5.Fejezet

701 37 1
                                    

"-Na persze! Nagyon!-indult felém. Vajon most mit tervez?"

*Katy szemszöge*

-Nem vagyunk gerlepár...-mondtam, de őnagysága félbeszakított.
-De az leszünk! És mielőtt mondanád: "Az az egó... Marhára bejön!"
-Na persze! Nagyon!-indultam felé.
Még magam se tudom mit fogok tenni vele... Á! Meg is van!
-Igen, gerlepár vagyunk! Nem is kellett olyan sokat várni!-és rákulcsoltam ujjaim az ujjaira.-Remélem ezt sem bánod, Drágám!-és megcsókoltam. Igaz egy picit szenvedtem, hogy felérjem ajkait, de megérte... Azok a mézédes ajkak enyémre tapadtak és lágyan megcsókoltam. Mikor elhátráltam, Andy láthatólag lefagyott.-Ezt szeretnéd nap mint nap, ügye? Na rábasztál! De keményen! Egy nap ismeretség után, anyukád bújik majd oda hozzád!-mondtam és felfutottam a szobámba.
Mi ütött belém? Az előbb ez a srác vigasztalt, most meg a legnagyobb bunkó voltam vele. Hajj! Ezt még megbánom! Sőt, már meg is bántam. Bocsánatot fogok kérni tőle.
Gondolkozás helyett, inkább elmentem zuhanyozni. Hagytam, hogy az összes porcikám bejárja a meleg víz. Kb. fél óra áztatás után, úgy döntöttem elég lesz. Amúgy is késő van (21:00, hogy elszaladt az idő...) és beszélni kéne Andyvel mielőtt elmennek.
Kimásztam a zuhany alól és a kedvenc Batmanes törölközőmmel megtöröltem magam. Nem azért ez a kedvencem, mert Andy szereti, hanem mert Boby törcsije volt régen.

Hamár Andyről van szó, legyen jó napja

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hamár Andyről van szó, legyen jó napja. Szintúgy kedvenc Batmanes pólót és nadrágot vettem fel alvós cuccnak. A hajamat szétengedtem, ami ezelőtt lófarokban lógott és kifésültem.

Amint kiléptem, kellemes meglepetés ért

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Amint kiléptem, kellemes meglepetés ért. Andy az ágyamon feküdt és a plafont bámulta. Nehéz beszélgetés lesz, vagy sem?
-Azt hittem, hogy soha nem jössz ki.-mondta, de nem nézett rám.
Közelebb mentem az ágyhoz és felnéztem, hogy mit bámul. A Szemet bámulta, amit Boby rajzolt, amikor kicsi voltam. Azt mondta, hogy a Szem mindentől megvéd majd minket. De nem így történt... Na mindegy, mielőtt elkezdek bőgni!
-Andy, én sajnálom! Nem akartalak megbántani! Az előbb még vigasztaltál, én meg a legbunkóbb módon viselkedtem veled!-mondtam el egy szuszra.
-Jaj, Katy! Nem baj! Én örülök, hogy nem sírsz és nem az érdekel, hogy, hogy bánsz velem, hanem az, hogy hogyan érzed magad!-nézett rám, majd felállt.-Amúgymeg én is segítettem abban, hogy olyan bunkó legyél!
-Ez igaz!-könnyebültem meg.
-És meg kell jegyeznem, elég jól nézel ki, Cica! Ez a Batman rajtad nagyon jól néz ki! Szívesen lennék most ő!-mosolygott rám.
-Tedd hozzá azt is, hogy te jobban nézel ki!
-Ezt sem én mondtam!
-Hát persze!-forgattam a szemeim.-Te ártatlan vagy, Egó.
-Köszönöm a becenevet Cica!-már csak az hiányzik, hogy elkezd itt Macskanőzni.
-Én is köszönöm, Egó uraság!
-Semmiség Cica! De szerintem mi megyünk. Lekisérsz?-nézett rám boci szemekkel. Erre nem lehetett nemet mondani.
-Igen.
-Megtisztelsz!
Nem mondtam semmit, csak kiinvitáltam a szobából. Elindultunk lefelé, ahol a négy srác... Na ne! Bealudtak. Remek.
-Úgy látom ebből nincs hazamenetel és nincs hely se idelent.-szólalt meg Andy, nagy vigyorral az arcán.
-Nem!-vágtam rá.-Szó sem lehet róla!
-De Cicaaa!-nyafogott.
-Nem elég, hogy felforgatjátok az életem, de még az ágyamban akarsz aludni? Ehez aztán pofa kell! Találsz helyet a konyhában is.
-Ezt nem mondhatod komolyan! Azok után, hogy segítettem, nemes egyszerűséggel kidobsz a konyhába?!-nézett mélyen a szemembe. Azok a szemek és az igazság... Utálom, ha nincs igazam.
Megfogtam a kezét és felhúztam a szobámba.
-Pizsamát nem adok! És az ágy jobb fele az enyém, a bal fele a tiéd.-majd leültem az ágyamra és vártam reakcióját. Lehet rosszul döntöttem, hogy a fal melletti részt választottam, de most már mindegy.
-Igenis, asszonyom!-tisztelgett.
-Pihenj! Szó szerint! Holnap suli!-és bemásztam a fal mellé.
-Köszönöm!-szólalt meg kis idő után, majd éreztem, hogy besüllyed mellettem az ágy.-Jóéjt, Katy!
-Jóéjt!-és elutaztam álomország legszebb vidékére.

KoliPeti💀

★Ők nem olyanok, mint mi...★ [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now