Hoofdstuk 59

3.2K 110 5
                                    

*JADE'S P.O.V*

Na 7 uur lang puffen en persen is het eindelijk zover: ik moet nu voor de laatste keer heel harde kracht zetten. Liam pakt mijn hand en mijn moeder de andere. ''Je kan het Jade!'' Zegt mijn moeder voor de zoveelste keer.

Ik kan het. Ik kan het!

''ONE.. TWO.. THREE!''

Ik gilde het uit. Ik zet enorm veel kracht en knijp de handen van Liam en mijn moeder zowat tot moes. Het doet zoveel pijn. Voordat ik het wist hoor ik gekrijs door de kamer.

''You did it!'' Zegt de dokter. Ze legde het kindje op mijn borst.

''Congratulations, you're parents of a girl.''

''Oooh, Jade. This is..'' Liam moet ervan huilen. ''Wonderfull.'' Hij maakt even later zijn zin af.

''Ik ben zo trots op je lieverd. Kijk hoe mooi ze is.'' Ik kijk naar mijn meisje dat schoongemaakt wordt. Ze is nog steeds aan het huilen. Liam aait over haar kleine hoofdje. ''Ssshh.'' Kalmeerde ik. Zo schattig en zo klein is ze. Liam rent naar de familie kamer.

''IT'S A GIRL!'' Hoor ik hem roepen. Daarna hoor ik gejuich van iedereen. Ik giechel ervan. Ik ben zo blij.

''Everything is okay with the baby. Congratulations.'' Zegt de andere arts. ''Thank you.'' Zeg ik door mijn tranen heen.

Even later komt iedereen rondom mijn bed staan. Lux en Emily klimmen op het bed om naar het pasgeboren baby'tje te kijken.

''I'm a happy grand-mother of this little princess.'' Zei Karen blij.

Liam doet het roze mutsje op haar hoofd en mijn moeder doet een roze rompertje bij haar aan. ''Would you hold it, daddy?'' Ik kijk Liam aan. ''Y-yes, ofcourse!''

Karen leert hem hoe hij het het beste vast moet houden. ''Hi little princess. I am your daddy.''

Eleanor komt naast mijn bed staan. Ze geeft een kus op mijn bezweten voorhoofd. ''I'm very proud of you. Congratulations with your cute baby!''

''Awe, El.. Thank you so much!''

''Mijn kleine meid heeft een kleine meid. Ik ben blij voor je lieverd.'' Mijn vader haalt zijn hand door mijn haar. Ik glimlach naar hem. Zo kreeg ik van iedereen felicitaties.

''Aaaand.. The question is.. What's her name?'' Vraagt Louis nieuwschierig. Zayn klopt op tafel zodat het tromgeroffel lijkt. Ik keek Liam aan. ''Lea.'' zeiden we allebei tegelijk.

''I love it!'' Zeggen ze allemaal. Lachend kijken Liam en ik elkaar aan. Ik had Eleanor gevraagt of ze de peetmoeder wilt zijn. Ze is toch zo vaak bij ons thuis en het is mijn beste vriendin.

''Are you really ask me that? I would like! Yes I will!'' Roept ze blij. Ze maakt een klein sprongetje van geluk. ''She's so adorable.'' Zegt Lou.

Dat is ze zeker. 10 minuten later had bijna iedereen Lea in zijn of haar armen gehad. Liam legt haar weer terug op mijn borst. ''Lea.'' Fluisterde ik. Een perfecte naam voor zo een perfect meisje. Ze lag nu rustig te slapen. Ik ben zelf ook dood moe na zo een bevalling. Ik had niet gedacht dat het zo een ingreep zou zijn. Lux en Emily staren Lea aan. Ze raken haar aan op haar kleine hoofdje.

''Well, let's go to home everyone.'' Zegt de vader van Liam. ''Just let them sleep, they're really tired.'' Ik knik. De andere zijn het er mee eens en zeggen ons gedag. Alleen mijn moeder en Eleanor blijven nog bij ons.

''I'm going to sleep. I'm very tired.''

''Okay babe. Look how sweet our little girl is when she's sleeping.'' Zegt Liam blij. Ik glimlach. ''Alice, would you please take a picture of us?'' Hij haalt zijn mobiel uit zijn broekzak en geeft het aan mijn moeder. Liam legt zijn hoofd tegen de mijne aan en samen lachen we naar de camera. ''Beautiful.'' Zegt mijn moeder nadat ze de foto heeft gemaakt.

Liam tilt Lea op en gaat op een stoel zitten. Mijn ogen worden zwaar en uiteindelijk vallen ze dicht.

*LIAM'S P.O.V*

Lea was helemaal niet gepland, maar als ze zo in mijn armen ligt word ik helemaal gelukkig. Ik leg Lea op een bedje. Ik post de foto van ons drietjes op twitter.

@Real_Liam_Payne: pic.twitter.682058 hiii meet our newww born princess, Lea. we're soooo happyyy xxxx :)

Ik krijg binnen een paar secondes al hele lieve reacties binnen. Ik verzend nog een tweet als bedankje.

Een uur later wordt Jade wakker. Ze rekt zich uit en kijkt rond haar heen. Ik kom naast haar op bed liggen en wrijf met mijn vinger over haar wang. Ze geeft me een kleine glimlach en komt tegen me aan liggen. Alice kwam weer binnen. Net op dat moment moest Lea huilen. ''I think she needs to diaper.'' Lacht ze. Ze gebaard dat ik er bij moet komen.

Moving to London, Dutch Liam Payne fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu