Vi var ganske så fulle. 

"This is fun!" Sa jeg og fniste til Zayn.

"You are so cute when you giggel" sa han og smilte. 

"I know" sa jeg og fniste. Bena mine begynte å gi fra seg etter noen timer med dansing, så jeg satte meg ned på en av stolene. 

"Niall is always annoying me..." Sa jeg når Zayn satte seg ved siden av meg.

"Perrie is annoying me..."

"Some people suck..." Mumlet jeg og så på Zayn.

"You dont..." Zayn gliste. Til slutt presset leppene våre seg sammen. Langt kyss. Når vi kom opp for luft så Zayn lurt på meg og mumlet: "My place?" 

"Agreed"

Herregud! Hva hadde jeg gjort. Jeg våknet ved siden av en ukjent person. Øynene mine presset seg sammen, men jeg tvingte dem til å åpne seg. Jeg sendte et kjapt blikk til den som lå ved siden av meg. Vent.. Var det...? Herregud. Jeg ristet litt i Zayn, noe som fikk han til å åpne øynene. 

"This never happened!" Sa jeg og satte meg opp i sengen.

"Agreed" sa Zayn og satte seg opp, han også. Jeg reiste meg opp fra sengen, sto opp fra sengen og dro på meg klærne. Jeg kan ikke fatte at jeg hadde ligget med Zayn. Herregud! Jeg skulle liksom være profesjonel. Det var jeg ikke!

"I-I have to go..." Mumlet jeg og stormet ut av soverommet hans. Jeg styrte ned trappene hans og løp bort til inngangsdøra. Luften traff meg når jeg gikk ut av døra hans, med skoene på føttene, og jakka i hendene. 

Nei! Herregud! Hvorfor? Der. Rett foran meg. Sto rundt ti paparazzier og tok bilder av meg. De stirret intenst på meg. Som om de hadde sett et spøkelse. Ingen kunne få vite om dette med meg og Zayn. Jeg sendte paparazziene et blikk, før jeg løp hjem over.

____________________________________

please vote :D

Loved you first (A one direction fanficion) NORWEGIANOn viuen les histories. Descobreix ara