Hoofdstuk 26

4.7K 139 6
                                    

* 3 weken later*

De afgelopen drie weken heb ik weinig gedaan. Ik heb veel met Eleanor en Marc afgesproken en ik heb twee keer geskyped met Liam. Dat was echt heel leuk, om hem weer te zien en te horen. We whatsappen zo vaak mogelijk, maar meestal hoorde ik vijf dagen niks van hem.

Ze hebben het heel druk met touren omdat ze wel bijna elke avond een optreden hebben. Liam vertelde dat hij het 'amazing' en 'incredible' vond in Amerika, dat zijn droom uit was gekomen. Ik was echt super blij voor hem, maar miste hem zo erg.

Ik heb ook een baan, bij het tijdschrift wat mijn ouders en vrienden van hun maken. Ik ben assistent van stylist en visagiste. Dat is echt heel gaaf!

Een keer moest ik samen met Samantha (De hoofd stylist) kleren uitzoeken voor Adele! Ze had een interview en er kwam dan ook een foto van haar in het tijdschrift.

Het huis is nu ook opgeknapt. Het is nu niet meer een jaren 30 huis, gelukkig. Alle muren hebben we geverfd of er zit behang op. Er zit ook geen groene vloerbedekking meer in de woonkamer. Mijn kamer is ook helemaal af. Samen met mijn vader zijn we naar een winkeltje in de buurt geweest om leuke spulletjes te kopen. Ik heb al mijn decoraties er in neergezet. Geverfde plankjes, prikborden met mode plaatjes uit tijdschriften, gekleurde lampjes en nog veel meer.

Ik was bij de bakker. Ik haalde wat broodjes voor mezelf want ik had nog niet geluncht. Ik was net bij het atelier van mijn moeder, ik moest weer helpen bij een fotoshoot. Nouja, wat je helpen noemt. Samantha laat mij nooit iets doen, ze vertrouwt me niet geloof ik. Ze is bang dat ik iets verkeerds doe ofzo. Rare. Ik had het al verteld tegen mijn moeder maar zij vind dat het allemaal wel mee valt. Natuurlijk, wat ik al had verwacht dat ze ging zeggen.

Eleanor was er ook. Ze is echt de lievelings model van mijn moeder volgens mij. Ze vraagt haar best vaak om te komen om te oefenen voor te fotograferen.

Ik betaalde de broodjes en ik liep richting mijn huis. Mijn telefoon ging af. Ik pakte het uit mijn zak en zag 'Eleanor' op de display.

''Hiii!'' Zei ik vrolijk.

''Heyy Jade! I've got a BIG surprise for you. Can I come to your house?''

''Sure! When?''

''Now.''

''Uuuh okay see you!''

''Byeee.''

Ik verbrak het telefoon gesprek en liep weer snel verder. Ze heeft een verassing voor me.. Maar wat zou het zijn? Waarschijnlijk een jurkje die ik heel mooi vind dat ik van haar mag hebben ofzo.

Ik kwam tegelijk met Eleanor bij mij thuis. Zij was met de auto. Ik gaf haar een kus en we liepen naar binnen.

''Tell me!'' Vroeg ik voor de honderdste keer toen we in mijn kamer waren.

''Okay, okay! Don't ask anymore, i'll tell you. ''

Ze pakte twee papiertjes uit haar leren, bruine tasje. Ik keek met een vragend gezicht.

''WE'RE GOING TO THE BOYS IN CALIFORNIA!'' Riep ze blij.

''WHAAAAAAATTTT?''

''YEEEESS!''

''ARE YOU KIDDING ME

NO NO NO

SERIOUSLY???!!''

''YES YES YES!!!''

Ik flipte hem helemaal samen met Eleanor; we sprongen en gilden door mijn kamer.

5 minuten later werden we weer normaal en ging ik even rustig op mijn vensterbank zitten. Ik kon het eigenlijk niet beseffen.

''I'm serious! We're going tomorrow!'' Zei Eleanor toen ze op mijn bureaustoel zat.

Moving to London, Dutch Liam Payne fanficWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu