Kapittel 3

594 15 0
                                    

"I don't know if you know what "I'm breaking up with you" means... But it means that that it's over between us."

"I am sorry" sa han og sukket lavt.

"For what? Being stupid or not making an effort? Or maybe breaking my heart?" Slengte jeg på han. Nei, Katy. Vær profesjonel. Ny klient. Profesjonel.

"All of the above" sa han og smilte kjevt.

"Sorry, Niall... This doesn't work for me. From now on... I am only your manager." Jeg samlet sammen papirene mine, tok mappen og begynte å gå mot døren. Døren lagde en svisj-lyd når jeg åpnet den og smatt ut av rommet. Jeg lukket døren bak meg og steg ut i gangen. Inn i heisen. Noe som var litt rart var at heiser alltid skulle være så pene. De var jo bare heiser, ikke sant. 

Jeg åpnet den siste døren og steg ut i den varme sommerluften i London. Solen skinte over himmelen, mens en behagelig vind blåste på bakken. En sterk røyklukt traff nesen min og jeg snudde hodet til høyre. Zayn. Han sto i et gatehjørne og røyket. Røyken gikk elegant bort til munnen hans og han sugde sakte inn. De lange fingrene hans førte røyken bort fra fjeset hans, og munnen slapp ut luften. Jeg begynte sakte å trø bort mot Zayn. 

"Better dump that, Zayn." Sa jeg og stilte meg ved siden av han. Ryggen min traff veggen og Zayn så mot meg. "Does not appeal to younger girls." Hånden min smøg bort til røyken hans og tok den ut av fingrene hans.

"Hey..." Sa han og sukket lavt. "It makes me relax"

"Me too..." Sa jeg og tok et drag, før jeg slapp den på bakken og tråkket på den. Jeg lente meg nærmere Zayn og slapp røyken ut av munnen min, i fjeset hans. "But it's not good for you." Han sukket lavt og så på meg. 

"I hoped you would be cooler" sa han og lo litt.

"Totally not" sa jeg og lo. "Now get in." Et smil bredte seg på leppene mine når Zayn snudde seg mot døren og begynte å gå mot døren.

"Bye" sa jeg etter han og vinket smått. Han snudde seg og vinket et tre finger vink, før han snudde seg tilbake og steg inn den polerte glass døra. 

Loved you first (A one direction fanficion) NORWEGIANWhere stories live. Discover now