§4§

1.6K 166 63
                                    

Bölüm şarkısı: Ron Pope A Drop In The Ocean

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bölüm şarkısı: Ron Pope A Drop In The Ocean

§§§§§§§

"Neden onun diğerleri gibi kötü olduğuna inanmıyordum ki?"

««Luhan»»

Sonunda yanlarına gittiğimde hemen pet şişelerden birinin kapağını açıp bebeğe içirmeye başladım. O kadar çok susamıştı ki o küçücük bedeniyle neredeyse bütün suyu tüketti. Bebeğin doyduğunu elimde ona su içirdiğim pet şişeyi ittirmeye başladığında anlayıp şişeyi ağzından çektim.

Meleğin su dolu şişelere baktığını görünce emin olmadan bir şişe de çıkarıp ona verdim. Çünkü bildiğim kadarıyla melekler yiyip içen varlıklar değillerdi. Ama o daha ilk dakikalarda olduğu gibi beni yine şaşırtıp su dolu pet şişeyi bir dikişte içti. Pet şişelere iç çekerek bakıp bir tane daha çıkarıp meleğe uzattım. Suyum daha şimdiden azalmıştı.

"T-teşekkür ederim bu arada ben Ocean yani dünyalı adımla Sehun"

"İkinci rütbe su elementinin koruyucusu?"

Soran gözlerle baktığımda başını sallayıp beni daha fazla şoka uğrattı Ocean nasıl olurda böyle aciz bir hale düşmüş olabilirdi ki?

"Bakma bana öyle savaşa karşı çıktığım için Ardour beni cezalandırıp dünyaya gönderdi"

Elinde olan yarısı içilmiş pet şişeyi bana doğru kaldırıp salladığında gözünden bir damla yaş düşmüştü ve ben bilmem kaçıncı şokumu yaşıyordum.

"Suyumu yavaş yavaş kaybediyorum ve gördüğün gibi yavaş yavaş bir insana dönüşüyorum. Tamamen kaybolmadan Armageddon'a gidip kanatlarımı geri almam lazım"

"İnsan olmak tiksindirici bir şeymiş gibi konuşuyorsun"

İmalı bir şekilde sorduğumda gözlerini hemen denizlerde olan mavi gibi açık bir maviye bürüdü buradan bile onun suyun koruyucusu olduğunu anlayabilirdiniz ki gerçekten su kadar saydam bir vücudu ve güzelliği vardı.

"Ben insanların uğruna kanatlarımı ve rütbemi kaybettim. Onların tiksindirici olduğunu düşünmüyorum beni henüz tanımıyorsun bile nasıl olurda bu kadar ön yargılı davranabiliyorsun?"

Gülümseyip sinirle saçlarımı karıştırdım neden bilmiyorum ama aniden gerçekten çok fazla sinirlendim çünkü dünyamızın bu halde olmasının sebebi meleklerdi. Ne bekliyordu ki bu yaptıklarına karşı yine de onlara karşı sevecen yaklaşmamı mı?

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİWhere stories live. Discover now