Kapittel 8

661 45 19
                                    

Leppene hans var myke og varme, med smak av kylling og peppermynte. Jeg rørte meg ikke. Leppene hans beveget seg mot mine og hendene hans smøg seg opp til nakken min. Jeg presset meg nærmere han og tok armene mine rundt livet hans. Det føltes så feil... Men likevel hadde det aldri følt riktigere. Regnet dundret rundt oss, men vi brydde oss ikke. Leppene våre fortsatte å bevege seg mot hverandre tørste etter hverandre. En tørst som ikke hadde blitt slukket på flere år. Leppene hans var fyldigere enn de var før. Jeg ville bare ha mer. Når Niall trakk seg unna så han på meg og smilte stort.

"Thank you." Mumlet han og lo. Jeg fniste litt og bet meg i leppen. "Do you want a ride home? My car is right over here." Jeg nikket og Niall tok hånden min. Vi gikk mot bilen til Niall, hånd i hånd. Begge fornøyde. Noe som var lenge siden.

Vi sto utenfor døren min i pøsregnet med hånden min fortsatt krøllet i hans.

"Bye.." Mumlet jeg ufrivillig. Jeg ville at han skulle bli med inn. At vi skulle sitte i sengen og snakke i flere timer. Kysse og fortelle de verste vitsene vi kunne. Fortelle hemmeligheter og se på filmer. Jeg ville at vi skulle bli slik vi var før.

"Bye..." Han så ikke fornøyd ut han heller.

"Oh, who am I kidding! Get in" lo jeg og dro han inn i gangen før jeg krasjet leppene våre mot hverandre igjen. Jeg lente meg unna han og smilte før jeg dro av skoene mine. Niall gjorde det samme. Vi gikk inn i den resten av den lille, rotete leigligheten min.

"I am sorry about the mess" sa jeg og kastet noen bh-er av sofa'en før jeg satte meg ned i den.

"That is okay." Niall satte seg ved siden av meg.

"So how have you been?" Spurte jeg og la hodet mitt ned i fanget hans. Jeg kjente at han rykket til.

"Fine"mumlet han.

"God, I haven't seen you in three years and all I get is 'fine'!?" Lo jeg og reiste hodet mitt opp fra fanget hans.

"Super fine!" Tullet han og så meg inn i øynene. "I've been missing you, tho." Han smilte og lente seg mot meg for enda et kyss. Jeg dyttet han unna og fniste.

"I've missed you to." Smilte jeg og kysset Niall på kinnet. Niall smilte og kysset meg på munnen. Kysset varte lenge. Som jeg hadde savnet leppene hans.

"Stay over..." Mumlet jeg og kysset Niall på kragebeinet.

"I'd love to." Smilte han og fant leppene mine. Hendene mine krøllet seg rundt nakken hans, og de sterke armene hans flettet seg rundt livet mitt. Jeg trakk meg så vidt unna og smilte til han.

"Let's do something." Sa jeg og smilte.

"Like what?" Han så rart på meg.

"Something crazy,"

_____

"What are we doing here?" spurte Niall når vi kom bort til en av de store skolene i london. Dete var skolen jeg hadde gått på før jeg flyttet til london.

"We are going up to the roof." Smilte jeg og tok hånden hans. Jeg prøvde å dra han med, men han stod stødig.

"Isn't that illegal?" Niall så på meg med store øyne og så på skolen.

"So is making shi'tty music, but you still do that," lo jeg og dro han etter meg. "Kidding. Lets go." Niall lo litt også før han fulgte etter meg.

Når vi kom opp på taket satt jeg meg ned på kanten og så på utsikten. Det var så mange minner i London og på denne skolen. Når jeg var fjorten år pleide jeg og bestevennen min Serena og klatre opp her for å se på utsikten. Vi kunne sitte her i timer og bare glemme tiden. Vi fikk så klart masse kjeft, men vi brydde oss ikke særlig. en gang ble vi utvist for å røyke i skoleården. Serena døde senere det året, og jeg flyttet til Irland.

Noen få tårer samlet seg i øyekroken min når jeg tenkte på Serenas bråe død. Hun skulle på danseøvelse og satt i baksetet, fordi vennen til broren satt i framsetet. Det var broren hennes som kjørte, og han kjørte inn i en trailer. Broren og vennen overlevde, men støtet ble for mye for Serena.

"Hey, why are you crying?" Niall tørket tårene mine med pekefingeren sin.

"Just memories." Mumlet jeg og så på Niall. "Do you still love me?"

"You dont jest stop loving someone."

"You didn't answer." Jeg så på Niall som beveget seg nærmere.

"Yes. I still love you." han smilte svakt og tok hånden min. "Do you?"

"Of course." Jeg smilte.

Men gjorde jeg?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 02, 2013 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Loved you first (A one direction fanficion) NORWEGIANWhere stories live. Discover now