Hoofdstuk 44

3.4K 113 8
                                    

''Liam! What are you doing!'' Zayn duwde me van Danielle weg. Inderdaad. Was was ik aan doen? Ik besefte dat Danielle me heeft gezoend. ''Danielle! Why.. why did you do this?'' Iedereen staarde me aan. De muziek stoptte. Ik schaamde me dood. ''Where's Jade?'' Vroeg ik wanhopig aan Louis die nu ook in onze richting kwam aanlopen.

''Well.. She's running out of the club because she saw you. Why, Liam? How..''

''Shut up! Danielle kissed me.'' Ik keek naar haar, ze stond er wat ongemakkelijk bij.

''I'm gonna find Jade.''

''Don't. Niall is looking for her.'' Zei Eleanor.

''WHAT? Niall?'' Nu voel ik me nog erger. Ik kan wel door de grond zakken. Dit vergeeft ze me nooit meer. Ik ben haar kwijt.

Paul pakte me bij mijn arm. ''Liam come in the car we should talk a bit. Niall is by Jade, i hope.''

Ik strompelde achter Paul aan en wierp nog mijn laatste boze blik naar Danielle. Ze heeft niks gezegt, niet eens is sorry ofzo. Ik had haar al verteld dat Jade mijn nieuwe vriendin was, is ze dan zo jaloers? Wou Danielle me terug? Niet over Danielle denken, maar over Jade, zei ik tegen mezelf. Zij rent hier ergens radeloos rond in de stad en Niall is achter haar aan. Ik moet maar vertrouwen op hem, hoe moeilijk dat ook is. Ik ging op de achterbank zitten en Paul achter het stuur. Lou en Josh stonden bij de ingang om iedereen gedag te zeggen. En misschien ook wel hun excuses. Want ik.. Ik heb gezoend met een ander. Ik heb Jade keihard laten vallen. Harry schoof de autodeur open en kwam naast me zitten. Hij zei niks, maar zijn gezicht zei al genoeg.

Paul probeerde Jade en Niall te bereiken. Ik verborg mijn gezicht in mijn handen en kreeg tranen in mijn ogen. Ik voelde Harry's hand op mijn rug.

''They didn't answer the phone.'' Mompeld Paul.

Even later rinkelde Paul's telefoon.

Hij nam zo snel mogelijk op. ''Niall? Jade is somewhere.. What? You find her?! That's incredible, mate. Where are you? We can pick you guys up. Uhm.. Maybe it's the park in front of the Game Store? Okay i know where that is! We're coming. Stay there, bye.''

''Niall found her.'' Hij startte de motor op. Hij toeterde naar Zayn, Louis, Perrie en Eleanor die nog buiten stonden. Ze stapten in en we reden naar het park. Iedereen was boos op me. Boos dat ik Jade had vernederd.

Even later kwamen we bij het park aan. Ik klom over de andere heen en schoof de deur van het busje open. Ik rende het park in en zag Jade in Niall's armen huilen.

''I'm so sorry..'' Fluisterde ik. Niall stond op en hielp Jade om overeind te komen. Eleanor en Perrie kwamen ook uit het busje en omhelsde haar. Ik stond daar maar. Wat moest ik doen? Sorry zeggen? Daar zit ze echt niet op te wachten. Haar jurk was helemaal vies en haar make-up zat op heel haar gezicht.

'En dat heb jij veroorzaakt.' Dacht ik in mezelf.

We reden weer terug naar huis en niemand zei wat. Jade zat een bank achter me.

Eenmaal weer thuis wou Jade gelijk al naar boven. Ik pakte haar hand maar ze negeerde het en liep richting de trap. ''Jade, come on. We should talk.'' Zei ik.

Jade stopte op de derde tree. Ze draaide zich om en keek met een opgetrokken wenkbrauw naar me met haar armen over elkaar.

''Please?'' Smeekte ik.

''Come on guys, we're going to upstairs.'' Zei Harry. Ze knikten en iedereen passeerde langs ons de trap op.

Ik vroeg haar hand en ze pakte het. We liepen samen de keuken in. Ik pakte een glas water voor ons. Ze ging op de barkruk zitten en ik leunde tegen het aanrecht aan. Zo dronken we in stilte ons glas leeg. Ik voelde de spanning.

*JADE'S P.O.V*

Ik liep achter Liam aan de keuken in. Ik ging achter de bar zitten en dronk mijn glas water op. Hij wou met me praten, zei hij. Maar het leek wel uren lang stil te zijn.

''So.. you want to talk.'' Ik haalde mijn neus op.

''Yes, because.. I want to apologize.''

''You want to apologize?'' Vroeg ik bot.

''Yeah.. I understand you won't forgive me but.. Danielle. I'm over her, like a year. I don't love her, i love you. And-''

''Oh and that's why you kissed her?''
Ik onderbrak hem.

''No! She kissed me. I'd told her about you but she wants to talk and dance with me. I didn't see her for a long time and it was fun. Not more than that. She said she'd missed me and..'' Hij schraapte zijn keel. ''We kissed.'' Fluisterde hij en voog een traan weg dat uit zijn oog gleed.

Ik kreeg medelijden, maar liet het niet merken. Hij heeft met een ander gezoend. Ik voog de mascara onder mijn ogen vandaan met mijn jurk. Liam haalde een paar keer diep adem en er volgde weer een pijnlijke stilte.

''It's my birthday..'' Fluisterde hij. Ik hoorde de teleurstelling in zijn stem.

''I'm sorry Liam.''

Ik stond op en liep zonder iets te zeggen naar boven. Ik ga niet bij Liam slapen vannacht. Toen ik de trap op liep hoorde ik geschreeuw vanuit de keuken. Harry opende zijn slaapkamer deur en keek vragend naar me. Ik rende naar Liam's slaapkamer en pakte een schoon pyjama shirt.

Ik ga in de logeerkamer slapen. Geen idee waar dat was in deze enorme villa, maar ik neem aan op de tweede verdieping.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hokeyyy jongens laten we even mijn message board wat opvrolijken want het is dood daar :(

hahaaaaa bedankt voor het fannen !! De reactie's zijn echt super<3

EN OMG IK HEB 10.5K READS

waaahhh

xxxxxlotsoflove

Moving to London, Dutch Liam Payne fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu