Hoofdstuk 10

5.3K 153 23
                                    

- JADE P.O.V -

"Jade!" Hoorde ik iemand roepen. Wie zou dat nou kunnen zijn? Niemand kent mij namelijk hier. Ik draaide me om en zag 3 bekende gezichten voor mij. Zayn en Liam kende ik, die andere was Harry volgens mij. Ik zag Zayn seinen dat ik hun kant op moest komen. "Come sit with us." zei Zayn. OMG.

"Hiiii." Zei ik vrolijk. Ze groetten me terug. Ik pakte een stoel die vrij was van een andere tafel en zette het naast Liam. Harry stak zijn hand uit. "Nice to meet you, I am Harry."

Het was dus toch Harry, ik had het goed. "Nice to meet you too, I'm Jade."

"Where are you from? You have an accent." Vroeg hij. "I'm from the Netherlands. I'm moving here yesterday with my parents and sister." Hij knikte. "Where are the other boys?" Vroeg ik.

"Which other boys?" Vroeg Zayn.

"Ohhh you know, the other two..."

Ik schaamde me dood. Ik wist de andere namen niet meer! Ik voelde dat ik rood werd. Liam moest lachen. "You mean Niall and Louis, right?" Zei hij.

"Yeaaaahh them!" Het liefst wou ik nu diep de grond in zakken omdat ik me schaamde. Maar dan ook echt heel diep de grond in.

''Niall is by his family in Mullingar, and Lou is by his girlfriend Eleanor.'' Zei Harry.

"Okay that was awkward. I made 3 awkward moments here in London!" Zei ik. "Three? You are here only for one day how did you do that?" Vroeg Liam verbaast.

"Tell us!" Zei Zayn terwijl hij een slok van zijn koffie nam. Ik aarzelde even. Ze zullen me vast heel hard gaan uitlachen.

"Okay let's start by number one. Liam thought yesterday I was the mother of my sister." Zayn en Harry schaterde van het lachen.

"You did?" Zei Zayn door zijn lachbui.

"Shame on you, Liam.'' Lachte Harry. Hun lach was aanstekelijk dus ik moest ook mee lachen. Ik zag dat Liam vuurrood werd.

"I'm so sorry! Please forgive me!" Vroeg hij smeekend.

"It's okay Liam." Lachte ik. Toen we eindelijk waren uitgelachen vertelde ik mijn tweede genante moment. Ik schaamde me dood maar ze moesten er heel hard om lachen.

Na een uur gepraat te hebben en mijn frappucino op te hebben wou ik nu echt Londen gaan verkennen. Ze vroegen daarnet echt alles aan mij. Waarom ik naar hier ben verhuist, mijn leeftijd, hobby's.. Het leek wel alsof ik in een interview zat, zoveel vragen waren het. Maar het was wel gezellig.

"I'm sorry guys, i must going. I want to see London." Zei ik terwijl ik opstond. Ik nam afscheid van ze en zei dat ik het leuk vond. Ik liep de starbucks uit.

"Jade, wait!" Ik draaide me om en zag Liam naar me toe lopen. "I want to show you London." Zei hij. "Okay that will be fun!" Glimlach ik. Het was druk op straat. Liam had zijn zonnebril op zodat hij niet zo snel herkend zou worden.

We liepen door Oxford Street. Het was een super lange straat met heel veel winkels! Ik keek mijn ogen uit. Ik zag hele leuke winkels waar ik in zou willen kijken. Zou hij het erg vinden om daar heen te gaan met mij?

"Liam I want to go in there!" Ik trok aan zijn arm want hij hoorde me eerst niet. Hij draaide zich om en ik wees naar de H&M. Hij zuchtte. "Really Jade? I hate girl stores.''

Ik lachte. ''But you're now in the city with Jade." Zei ik lachend.

Het was inmiddels half 4. Ik liep tevreden met mijn winkeltassen Oxford Street uit. Ik heb super leuke kleren gekocht. Liam stond geduldig te wachten bij elke winkel en ik vroeg voor goedkeuring voor elk kledingstuk dat ik paste. Hij was wel eerlijk en we hadden veel lol. Liam had zelf ook kleren gekocht. We liepen richting de Big Ben. Hij zag er nog mooier uit dan op de foto's.

"Hold on!" Zei ik tegen Liam. Ik pakte mijn telefoon en maakte een paar foto's. Ik maakte ook foto's van Liam, terwijl hij het niet merkte.

"What are you do-"

"Smileeee!" Zei ik lachend. Ik bekeek de foto en hij stond er met een heel raar hoofd op. Ik moest er om lachen en liet het aan hem zien. "Please delete that one, Jade!" Ik schudde lachend mijn hoofd. Hij probeerde mijn telefoon uit mijn handen te pakken.

