§2§

2K 175 77
                                    

Bölüm şarkısı: Sam Smith Lay Me Down

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm şarkısı: Sam Smith Lay Me Down

§§§§§§§

"Kıyamet melekleri geliyor, Kıyamet melekleri geliyor..."

Küçük çocuğun sesi, tıpkı gazete satan çocuklar gibi bütün şehri çınlatırken Luhan'ın kalbi yerinden çıkmak üzere hiç atmadığı kadar büyük bir hızla atıyordu. Çünkü ilk defa bu duyguyu bu kadar büyük bir şiddetle hissediyordu. Kıyamet melekleri sonunda gelmişti ama sorun şuydu ki Luhan ne yapacağını bilmiyordu.

Şizofren bir annesi ve belden aşağısı sakat olan kötürüm bir kardeşi vardı. Gidip savaşabilirdi. Ama kendisi aciz bir insanken kıyamet melekleri ile savaşma gücünü nerden bulacaktı? Hem ona bir şey olursa kardeşi ve annesine kim bakacaktı?

"Hyung bize ne olacak çok korkuyorum?" Küçük kardeşi korku dolu bir ses tonu ile sorduğunda Luhan tedirgin bir şekilde ona baktı.

" Korkma Kyungsoo size bir şey olmasına asla izin vermem."

"Ama hyung sen sadece bir insansın. Kıyamet meslekleri karşısındaki ne yapabilirsin ki? Onların çok güçlü olduğunu duymuştum."

Küçük kardeşinin gözlerine yaşlar dolunca Luhan içinin cız ettiğini hissetti. Ona bir şey olmasına asla izin vermezdi. Gerekirse bütün kıyamet melekleri ile tek başına savaşırdı ama asla kardeşine bir zarar gelmesine izin vermezdi.

" Evin altında yaptığım sığınakta saklanacağız Kyungsoo başka çare yok. Kıyamet melekleri gidene kadar yiyeceklerimiz bize yeterse hayatta kalabiliriz." kardeşinin saçlarını okşayıp yüzüne bir öpücük kondurdu. O ara annesinin sesini duyduğu için kardeşini bırakıp annesine dönmek zorunda kalmıştı.

"Luhan babanı görüyor musun? Bak bize gülümsüyor. Ona selam ver, Luhan seni ve kardeşini çok özlemiş"

Luhan bir süredir sessiz olan annesinin ona söylediklerine gülümsemeye çalışıp onu kolundan tutarak aşağıda yaptığı sığınağa indirmeye çalıştı.

"Gel benimle anne. Birazdan kıyamet melekleri gelecek, burada kalırsak bizi öldürürler."

"Luhan melekler insanlara bir şey yapmaz oğlum. Baban da bir melek." Annesi direndiğinde Luhan gülümseyerek annesinin kolunu okşadı.

"Anne babam öldü melek değil. Ayrıca kıyamet melekleri kötü melekler bizi öldürmek için geldiler"

"Şu an baban burada olmadığı için çok şanslı eğer söylediklerini duysaydı çok üzülürdü." Kadın üzüntü ile boynunu büktü. Luhan onu aşağı indirmeyi başarmıştı.

ANGELFALL(HanHun/HunHan)BİTTİWhere stories live. Discover now