015

667 31 11
                                    

~Dag 031, dinsdag 11 Oktober~ ~1 maand in AMERIKA 🎉~
P.O.V. Rein
Mijn ogen gaan langzaam open en verkennen de kamer. Ik kijk naast me. Skyler ligt met haar rug naar me toe te slapen. Gisteravond was echt perfect. Perfect gewoon! Ze is zoveel beter dan Charlotte. Ik weet nu echt 100000% zeker dat ik nooit maar dan ook nooit meer vreemd ga. Skyler is mijn meisje en dat moet zo blijven. Ze moet mijn vrouw worden! {Wow wat!? 😂😉} Ik werp een blik op de tijd, 10 uur geweest. Ik besluit uit bed te gaan. Ik pak snel een badjas en loop dan naar de woonkamer. Nog niemand. Ik zoek mijn mobiel en zie dan dat ik een appje heb in de Amerika groeps app.

Jade💃🏻 Wij zijn bij Willem 😊
Daan👊🏻 App maar als we mogen komen eeh 😂
Nils👊🏼 Of niet 👣😋
Owen👊🏾 Jezus Nils 😂
Rein Ik ben net pas wakker joh 😁 Kom maar om 11 uur vanaaf 😅
Owen👊🏾 😐
Rein 15:00 bij Starbucks om de hoek? 😇
D&J&O&N 👌🏻👌🏻

Ik kijk nog even bij Skyler, ze slaapt nog steeds. Ik ga op bed zitten, veeg een pluk haar weg en fluister in haar oor: "Ik ben douchen babey." Geen idee of ze het hoort, maar ik heb het gezegd. Ik geef een kusje op der wang en ga naar de badkamer. Ik neem een douche en kleed me snel aan. Zal ik ontbijt maken voor Sky? Ja, gewoon doen. Ik maak snel een ontbijtje en dek mooi de tafel. Oh ik ben toch zo'n goed vriendje. Wow, eigen dunk. Lachend om mijn eigen domme gedachten loop ik naar Skyler toe. Ik ga weer op bed zitten en streel haar wang. Haar ogen gaan langzaam open en ze krijgt een smile op haar gezicht. "Goodmorning my babe." "Morning mooiboy." Ik geef haar een kus, wat uitloopt op zoenen. Wanneer niet?

"Oké, Rein, dit was echt lekker." Trots kijk ik naar Sky. "Dank u mevrouw van Duivenboden." Ze glimlacht en staat vervolgens op om haar bord op het aanrecht te leggen. Ik sta ook op en ga tegen haar aanstaan. Ik sla mijn armen om haar heen en geef haar kusjes in der nek. Ik hoor haar tevreden zuchten en krijg automatisch een glimlach op mijn gezicht. Ik probeer langzaam haar badjas uit te trekken, maar zonder succes. "Sukkel." Grinnikt ze. "Wat je zegt ben je lekker zelf." Ik bijt in haar oor en loop terug naar de tafel om de rest op te ruimen. "Waar is de rest trouwens?" Skyler gaat tegen het aanrecht aanstaan, terwijl ze lachend over haar oor wrijft. "Bij Willem, we moeten om 3 uur bij de Starbucks zijn." "Oké, dan ga ik even douchen." Ik knik en plof neer op de bank.

P.O.V. Skyler
"Oké, dan ga ik even douchen." Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel. Wow, mijn make-up zit nog gewoon mooi. Das echt bijzonder, vooral bij mij. Ik haal het weg en borstel even snel mijn haar door. Ineens zie ik een zuigzoen in mijn nek zitten, ik zucht lachend en rol met mijn ogen. Ik doe de badjas langzaam uit en zie er nog 4. Ik hijs de badjas omhoog en loop naar de woonkamer en kijk naar Rein, hij kijkt geconcentreerd tv. "Rein, wanneer gaan die zuigzoenen weg?" Vraag ik wanhopig. "Welke?" Hij draait zich om en krijgt een grote grijns op z'n gezicht. "Haal die grijns weg! Zo kan ik toch niet over straat met 5 zuigzoenen in mijn nek!!" Hij lacht en staat op. "Ik vind het wel sexy." "Wanneer gaan ze weg?" "Na een week ofzo? 2?" "Een week of 2!?" Oké, dat is serieus best lang. En het zijn er 5! "Bedankt." Zeg ik quasi boos. "Graag gedaan schatje." Hij duwt me de badkamer in en stopt als ik tegen de muur aanstaat. "Nu ziet iedereen dat je all mine bent." Grijnst hij. Ik kijk hem aan en schiet dan toch zacht in de lach. Hij heeft wel gelijk. He's mine.

"Deze dan?" Ik probeer alle shirtjes te vinden die mijn nek bedekken. Ik draag nu een korte broek met t-shirtje, maar ik wil echt iets dat mijn nek bedekt. Niet heel de wereld hoeft via social media te weten, dat Rein en ik een wilde nacht hadden. "Sky, doe normaal, zo erg is het niet." "Rein, begrijp het dan! Niet heel Los Angles hoeft te weten wat wij vannacht gedaan hebben en zometeen komt er paparazzi en weet ik veel." "Oh, dus je schaamt je ervoor!?" "Wat!? Nee!?" Ik kijk meteen naar de grond, mijn voeten zijn ineens heel interessant. Oké, ja, een beetje. Dit was mijn eerste keer en ik ben al bijna volwassen... "Sky, doe normaal en houdt dat shirtje aan, kan jou het schelen wat mensen denken." "Jij begrijpt ook niks hé." Mompel ik. Het kwam er best bot uit, hopelijk hoorde hij dat niet. "Waar maak je nou zo'n probleem van!?" Fijn, toch wel. "IK WIL NIET DE SLET VAN LOS ANGLES WORDEN DOOR DIE ZUIGZOENEN VAN JOU." Ik sla meteen mijn hand voor mijn mond. Kut kut kut, dat had ik niet moeten zeggen. Reins ogen worden groot en ik zet een stap naar achteren. "Zo weet tenminste iedereen dat ik van je houdt!" "Zo, nou ik heb een zuigzoen. Wow nu houd je van me!" Zeg ik sarcastisch. "Zeikwijf dat je bent, je vindt het ook nooit goed!" Hij loopt mijn slaapkamer uit. Wat zei hij nou!? "SORRY!?" Ik loop hem achterna. "Dat je een zeikwijf bent! Laat iedereen denken wat hij wil denken! Je weet toch wel beter! PROBEER NOU EENS 1 KEER NA TE DENKEN SKYLER! EN DOE NIET ZO DOM!" Mijn ogen beginnen te prikken. Zei hij nou, dat ik nog nooit na gedacht heb... en dat ik dom ben... "Doe het zelf." Sis ik hem toe, geen idee wat ik moet zeggen. "Doe ik al." Zegt hij droog. "Veel nut heeft het niet." Mompel ik zacht. "WAT!?" Hij gaat boos tegenover me staan. "Bij jou is het ook nooit goed he! Jezus zeg! Weet je, bekijk het maar even lekker bitch."

Bitch?
BITCH!?

Hij wil het penthouse uitlopen, maar Willem komt naar binnen. "Plannen zijn gewijzigd, we gaan hier even chillen met de dansers erbij." "ROT ZELF TOCH OP KLOOTZAK!" Schreeuw ik boos naar Rein. Ik ren mijn kamer in, gooi de deur dicht en laat mezelf tegen de deur aanzakken. Ik barst in huilen uit en rustig worden gaat niet.

{Oh oh... Dat gaat niet zo goed 😕 }

AMERICA {ON HOLD}Where stories live. Discover now