029

879 32 20
                                    

{1700+ woorden! Enjoy }
~Dag 40, donderdag 20 Oktober, 11:00~
P.O.V. Rein
Ik lig nu al 4 dagen in bed. Ik wil er niet uitkomen totdat Skyler weer thuis is! We mogen er niet heen vanwege haar ademhaling. Phu!
IK MAG TOCH WEL NAAR MIJN MEISJE!
Ik kijk weer naar een fotolijstje op mijn nachtkastje, weer begin ik te snikken... Er is altijd wel gezeik, altijd is Skyler het mikpunt en waarom? Ik heb geen idee! Ik wil zo graag dat ik het was, maar nee.. Had ik daar maar gelegen! Ik draai me om en kijk naar de gezellige muur. De tijd gaat voorbij en het enige waar ik aan denk is Sky.

Ik hoor de deur krakend open gaan, ik heb geen zin in gezelschap. "Ga weg!" Snik ik half. Ik schraap mijn keel en verman mezelf. Niemand hoeft te weten dat ik lig te huilen. De deur wordt, zo te horen, dicht gedaan, maar ik hoor voetstappen mijn kant opkomen. Ik lig met mijn gezicht naar de muur en ik waag het niet om om te draaien! De dekens worden omhoog gedaan en de koude lucht bereikt mijn lichaam. Ik krijg kippenvel over mijn hele lichaam, aangezien ik alleen een voetbal broekje en t-shirt draag. "Rot op! Ik kom er alleen uit als Skyler weer terug is!" Roep ik boos tegen de muur aan. "Schuif eens op dan." Fluistert die lieve stem. Ik schrik en ga rechtop zitten. Daar zit ze... Mijn meisje met een lieve glimlach. Ik neem haar gelijk in mijn armen. "Voorzichtig." Hoest ze half lachend. "Oh sorry, babe." Ze kijkt me glimlachend aan. Ik kijk naar haar nek. Helemaal rood. "Ehm, mijn ogen zitten hier hoor." Grinnikt ze. Ik glimlach zwak. "Hoe gaat het met je?" "Beter, ik kon nadat ik was flauwgevallen amper adem halen, pas gisteren ging het beter. Ik moet elke dag oefenen doen om beter te kunnen adem halen en..." Ze praat heel langzaam en haalt vaak adem. "En ik kan en mag voorlopig niet meer zingen..." Ze begint zachtjes te huilen. Ik schrik licht. Ze mag niet meer zingen.... "Aah, babe rustig. Kom hier." Ze gaat op mijn schoot zitten en huilt zachtjes uit. "Alles komt goed, I promise. Ik ga je helpen." Ik druk een kus op haar haar en ze wordt rustiger. "En Owen?" Vraagt ze zacht. "Owen ligt nog steeds in het ziekenhuis en voor mijn part mag hij daar blijven ook." Ze reageert niet en stopt langzaam met huilen. Ik vergeef Owen dit echt niet.... "Ik ben zo blij dat je weer naast me zit." Mompel ik gelukkig. "Je bedoelt op." Grinnikt ze. "Ja, ook goed." Ze pakt mijn hoofd beet en zoent me. Ik hou van der.

P.O.V. Skyler ~16:30~
"Skyler, we moeten je release maar even uitstellen..." Begint Willem ineens. Ik knik zacht en begrijpelijk. "Maar even wat anders..." Zegt hij er snel achteraan. "Ik heb ideeën gekregen voor een kerstalbum." Begint Willem te grijnzen. "1 nieuwe single, en 11 covers!" Lacht hij. Ik slik. Ik kan amper zingen door mijn ademhaling problemen... "En Skyler, ik weet wat je denkt! Maar het komt goed! We gaan deze weken veel oefenen en volgende week kan jij nog beter zingen dan dat je al kon!" Ik glimlach zwak. "Zaterdag ga je wel playbacken." "Is goed." "Nou, de release is dan 15 November. Ik stel voor om jouw single pas in Februari te doen." Fijn... Ik knik weer. "Maar... Misschien kunnen we er een nieuw album van maken?" Mijn ogen worden groot. "O my god! Ja! Graag!" En dat zei ik zonder te hoesten, yes!

We zitten wat te zingen en opeens gaat Willems mobiel af. Hij neemt op en loopt even weg. Wie belt er nou om 5 uur? Ik weet het, wat ik nu allemaal denk slaat nergens op, maar ik heb zo het gevoel dat het om Owen gaat... "Ehm, ja... Zal ik doen." Hij hangt op en komt weer naar ons toe. Allemaal kijken we gespannen naar Willem. "Dat was het ziekenhuis... Owen is weer helemaal clean. Hij had 25 gram genomen..." Ik houd mijn adem in, net zoals Jade. De jongens kijken nors naar de grond. "Hij is naar een kliniek gebracht en moet daar de komende 2 weken blijven... De concerten stellen we niet uit... We gaan morgen kijken, hoe we dat gaan doen. We zeggen gewoon dat Owen ziek is... Hopen dat hij zoiets niet meer neemt..."

Willem vertrekt naar z'n eigen appartement. Het blijft stil. Ik kijk naar de tijd via mijn mobiel. 17:15. "Zullen we maar gaan eten?" Stel ik stil voor. Niet iedereen is meer in zo'n geweldige bui. De rest knikt en ik sta op om naar de koelkast te lopen. Fuck, we hebben amper wat. Ik zucht. "Wat willen we eten? We hebben amper iets dus ik ga naar de winkel." Niemand reageert. "Luister jongens, ik weet dat wat we net te horen niet leuk is maar niet iedereen hoeft zo als een zoutzak te zitten!" Ik schreeuw het nog net niet. Niemand reageert weer en kijkt stil voor zich uit. "Ja joh, ook best." Ik gris een jas van de kapstok, pak mijn tas en loop naar de garage. Ik stap in de witte Ferrari en zucht even. Ik start de auto en wil wegrijden totdat de rechterdeur opengaat. Mijn vriendje stapt in en begroet me. "Hey." Zeg ik terug. "Gaan we boodschappen doen?" Glimlacht hij. Ik glimlach en rijdt weg. "Heeft de rest nog wat gezegd?" Vraag ik. "Mwah, ik zei dat ik naar jou ging en dat de rest maar kijkt wat die doet." Ik glimlach zwak. "Dankje." "Alles voor mijn meisje." Ik parkeer de auto en we lopen naar binnen. Er is bijna niemand, dus dat is mooi. Ineens gaat mijn mobiel af. "Wie?" Vraagt Rein. "Jade."

Jade💗 Sorry voor net, wist me ff geen houding te geven 😔 Wat dacht je van lasagne vanaaf? 😘
Skyler 💋💋👌🏻

"Vanaaf Lasagne." Rein knikt en we doen de boodschappen. Ik pak express veel chocolade, i love it.

~21:00~
"Wat gaan we morgen doen?" Vraagt Jade. "Zangoefeningen." Ik zet een fake smile op. "Aah, kom op Sky! We helpen je!" Zegt Daan. Ik glimlach. "Dankje wel jongens, zonder jullie was ik nu echt verloren." "Zonder ons, was dit nooit gebeurd." Mompelt Rein. Ik kijk hem aan. Hij voelt zich schuldig. "Bae, het is jouw schuld niet." "Nee! Zeker niet!" Helpt Nils. Volgens mij kan ik Rein nooit het gevoel wegnemen dat het zijn schuld is...

Ik loop naar de badkamer. "Hé, ik heb een geweldig idee!" Jade komt helemaal blij de badkamer ingerend. Ik grinnik om haar outfit. Nils z'n trui en voetbalbroekje en haar fancy sokken, die lopen tot haar knieën. Dezelfde sokken als ik heb. "Vertel het eens." Ik pak de watjes om mijn make-up eraf te halen. "Daan wil niet alleen slapen vannacht, dus wat dacht je ervan als we een slaapfeestje houden?" Ze grijnst. "Ja, best." Ze rent de badkamer weer uit en gilt door het hele huis. Ik grinnik en doe mijn haar in een vissengraat. Ik loop door naar mijn slaapkamer om me om te kleden. Ik denk dat ik Jade ga na apen. Ik pak Reins donker blauwe trui en trek hem aan. Ja, dat klopt. Ik heb een paar van Reins truien in mijn kast liggen... Een paar zijn te klein voor Rein, dus die zijn van mij en 3 die hij ook nog steeds gebruikt. Soms vindt hij het irritant, want dan schreeuwt hij door het appartement: "WAAR IS DIE BLAUWE TRUI!?" en dan schreeuwt de rest: "SKYLER!". Ja, soms is het hier een chaos. Kut, ik heb geen broekje van Rein... Ik trek de sokken aan en app Rein.

P.O.V. Rein
"Dus? Goed idee toch?" Jade kijkt ons vragend aan. "Dus, gewoon filmmarathon en dan hier slapen?" Ze knikt met een big-smile. "Ja, is goed." Zeggen we alle 3 tegelijk. Ik voel mijn mobiel in mijn zak trillen. Ik pak hem en unlock hem.

💍Sky💍 Kijk eens ff achter je 🙈😅

Ik draai mijn hoofd om en zie Skyler in haar kamer staan. Haar hoofd is net om de hoek van de deuropening. {JE SNAPT ME} Ze wenkt met 1 vinger dat ik moet komen.
Ehm oké? Ik sta op en loop naar der kamer. Mijn ogen worden groot als ik haar zie. Ze draagt mijn trui, haar lange sokken en een string.... "En waarom moest ik komen?" Kwijl ik. Mijn ogen springen zowat uit z'n kassen. "Pak je voetbalbroekje even." "Wat zeg je dan?" Ik trek een wenkbrauw omhoog. Ze staat op van haar bed en komt voor me staan. "Lieve lieve lieve Rein, wil je even je voetbalbroekje pakken?" Ze slaat haar armen om mijn nek om me te verleiden, maar ik mis dat ene woordje... "Wat zei je?" "Pak je Barcelona voetbalbroekje, alsjeblieft." "Hoezo ga je zelf niet?" Ik sla mijn armen om haar middel. "Gast, ik heb geen broek aan." "Dus, dit heerlijke kontje mag gezien worden." Ik knijp in haar kont. "Gedraag je." Ik schud lachend mijn hoofd. "Ik ga wel." Ze drukt een kusje op mijn wang en laat me gaan. Ik loop naar mijn kamer, waar Nils is. "Gast, waar is mijn rode trui?" "Jade." "Och, ja." Hij knikt begrijpelijk. Ik pak mijn Barcelona voetbalbroekje en loop terug naar Sky. "Hier." Ik gooi het broekje naar haar hoofd en ze vangt het net optijd. "Bedankt." Lacht ze. Ik knipoog naar haar en ga me omkleden.

"Hoe laat is het?" Kreunt Skyler. "Half 3." Grijnst Nils. "Mag ik gaan slapen?" Kreunt ze weer. "Ja, kom we gaan slapen." Geeft Daan toe. We knikken en de jongens en ik ruimen even alles snel op. "Zullen we de meiden vannacht eens goed laten schrikken?" Daan kijkt ons aan. "Nee, dan krijgen we problemen." Zegt Nils. Ik knik instemmend. "Mag ik niks doen?" "Gast, waag het niet! Wij doen Iris dan wat aan!" Nils kijkt hem uitdagend aan. "Oké, dan niet." Hij loopt weg en we rennen hem lachend achterna. "Dus, hoe zit het tussen jullie?" Grijns ik. "Gaat je niks aan." Hij gaat lachend op de bank zitten. "Best." Ik ga naast Skyler zitten en Nils naast Jade. "Gaan we slapen?" Vraagt Jade. "Is goed." Nils geeft Jade een kus, wat ik bij Sky doe. Skyler glinstert en legt haar hoofd tegen mijn schouder. "Goodnight Princes." Ze glimlacht naar me en kruipt op mijn schoot. Met haar hoofd tegen mijn schouder aan, valt ze langzaam in slaap.

AMERICA {ON HOLD}Onde as histórias ganham vida. Descobre agora