"Okay okay! I'll delete it.... Later." NOOIT dat ik die ga verwijderen. Hij had daar zo een grappig hoofd op. We liepen verder een brug over en ik zag dat Liam naar de London Eye wees.

"No, no, no! That's so high. Never in a million years." Zei ik angstig.

"Oh yes, you must do it. It's so amazing. You could see the whole city." Zei Liam toen hij me aan mijn arm mee trok. "No." Zei ik vastbesloten.

"Oh come on, do it. For me?" Hij zette zijn puppy ogen op. Ik herken die ogen van Emily.

Ik rol met mijn ogen. "Ugh, okay!'' Ik zuchtte overdreven hard toen ik de lange rij zag. Liam betaalde de kaartjes, echt lief.

- 15 minuten later -

Ik staptte een kabine in samen met Liam. "Don't be nervous." zei hij toen hij zijn arm om me heen sloeg. Ik had er nu al gelijk spijt van.

We zaten met zijn 20'en ongeveer in een kabine. Het begon langzaam te bewegen. Ik schrok er van en ging op het bankje zitten dat het in het midden stond. "Come here, it's beautiful!" Riep Liam terwijl hij naar buiten wees.

"You're absolutely crazy.'' Zei ik lachend. Ik liep naar hem toe. Het was inderdaad best mooi maar we waren nu super hoog. Ik pakte mijn telefoon en maakte snel wat foto's.

"Let's make a picture together!" Stelde Liam voor. "Sir, would you please take a picture for us?" Vroeg hij aan een wat oudere meneer. Liam deed zijn arm rond mijn middel en we riepen allebei tegelijk "Cheeeese!" Daarom moesten we nog harder lachen.

"Thank you!" Zei ik tegen de meneer.

Ewww mijn hoofd. Maar het waren wel leuke foto's!

Na 20 minuten in de lucht gezeten te hebben met een prachtig uitzicht, liepen we de kabine weer uit. "I loved it! Thank you so much.'' "No thanks babe." Lachte hij naar me.

Vlak daarna hoorde we wat meisjes gillen. "LIAM, LIAM, LIAM!" Hoorde we van een afstand.

"Crap! Where are my sunglasses?" Riep hij terwijl hij met zijn handen in zijn broekzakken ging. "There they are!" Zei ik snel. Ik werd er zelf ook zenuwachtig van. Hij had zijn zonnebril in zijn shirt gehangen. 5 meisjes kwamen op ons afrennen, ik denk een jaar of 14/15 dat ze waren.

"Are you the real Liam Payne?" Vroegen ze hyperventilerend. "Would you sign there, please?" Zei er één met een one direction boek.

''Yeah, sure." Zei hij. Verder werden er ook foto's gemaakt.

Ik stond daar maar op een paar stappen daar van af toe te kijken. Nadat Liam een knuffel gaf aan hun alle vijf de meisjes liep hij weer naar mij toe. "I'm sorry, I forgot to put my sunglasses on. Mahn, happily you're not a crazy directioner." Zei hij lachend. "Doesn't matter." Ik glimlachte naar hem.

"Where are we going to now?'' Vroeg ik. Het was bijna 5 uur en ik had best honger. Ook mijn armen deden zeer door al die winkeltassen. Liam wees naar een grote M verderop in de straat. "I am hungry." Hij wees naar zijn buik.

"Me too, let's go!"

We liepen de Mac in en zei tegen Liam wat ik wou en liep alvast naar boven voor een plekje. Terwijl ik wachtte bekeek ik de foto's van vandaag. Ik moest lachen omdat ik weer die foto van Liam tegen kwam. "Why are you laughing to your phone?" Vroeg Liam toen hij aan kwam lopen.

"Because of this!" Ik liet de foto weer zien. ''That's the most horrible picture I have ever seen of myself.'' Geïrriteerd kijk hij naar me. ''You said you deleted it.''

Ik moest weer heel hard lachen. Ik nam een hap van mijn hamburger.

"Gotcha!" Hij kon maar niet ophouden met lachen. Hij draaide zijn telefoon mijn richting op enliet de foto zien. Hij had een foto gemaakt terwijl ik mijn mond wijd open deed om een hap te nemen van mijn hamburger.

"Well, this is awkward...." Zei ik. Ik schaamde me echt. "Yeah i know the feeling girl." Zei hij op een pesterige toon.

''It's not fair!'' Ik sloeg zachtjes op zijn arm.

Moving to London, Dutch Liam Payne fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu