059

467 28 3
                                    

P.O.V. Rein
"NEE! We moeten de politie bellen!" Schreeuw ik boos. "Nee." Antwoordt Willem rustig. "Waarom niet!? Geef me godverdomme 1 goede reden! Mijn meisje is weg!" "Je kan pas na 24 uur iemand opgeven als vermist." "Nou wat een goede reden!" Ik pak mijn mobiel en bel alweer Skyler. Weer wordt er niet opgenomen.

Wat is dit!?
Waar is ze!?
Welke klootzak deed dit!?

"Rein wordt even rustig." Ik kijk Daan met grote ogen aan. "Waarom!?" Hij knikt naar Jade en de hondjes. Jade zit huilend in Nils' armen en de hondjes zitten te piepen. Ik ben natuurlijk niet de enige die het heel kut vind... Rakker komt naar me toe en blaft. "Ik weet niet waar ze is." Hij springt op mijn schoot en begint te likken. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Skyler was nu helemaal verliefd op ons twee...

Oh waar kan ze zijn!?

Ik hoor mijn mobiel afgaan, een FaceTime oproep zo te horen...
Ik klik hem weg, zonder te zien wie het was, nu gewoon niet. Na een tijdje gaat hij weer over... Ik kijk wie het is... Onbekend nummer? Ik hang weer op, waarschijnlijk een Mainiac ofzo. "Wie was dat?" "Geen idee, onbekend nummer." Ik leg mijn mobiel weg en kijk naar Rakker. Die nu vrolijk aan het spelen is met Lady.

Weer hoor ik mijn mobiel afgaan, maar deze keer een whats appje zo te horen. Ik pak hem op en mijn adem stokt.

Nee...
Dit kan niet waar zijn....

{Oh My God , wie zal het zijn !? 😱
Laat het weten in de commentss 🤔😘}

AMERICA {ON HOLD}Where stories live. Discover now